Arsenal

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

bega_afc
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la bega_afc » 03 sep 2023, 20:29

Brokula je napisao/la:
03 sep 2023, 19:53
bega_afc je napisao/la:
03 sep 2023, 19:48
Nema ovo nikakve veze niti sa Vierom niti sa Havercom, nego sa Žezusom. Tri puta smo opasniji u napadu kada je momak na terenu. Uvijek donosi dimenziju više. Sa Edijem je ekipa previše sterilna jer protivnici znaju šta od njega da očekuju, dok sa Žezusom toga nema, nema gdje ga nema na terenu.
Pa obzirom da je Havertz promasio loptu za zicer, a onda poklonio loptu za gol Unitedu, ne bih bas rekao da nema veze :mrgreen:

Covjek je los, nema druge rijeci da se opise
To je stvar Artetine tvrdoglavosti. Da dobija po 20-ak minuta na utakmici, niko mu ne bi zamjerio. Fazon je što je i Viera igrač za 20-ak minuta, fali mu još 10 kila za EPL. Žezus je ključni čovjek za igru Arsenala, kada je on u formi, bilo kome možemo zabiti dva-tri na utakmici.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 03 sep 2023, 20:31

To i jest problem davanja 70 miliona na njega. Doveo si neki luksuz koji ti ne treba, a nismo zamijenili Xhaku nikako.

Sreca nasa pa Rice vrijedi za dvojicu :bow:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 sep 2023, 21:50

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 03 sep 2023, 21:51

Ja sam vam rekao da su tu neke orgije u pitanju. Covjek hladno Havertza poredi sa zenom. :rol: :tokralju:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 03 sep 2023, 21:57

Nevjerovatna debilna izjava i pomal krindzi obzirom da je istu analogiju koristio na jednom govoru kad nas je Amazon snimao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 03 sep 2023, 22:00

AshburtonG je napisao/la:
03 sep 2023, 21:51
Ja sam vam rekao da su tu neke orgije u pitanju. Covjek hladno Havertza poredi sa zenom. :rol: :tokralju:
I to kako ja shvatam on ovdje o prvom taslačenju sa ženom priča? :lol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 sep 2023, 22:20

Samo da makne Havertza sa CM negdje drugo možda bi i bilo ok.

Nije on loš bio u CS finalu, igrao špica, mnogo korisniji bio nego na CM.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 03 sep 2023, 22:47

Pa i kod nas mu je najbolja tekma bila ona u CS, gdje je pravio ogromne probleme odbrani Citya u ulozi lazne devetke. Medjutim, Jesus ce nakon ove tekme ponovo u prvih 11, a Eddie ce bit prva izmjena na toj poziciji. Previse mu vjeruje Arteta da bi ga samo tako izbacio iz kombinacija naustrb Havertza, nad kojim ce upitnik sve vise i vise rasti. Problem je sto mi nemamo B2B igraca uopce. I ESR i Vieira su vise AMF, nego sto su CM, a pogotovo nemaju ni jedan, ni drugi fizikalije da trce gore-dole. Velika je greska bilo pustanje Xhake bez prave zamjene. Nikad u zivotu nisam sanjao da cu reci kako nam Xhaka fali.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 03 sep 2023, 23:12

Mislim da je vakat da se Saka klupira makar na utakmicu dvije. Momak je skinuo neki rekord po broju izastopnih odigranih meceva za Arsenal, plus igra sve moguce ostale i prijateljske i za drzavu.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 03 sep 2023, 23:31

Nevjerovatno kako je Gsbi spasio guzicu Salibi ovdje obzirom kako je amaterski ispao od Hojlunda na centru

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 03 sep 2023, 23:45

Strasno!
Ja gledam zbog cega je onako poludio i trci prema pomocnom da se zali i trazi VAR. :salut:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 03 sep 2023, 23:49

Brokula je napisao/la:
03 sep 2023, 23:31
Nevjerovatno kako je Gsbi spasio guzicu Salibi ovdje obzirom kako je amaterski ispao od Hojlunda na centru
Ma on je za jedne dobre klupe i ulaska kod cuvanja rezultata u 85.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 03 sep 2023, 23:55

03 sep 2023, 23:45
Strasno!
Ja gledam zbog cega je onako poludio i trci prema pomocnom da se zali i trazi VAR. :salut:
Danas se uklapao u Artetine tkticke zamisli :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 04 sep 2023, 00:09

Čudo niste rekli da je i ovo kontra bila. Jesu ovdje odigrali dobro, Hojlund. :tokralju:

I dalje ne vjerujem u ove linije, ali nevjerovatna reakcija Gabriela. Šteta onda što se Partey povrijedi, dobili bi ovo danas sa onom drugom formacijom. :D

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 sep 2023, 00:26

Poligon10 je napisao/la:
04 sep 2023, 00:09
Čudo niste rekli da je i ovo kontra bila. Jesu ovdje odigrali dobro, Hojlund. :tokralju:

