U slijedecem kolu ocekujemo Skolsa da pogodi, mozda i Zuna...pa protiv Kaknja Ali i eventualno Karalic

Moderator/ica: GracanicaAA
Napokon da prekide imamo pravo dobre. Korner nam je pola gola. Skidam kapu Duvnjaku na tome. Od kako je on trener, nazabijali smo se golova iz kornera i slobodnih bruku.
De mi molim te objasni, kako svake godine se sa Romari borimo. Ako su vec prvi bili, zar ne bi trebali igrati pl za juniore? Ili ima neki baraz pa ga zadnjih par godina ne prolaze.Truhlo je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:13Juniori ispucali Mladost kuci 4:0, Ahmetspahic dva gola![]()
Prvi su na tabeli sa 4 pobjede, naredno kolo gostuju kod romara, koji imaju 3 pobjede i 1 remi. Je li vrijeme da zenicka la masija ispuca romare?![]()
Ahmetspahica bi trebalo pozvati da igra kup, da bude na klupi protiv Banovica i ako se ukaze prilika da debituje. Ako vec juniori ganjaju prvo mjesto, onda srijedom moze kup ganjati sa seniorima![]()
Nasi juniori igraju ligu centar 2 za juniore. Romari su zadnje dvije godine prvaci te lige. Da bi se plasirali u PL, pazi sad ovo:redbull93 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:49De mi molim te objasni, kako svake godine se sa Romari borimo. Ako su vec prvi bili, zar ne bi trebali igrati pl za juniore? Ili ima neki baraz pa ga zadnjih par godina ne prolaze.Truhlo je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:13Juniori ispucali Mladost kuci 4:0, Ahmetspahic dva gola![]()
Prvi su na tabeli sa 4 pobjede, naredno kolo gostuju kod romara, koji imaju 3 pobjede i 1 remi. Je li vrijeme da zenicka la masija ispuca romare?![]()
Ahmetspahica bi trebalo pozvati da igra kup, da bude na klupi protiv Banovica i ako se ukaze prilika da debituje. Ako vec juniori ganjaju prvo mjesto, onda srijedom moze kup ganjati sa seniorima![]()
Tako na stranici saveza stoji. I Rahic i Zvijezda igraju nedjeljom domace utakmice, tako da nije iznenadjenje.
Prpa
Strah od sociosa
Ouu bice veselo istim putem idemo, prpa ce bit, cekamo vas kod tunela
Sreca za robiju sto fukare prate repku, pa ce tada biti na putu za island. Inace bi prpa bila
Preko Micine Gracanice
Samo 6 bodovadinodino2019 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:56Sa zdravim Hreljom, Isakovicem, oporavljenim Karicem, plus Bronjda da se registruje mi smo 20 posto jaca ekipa. Slijede nam teske utakmice u gostima. Sa 4 boda prezadovoljan
Kad se Karic vraca?dinodino2019 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:56Sa zdravim Hreljom, Isakovicem, oporavljenim Karicem, plus Bronjda da se registruje mi smo 20 posto jaca ekipa. Slijede nam teske utakmice u gostima. Sa 4 boda prezadovoljan
Varas se za Rahic. Bit ce teska utakmica, sigurno teze nego protiv Rudara. Pun stadion, publika nabrijana, izbij nabij ekipa koja igra ostro, treba nam hladna glava i sto iskusnija ekipa u ovoj utakmici. Umrtviti utakmicu prvih 20ak minuta, pa onda pokusati igrati nasu igru ako teren dozvoli.Zenicanin988 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 15:56Samo 6 bodovadinodino2019 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:56Sa zdravim Hreljom, Isakovicem, oporavljenim Karicem, plus Bronjda da se registruje mi smo 20 posto jaca ekipa. Slijede nam teske utakmice u gostima. Sa 4 boda prezadovoljan
Salim se, mislim da cemo Rahic dobiti bez vecih poteskoca, a Rudara na krilima 2000 robijasa, mada Rudar iskreno dobro izgledao na pripremnoj, mada Celik sada igra bar duplo bolje nego tada