Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Aryna postade 29. žena koja će biti prva na WTA. 

- akisarajevo92
- Kontakt:
meno spontano pada mauresmo napamet 

- akisarajevo92
- Kontakt:
a htio sam njega da napisem ali mrzilo me da napisem jos "osim Mauresmo", nisam bio siguran da li je bio prvi na listi
Don't believe the hype.
Snaga koju Alcaraz generiše iz forhenda je.. uh. 

Nadam se da ce se Sinner i Zverev ganjati pet setova.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Samo me strah one bandaze kod Alcaraza ... valjda nije ništa ozbiljno
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
I da će ga Zveki preslušat. Smislit ne mogu Talijana.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Strasno dobar mec Zvereva i Sinnera i 4-ta pobjeda Ace u medjusobnim, drago mi ke da se on vratio na velika vrata nakon one povrede
Jako tezak mec istrosila su se obadva bas maksimalno, skoro 5 sati su igrali, mislim da ce Zverevu bas biti tesko se oporaviti i spremiti za Carlosa koji ceka odmoran
Ja iskreno bi zelio da Zverev prodje i da ode do kraja, zasluzuje ovaj momak jedan GS dok je Novak jos aktivan
Jako tezak mec istrosila su se obadva bas maksimalno, skoro 5 sati su igrali, mislim da ce Zverevu bas biti tesko se oporaviti i spremiti za Carlosa koji ceka odmoran
Ja iskreno bi zelio da Zverev prodje i da ode do kraja, zasluzuje ovaj momak jedan GS dok je Novak jos aktivan
To i bi

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Lakše će Carlos s ovim na kraj. I onda vjerovatno Medvedev. Dole autoput Novaku do finala, challenger protivnici. Samo da sad uzme ovo, uzdigli su se u Srbistanu zbog osvajanja Cincya.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- Felixians4
- Kontakt:
Kasni već godinu dvije Jannik s angažiranjem Ivaniševića, no hbg. Lijepa četvrtfinala, no Jannik kaska, to me boli
Ivanišević nije budala da ode iz tima trenutno najboljeg ikad. Možda poslije.
Zverev je jedan od rijetkih na touru koji ima potencijal da odnese Alcaraza s terena na slemovima. Kao što je prošle godine na RG. Ali ovo nije ta godina, Alcaraz je mnogo bolji i iskusniji od tada i ako donese svoj A nivo, neće biti zime siguran sam.
Zverev je jedan od rijetkih na touru koji ima potencijal da odnese Alcaraza s terena na slemovima. Kao što je prošle godine na RG. Ali ovo nije ta godina, Alcaraz je mnogo bolji i iskusniji od tada i ako donese svoj A nivo, neće biti zime siguran sam.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ja sam bas misljenja da ga Zverev izbacuje sutra vece.
3-1 za Alcaraza.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:47Ja sam bas misljenja da ga Zverev izbacuje sutra vece.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Tesko Zverev moze Alcaraza iznenaditi, niko sretniji od mene da se to desi ali tesko
Misljenja sam da samo Novak ili na ovome hardu nozda Medo mogu parirati Alcarazu ostalo Bgm tesko
Misljenja sam da samo Novak ili na ovome hardu nozda Medo mogu parirati Alcarazu ostalo Bgm tesko
Protiv Alcaraza, šanse Medvedeva i Cicipasa su malo veće nego šanse Arnaldija od sinoć. Ti momci imaju ozbiljan problem matchupa sa Carlosom, jedan zbog jednoručnog bh, drugi zbog pozicije returna i silnih varijacija koje Carlos pruža kako bi lakše Medin rudnik uništio. Medvedev možda i ima šanse da se kroz karijeru popravi u budućim mečevima, ali sada su mu baš male šanse. On je i na WB pokušavao prići osnovnoj liniji pa je imao 0/7 vraćenih returna u polje protiv Alcaraza.
Alcaraza na slemu, kada je on blizu svoje najbolje forme, samo mogu nadigrati Đoković, Sinner i Zverev jer su to momci koji su u stanju rano hvatati lopticu i samim time oduzimati vrijeme Alcarazu da se štima.
Ali sam siguran i sada, kada je Alcaraz na svom maksimumu da je nepobjediv. Bio bi pobjediv da Novak može isporučiti level iz najboljih godina možda.
Alcaraza na slemu, kada je on blizu svoje najbolje forme, samo mogu nadigrati Đoković, Sinner i Zverev jer su to momci koji su u stanju rano hvatati lopticu i samim time oduzimati vrijeme Alcarazu da se štima.
Ali sam siguran i sada, kada je Alcaraz na svom maksimumu da je nepobjediv. Bio bi pobjediv da Novak može isporučiti level iz najboljih godina možda.
Ima igru, ne boji se nikoga i sa svakim moze da igra, brutalan bekend kao i uvijek, trenutno najbolji, najjaci bekend na touru sigurno.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:47Ja sam bas misljenja da ga Zverev izbacuje sutra vece.
A forehand je dosta dobio na brzini i preciznosti, to kazu Ameri sinoc u prenosu.
Ako Alcaraz ima problem sa lijevom butinom s kojom je vec imao belaje, onda se ne bih cudio da Zverev dobije.
U normalnim okolnostima mislim da nece moci, igrao je gotovo 5h i to brutalnim intenzitetom, mislim da tijelo nije jos naviklo na taj ritam, nije bio u ovakvoj situaciji jos od tog kobnog Roland Garrosa kada je u pitanju puni intenzitet i kidanje na max.
Ali ja ga iskreno ocekujem vec iduce godine od AO na svom karijernom peaku, ocekujem brutalne duele sa Carlosom i Novakom.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Felixians4
- Kontakt:
Henimga. Baš je u intervjuu Talijanima još lani rekao da točno zna što krivo radi i da zna kako bi ispravio. Točno mada i Rune pa i FAA su i prikazivali da mogu tehnički i brzinom protiv Grafike. Nije savršen hbg nitko. Narav o, FAA je propao, makar periodično. Volio bih da Rublev probije barijeru iako je Daniil clear favouriteCAGarfia je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:03Ivanišević nije budala da ode iz tima trenutno najboljeg ikad. Možda poslije.
Ljudi misle da psihić Zverev može Alcaraza srušit.
Hvala mu za deranje precjenjenog Talijana, dosta mu je.
Samo finale Alcaraz - Noklo i tamburanje lažnog goata. Zadnjih 5 slemova koje je osvojio je imao žrijeb kao na challengerima. U Cincyu bi izgubio glat da Alcaraz nije stao u drugom setu. Ovdje se tako nešto neće desiti. Španci znaju kako ga ovdje preslušati.
Hvala mu za deranje precjenjenog Talijana, dosta mu je.
Samo finale Alcaraz - Noklo i tamburanje lažnog goata. Zadnjih 5 slemova koje je osvojio je imao žrijeb kao na challengerima. U Cincyu bi izgubio glat da Alcaraz nije stao u drugom setu. Ovdje se tako nešto neće desiti. Španci znaju kako ga ovdje preslušati.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.