RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Apsolutno se slazem s TITOVOM-JUGOM.
To nije navijac VELEZA to ti garantujem to je jedna BUDALA kojoj je na ulasku na stadion trebalo uzet zastavu .....
Da se mene pita na stadionu bi se samo trebala pojaviti zasrava Veleža,države,NS i naravno transovi RA .
ZBOG JEDNE BUDALE SE TOLIKO RASPRAVLJAMO A JOS EJDNOM PORUCUJEMO ON NIJE DIO NAS!!!!
To nije navijac VELEZA to ti garantujem to je jedna BUDALA kojoj je na ulasku na stadion trebalo uzet zastavu .....
Da se mene pita na stadionu bi se samo trebala pojaviti zasrava Veleža,države,NS i naravno transovi RA .
ZBOG JEDNE BUDALE SE TOLIKO RASPRAVLJAMO A JOS EJDNOM PORUCUJEMO ON NIJE DIO NAS!!!!
Ma da, neko sa strane ce reci da gleda film glup gluplji, a ti si onaj gluplji.Titova-Juga je napisao/la:Izgleda da si ti i to dobro, ili se pak samo pravis . . .MOZAK je napisao/la:
Jesi glup.
Velez je klub svih navijaca, a ne samo jugonostalgicara.
Navedenoj zastavi nije mjesto na stadionu..sta se vise tu ima reci.
Ne izvaljuj gluposti da ces ti nekog mlatarat..
Navijac sam veleza i sta tebe briga ko sam, koje vjere i nacije i kojoj politickoj struji pripadam.
Jel to ima ikakve veze sa velezom?..;jok, onda razliku bate
Jesam ja negdje spomenuo Jugonostalgicare i negirao da je Velez klub svih vjera i nacija ?
A nisam, dobro, hvala lijepo onda, ne pricaj nebuloze, osim ako nemas mozda neku fobiju od mog nadimka pa mi stavljas neke neizrecene recenice usta.
Mene APSOLUTNO zaboli dzon koje si ti vjere/nacije, ZNA se kako je Velez nastao i od koga, a to momku sa zelenom zastavom ocigledno nije jasno. I ne, on nije navijac Veleza, on je provokator, nacionalista i budala koja se pojavljuje samo na derbiju. Bas sto li ? Stavlja nas automatski sviju u isti kos sa njim, dovoljna je jedna onakva zastava.
Covjece, ti sam sebi nisi jasan.
Koga ja branim, nikog.
Procitaj sta sam mislio o navedenom, pa onda napisi gdje da se pomarisemo.
Ponavljas sto sam napisao, slazemo se u dosta stvari, a ti poput mene

Mi nikad necemo biti oni, svakom je jasno da je to glupan koji je zelio ispasti smjesan.
Ovdje je pogresno usporedjivati tu zastavu sa onim fasistickim zastavama.Zna se gdje je mjesto toj zastavi, i to si trebao napisat.
Prekini vise spamanje, ovo je jasna stvar.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Titova-Juga
- Kontakt:
MOZAK je napisao/la:Ako covjek ima pravo da je unese, nek je unese.
Izvini, ne podudaraju se nasa misljenja, ostavi to misljenje za sebe.
Meni nije svejedno oce li neko unijeti onakvu zastavu na sportski dogadjaj, (u ovom slucajem Velezov),
tebi ocigledno jeste. A to puno toga govori.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ima li pravo da je unese..to ti je odgovorTitova-Juga je napisao/la:MOZAK je napisao/la:Ako covjek ima pravo da je unese, nek je unese.
Meni nije svejedno oce li neko unijeti onakvu zastavu na sportski dogadjaj, (u ovom slucajem Velezov),
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Titova-Juga
- Kontakt:
MOZAK je napisao/la:Ima li pravo da je unese..to ti je odgovorTitova-Juga je napisao/la:MOZAK je napisao/la:Ako covjek ima pravo da je unese, nek je unese.
Tebi padne sendvic u gomili govana ti ga uzimas i ponovo jedes jelde ?
Good try, odpilo..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
[/quote]Tebi padne sendvic u gomili govana ti ga uzimas i ponovo jedes jelde ?
Good try, odpilo..
Uzivaj u svojim uvjerenjima

