Znaci sada sam jos sigurniji da cemo izbaciti onu ekipu smradalonaca,zivim za taj dan kada cu se svim "dezurnim pljuvacima" ismijati u facu.
Omiljeni

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
losmi je napisao/la:Megamon je napisao/la:
Znaci sada sam jos sigurniji da cemo izbaciti onu ekipu smradalonaca,zivim za taj dan kada cu se svim "dezurnim pljuvacima" ismijati u facu.
Omiljeni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nije racuno da cete igrat sa 12 igracalosmi je napisao/la:Megamon je napisao/la:
Omiljeni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Protiv Seville u nedjelju u 21.00Andres je napisao/la:**** Arsenal vise...Opasnija je Sevilla dosta....
Posvetite se toj utakmici a neglabajte se sa ovim pacenicima...
Kad igramo protiv Seville i u kolko sati ???? Nedjelja ???
Sinoc imam žal sto ije prosla Valencija , nadam se prolasku Reala , da se dokaze dominacija La Lige....
sto da neboom.dll je napisao/la:sjajna igra barcelone sinoć ...
jos da mi prodjemo lyon , a trebali bi konacno .. a onda kasnije sta bude
najvise bi volio bi jos jedan el classico u finalu , mada nista od tog
boom.dll je napisao/la:sjajna igra barcelone sinoć ...
jos da mi prodjemo lyon , a trebali bi konacno .. a onda kasnije sta bude
najvise bi volio bi jos jedan el classico u finalu , mada nista od tog
Hahahahabparena je napisao/la:Al ovaj biserko je jos bolji
EdinTM87 je napisao/la:
Vidjeces kad izgubite od Arsenala sta cu vam radit na temi, makar dobio 100000 banova!
![]()
![]()
Na Donbass Areni Rudari su ponizili Romu (3:0) i s ukupnih 6.2 plasirali se u četvrtfinale Lige prvaka. Sezona iz snova, u kojoj su po prvi puta u povijesti dohvatili nokaut fazu prestižnog natjecanja, za Šahtar još nije gotova. U petak ih čeka ždrijeb, u kojem će se kao i ostali sudionici, nadati jednom - izbjeći Barcelonu.
svak sebi bira najlaksegpassa007 je napisao/la:De mi recite po kojem kriteriju se odabire protivnik za daljnje tamičenje u ligi prvaka i ko je barsin slijedeći protivnik??? Hvala uanprijed
Petak 18.losmi je napisao/la:Jel zna neko kad je zreb?
Abidal je beton vazda bio, najbolji lijevi bek sto se tice defanzive malo ga koci igra prema naprijed ali ako uzmes da Dani vise igra krilo nego beka onda nama Abidal savrseno odgovara. Cak mu je i Evra koji je po meni ponajbolji lijevi bek na svijetu trenutno, do prosle godine grijao klupu u repki. Što se tice Piquea, zadnjih par utakmica mi nije nekako najbolji, nezz koji mu je *uracdacco je napisao/la:Ljudi nemogu da vjerujem da ću ovo napisati ali Abidal je beton a do ove sezone sam ga pljuvao na sve strane...ne znam vi ali milina mi ga je gledati na stoperu čast Pujolu ali meni je uzivancija gledati abidala i Piqea na štoperskim pozicijama...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.