I dalje ne vjerujem u ove linije, ali nevjerovatna reakcija Gabriela. Šteta onda što se Partey povrijedi, dobili bi ovo danas sa onom drugom formacijom. :D
Pa znas kako je bilo zadnjih 10 min od ocaja do sjaja (vama navijacima Utd-a obrnuto :D ),ja nisam vjerovao da ce ponisiti gol jer mi ni u peti nije bilo da je neki offside ali kada ga je ponistio vjerovao sam (necu reci znao sam :mrgreen: )da cemo zabiti i da sam birao ko da zabije za pobjedu rekao bih Rice,kakva je lik masina ono je nerealno on nije pogresno stao cijelu tekmu a nekamoli da je nesto pogresno uradio :wtf:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 sep 2023, 00:29

Garnachovo rame je prilicno jasno u ofsajdu, a mozda i umisljam, ne znam

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 04 sep 2023, 01:18

03 sep 2023, 22:47
Pa i kod nas mu je najbolja tekma bila ona u CS, gdje je pravio ogromne probleme odbrani Citya u ulozi lazne devetke. Medjutim, Jesus ce nakon ove tekme ponovo u prvih 11, a Eddie ce bit prva izmjena na toj poziciji. Previse mu vjeruje Arteta da bi ga samo tako izbacio iz kombinacija naustrb Havertza, nad kojim ce upitnik sve vise i vise rasti. Problem je sto mi nemamo B2B igraca uopce. I ESR i Vieira su vise AMF, nego sto su CM, a pogotovo nemaju ni jedan, ni drugi fizikalije da trce gore-dole. Velika je greska bilo pustanje Xhake bez prave zamjene. Nikad u zivotu nisam sanjao da cu reci kako nam Xhaka fali.
Fali itekako - sad kad je Partey vani, osjeti se koliko smo stabilniji bili sa Xhakom, al svakako je htio da ide pa ga nismo mogli zadržati.

U tome svemu leži problem zvani Havertz, besmisleno pojačanje koje je višak, da nemamo Trossarda/Nelsona onda bih razumio njega kao krilnog, naprijed imamo Jesusa/Nketiju, u sredini imaš Vieiru/Odegaarda ofanzivno, tako da frajer mora da igra centralnog veznog na kojem je lik indisponiran i onda sva ljaga na njega spada jer je daleko od bilo kakvih stvari u kojima je dobar.

Ostaje nam januar da se vidi za centralnog veznog kakvog - danas sam baš razmišljao kako nam je mogao Gundogan tu sjesti kao kec na 10, da igra umjesto Havertza i da bude jedan dobar, iskusan veznjak.

Ništa mogao bi Jorginho igrati prvih 11 ako se ovako nastavi sa Havertzom, pa i Elneni će prije njega početi ako ovakav bude.

chamberlain24
Kontakt:

Post Postao/la chamberlain24 » 04 sep 2023, 01:22

Poligon10 je napisao/la:
04 sep 2023, 00:09

Pa naravno da je kontra Garnacho 40 metara od gola, a ispred njega samo golman. :roll: :roll: :roll:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 04 sep 2023, 02:12

AA23 je napisao/la:
04 sep 2023, 01:18
03 sep 2023, 22:47
Fali itekako - sad kad je Partey vani, osjeti se koliko smo stabilniji bili sa Xhakom, al svakako je htio da ide pa ga nismo mogli zadržati.

U tome svemu leži problem zvani Havertz, besmisleno pojačanje koje je višak, da nemamo Trossarda/Nelsona onda bih razumio njega kao krilnog, naprijed imamo Jesusa/Nketiju, u sredini imaš Vieiru/Odegaarda ofanzivno, tako da frajer mora da igra centralnog veznog na kojem je lik indisponiran i onda sva ljaga na njega spada jer je daleko od bilo kakvih stvari u kojima je dobar.

Ostaje nam januar da se vidi za centralnog veznog kakvog - danas sam baš razmišljao kako nam je mogao Gundogan tu sjesti kao kec na 10, da igra umjesto Havertza i da bude jedan dobar, iskusan veznjak.

Ništa mogao bi Jorginho igrati prvih 11 ako se ovako nastavi sa Havertzom, pa i Elneni će prije njega početi ako ovakav bude.
Ja sam se nadao da ce probati Ricea u toj ulozi, iako nije ni blizu tehnicki potkovan kao sto su Xhaka ili Gundogan. Danas sam nervne celije ostetio sve gledajuci Zinchenka i njegovo invertiranje na desnog CMFa. :rol:
Onda ulazi Tomi i pokusava isto to. Sreca pa je trajalo samo 5min, jer covjek nije uopce lijevi bek, a kamoli invertirani.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 04 sep 2023, 06:50

Greške koje je radio Havertz nemaju veze s pozicijom nego sa skillom

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.