Ovako si pričao i za prvu utakmicu pa šta bi junačeamell je napisao/la:sta je bavarci usla voda u usi aaa,koljete se izmedzu sebe,samo napred ali neka vas jos koji dan jer najgori dani vam tek slijede![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ovako si pričao i za prvu utakmicu pa šta bi junačeamell je napisao/la:sta je bavarci usla voda u usi aaa,koljete se izmedzu sebe,samo napred ali neka vas jos koji dan jer najgori dani vam tek slijede![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znam dosta dečki koji su jako blizu Bayernu. Da neznam nebi imao čast slikati se sa nekolicinom naših prvotimaca te biti u VIP baru za vrijeme tekme Bayern - LyonStefan Effenberg je napisao/la:Neću te pitati od kuda ti ta informacija...Dovoljno je što si nam prenio...anton 1983 je napisao/la:Neuer dolazi kod nas za 17 miljona eura i još ćemo mu platiti 8 milja na ruke, potpiso je kad smo igrali protiv Schalkea u kupu...Insajd informacija, nepitajte otkuda znam, samo birajte dal ćete mi vjerovati ili ne....![]()
![]()
![]()
![]()
Ali objasni ovo 8 mil. eura na ruke...??![]()
Ne razumijem..
Dolazi li Coentrao ili je već potpisao sa Realom?
A znaš šta ću ja? Ne samo da ću te staviti na ignore listu, nego ću i tvoje postove na istu listu staviti, tj.ako mi povjeruješ neću ih ni čitati. Znam da ti to nikada nećeš moći, takav si čovjek, nećeš moći izdržati, izjedat će te nešto iznutra da ćeš na kraju svaki moj post morati detaljno pregledati. Toliko o tome, sada smo završili.secer je napisao/la:nema potrebe da mi odgovaras, ja tebi sigurno necu, jer cu te pridruziti antonu na ignore-listi.
To i meni smeta, no on bi valjda trebao biti 4. krilo po redu, a to krilo nit nemre bit ŠPEK. Kao što znaš Bayern svako malo oproba sa nekim jeftinim rješenjem rješiti neke stvari. Od toga glava neboli i Bayern na tome previše negubi, samo može dobiti a kao potrefi jer se za tog igrača nikada previše neplaća. Tako je bilo sa Salihamidžićem, pa recimo Dos Santosom, pa Karimijem, Hamitom , pa Braafheidom. Nisam ih sada nabrojao sve no valjda ste shvatili zakaj to radimo i kakav je to transferKlare je napisao/la:dok me najviše zabrinjava ozbiljno interesovanje za Iličevića. Pa taj ni u Kaiserslauternu ne može igrati kako treba.
Slažem se i ja i brijem da će tako i biti. 19+3 + barem 2 "mlada" igrača. Ja isto volim "mali kadar". Ipak moraš biti duplo pokriven na svakoj poziciji, nije to neko gomilanje. Nemreš baš imati 19 prvoklasnih igrača, kad mi baš i nismo rupa bez dna...Znači imat ćemo 2 dobra krila, jednu jako dobru zamjenu, samo je pitanje tko i još jedno "potrkalo" koje može a i nemora biti od velike pomoći.Klare je napisao/la:Pa dobro @anton, istina je to, ali ja lično ne volim da se gomilaju igrači, pa da na taj način imamo one koji će samo tu smetnju praviti. Ja sam za neki roster 19 igrača+3 golmana. Da imamo mal roster, ali popunjen sa extra kvalitetnim igračima. Mislim da bi to dalo dosta bolji rezultat, nego ova eksperimentisanja. Rijetko je kad Bayern imao nešto od takvih dolazaka, a i nema se vremena čekati, uvijek se ide na sve trofeje.
cuj, sto dalje doguratiGAL je napisao/la:sada treba dati sve od sebe dogurati sto je moguće vise u LP i pod svaku cenu osigurati 3 mjesto za kvalifikacije Lp.
secer je napisao/la:cuj, sto dalje doguratiGAL je napisao/la:sada treba dati sve od sebe dogurati sto je moguće vise u LP i pod svaku cenu osigurati 3 mjesto za kvalifikacije Lp.![]()
covjece, bayern to uzima
u kladionicarske bitke ulazim samo onda kad znam da cu pobijediti.davud87 je napisao/la:naravno!!!
Pa nezz drug, posto je nase dijete i posto je Njemac logicno je da bi dosao kod nas i da ima tu zelju da zaigra za najveci klub svoje domovine, mada ce ga tesko biti oteti Dortmundu ja se tome iskreno nadam.anton 1983 je napisao/la:Ja sam neznam zakaj svi misle da bi Bayern mogao Hummelsa uopće ovo ljeto dofurati?Pitanje je dal bi on uopće htio kod nas....
Ko ti je to reko? Zašto bi to bilo logično? Naše djete? Mislim ja da njemu odavno "crno-žuta" krv teće kroz veneLuca.Toni je napisao/la:
Pa nezz drug, posto je nase dijete i posto je Njemac logicno je da bi dosao kod nas i da ima tu zelju da zaigra za najveci klub svoje domovine, mada ce ga tesko biti oteti Dortmundu ja se tome iskreno nadam.
Razmisli malo ...anton 1983 je napisao/la:Ko ti je to reko? Zašto bi to bilo logično? Naše djete? Mislim ja da njemu odavno "crno-žuta" krv teće kroz veneLuca.Toni je napisao/la:
Pa nezz drug, posto je nase dijete i posto je Njemac logicno je da bi dosao kod nas i da ima tu zelju da zaigra za najveci klub svoje domovine, mada ce ga tesko biti oteti Dortmundu ja se tome iskreno nadam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.