Titova-Juga je napisao/la:Izgleda da si ti i to dobro, ili se pak samo pravis . . .MOZAK je napisao/la:
Jesi glup.
Velez je klub svih navijaca, a ne samo jugonostalgicara.
Navedenoj zastavi nije mjesto na stadionu..sta se vise tu ima reci.
Ne izvaljuj gluposti da ces ti nekog mlatarat..
Navijac sam veleza i sta tebe briga ko sam, koje vjere i nacije i kojoj politickoj struji pripadam.
Jel to ima ikakve veze sa velezom?..;jok, onda razliku bate
Jesam ja negdje spomenuo Jugonostalgicare i negirao da je Velez klub svih vjera i nacija ?
A nisam, dobro, hvala lijepo onda, ne pricaj nebuloze, osim ako nemas mozda neku fobiju od mog nadimka pa mi stavljas neke neizrecene recenice usta.
Mene APSOLUTNO zaboli dzon koje si ti vjere/nacije, ZNA se kako je Velez nastao i od koga, a to momku sa zelenom zastavom ocigledno nije jasno. I ne, on nije navijac Veleza, on je provokator, nacionalista i budala koja se pojavljuje samo na derbiju. Bas sto li ? Stavlja nas automatski sviju u isti kos sa njim, dovoljna je jedna onakva zastava.
kako da ne ahhah cuj svih nacija,a zapalili hrvatsku zastavu na derbiju
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- Titova-Juga
- Kontakt:
Je'l' to ona ista tzv. Herceg Bosna sto je logore pravila, pljackala, tjerala iz stanova itd...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
tama ja fk velez,ali eto jos cu ovo napisat ova ti je zastava sluzbena zh zupanije i njen grb i prizna je citava bih,tako da je to protivno zakonu sto ste je zapaliliTitova-Juga je napisao/la:
Je'l' to ona ista tzv. Herceg Bosna sto je logore pravila, pljackala, tjerala iz stanova itd...

- Titova-Juga
- Kontakt:
Rosas7 je napisao/la:tama ja fk velez,ali eto jos cu ovo napisat ova ti je zastava sluzbena zh zupanije i njen grb i prizna je citava bih,tako da je to protivno zakonu sto ste je zapaliliTitova-Juga je napisao/la:
Pa dobro, mozes se na to kaciti u ovakoj antidrzavi dje je sve moguce, pa i dati nekome tudji stadion na sto godina... E moj sine . . .
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
govorili smo o zastavi a ne o stadionu...............tako da niste bas multieticni
- Titova-Juga
- Kontakt:
Rosas7 je napisao/la:govorili smo o zastavi a ne o stadionu...............tako da niste bas multieticni
Kao sto rekoh, sve je moguce u ovoj drzavi, i takva zastava kao vasa i drzavica u drzavi, i dodjeljivanje tudjeg stadiona, odnosno svjetska kradja... I svasta jos nesto. Ponosite se dok jos mozete, ali zapamti, sve tece i sve prodje coece...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
više bih volio da ih dočekujete bez te euforije i da ih pobjedite kao i prethodnih sezona...kad god ih je neko dočekivao sa euforijom nije se dobro završilo,na grbavici su se već odštampale majice za kup bile,na koševu jesenas ludilo,argentinci,15 000,ovo-ono i pušiona,kasnije plač...
zato samo hladne glave i trebali biste pobjediti...
sretno!!
zato samo hladne glave i trebali biste pobjediti...
sretno!!
Iskreno puno pametovanja ovdje o temama koje nisu za ovog topika, nadam se da ce to netko pobrisati.
@titova juga @mozak pustite te teme bola , vidi se da ste obadva super raja ne moze se o tako subtilnim stvarima raspravljati na forumu prekomplikovano i samo moze biti izvor svadje ...
@Neprilagodjen
Ne znas ti izgleda Mostarce ! Nema tu euforije ali sam prije napisao ima jedna odlucnost i pozitivan respekt bez trunke straha !!!!
[youtube][/youtube]
@titova juga @mozak pustite te teme bola , vidi se da ste obadva super raja ne moze se o tako subtilnim stvarima raspravljati na forumu prekomplikovano i samo moze biti izvor svadje ...
@Neprilagodjen
Ne znas ti izgleda Mostarce ! Nema tu euforije ali sam prije napisao ima jedna odlucnost i pozitivan respekt bez trunke straha !!!!
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 10 mar 2011, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma ja i @titova juga smo imali nesporazum, uglavnom se mi slazemo, i napisao sam vec, tu je sve jasno, tako da se nema sta dodat.kimbo je napisao/la:Iskreno puno pametovanja ovdje o temama koje nisu za ovog topika, nadam se da ce to netko pobrisati.
@Neprilagodjen
[youtube][/youtube]
Rasprava zavrsena.
Rosas7 je napisao/la:govorili smo o zastavi a ne o stadionu...............tako da niste bas multieticni
Ma da, vi ste primjer.
Govori predstavnik navijacke skupine koja poziva na fasizam, nacionalizam..pravda krađu, lopovske ugovore, poziva na podjelu grada..postavlja zastave hrvatske, hvo-a, ..itd itd.
Nego, sta ako zrinjski ispane..hocete li pisat peticiju..majorizacija , ovo, ono

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
evo samo da vam cestitam na pobjedi u Banovicima. Kasnim, ali bio sam BANOVAN
... cestitke navijacima koji su dosli u Banovice i podrzali rodjene do samog kraja. Svaka cast 

1947!
HVALALjumani_Banovici je napisao/la:evo samo da vam cestitam na pobjedi u Banovicima. Kasnim, ali bio sam BANOVAN... cestitke navijacima koji su dosli u Banovice i podrzali rodjene do samog kraja. Svaka cast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.