sta reci za ovo kapa do poda majstore

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
To si sve upravu ali Serija A je izgubila 4 prestavnika u LP, pretekla ih Bundes liga, tako da ce u sezoni 2012/2013 imati samo tri predstavnika općenito dokaz da je italijanski fudbal u krizi, dovoljno je baciti pogled na Talijansku repku i sve je jasno nemaju onaj žar više ne odišu moćnošću.MaGiCa je napisao/la:Ne.warden je napisao/la:Da li ce italijani imat predstavnika u daljoj fazi lige prvaka ???![]()
Pokazalo se da se bez #10, bekova i sa mental midgetima tipa Robihno, ne moze daleko u Evropi. Na leto 1 jak levi bek, #10, srednjak sa tehnikom (Poli) i sa Cassanom u rotaciji - Milan ce opet da bude top ekipa.
Za sledecu sezonu:
Romu ceka finansijski remont. Videcemo sta ce uraditi.
Inter nema trenera i fali mu mladjih igraca.
Udinese ili Lazio ce samo zalutati u Ls. Ne bi valjalo da neko od njih zauzme 4. mesto.
Napoli ce dosta ojacati i bice neugodna ekipa, ako udje u LS.
Juve je u kanalu.
Nista to drugovi, iako sam mislio da nam Seedorf vise ne treba (uz svo postovanje sto ja do sada uradio za Milan) sinoc me je demantirao i neka ga bar do kraja sezone gdje ce se ipak imati cemu radovati (bar jednom trofeju - mislim onom glavnom). Nek malo i Spursi vide sta je LP jer ko zna kad ce imati priliku opet igrati istu a mi cemo igrat vaznu ulogu slijedece sezone u tom natjecanju dok ce se oni ganjat po nekim Euroligama.senad_flamin je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pogledaj te video do kraja,tuzno je...
Zao mi je prije svega covjeka koji voli Milan za razliku od nekih koji igraju samo zbog novca... a i one suze od sinoc su dokaz...svaka mu cast
Silvio B je napisao/la:Kakva rekonstrukcija ,ma vecina vas koja se razumije u fudbal vidjela je sinoc ekipu koja na gostujucem terenu igra 90 min napadacki i reci da takva ekipa treba rekonstrukciju je cista budalastina ,imas golmana abate bek ,silva ,nesta ,onda potpisali smo mexesa ,pregovaramo sa taiwom ,onda imamo papastatopulosa ,i yepes kao rezerva ,seedorf iako je veliki igrac on sigurno odlazi kao i jankulovski i jos jedan mozda cak i ambrosini kao i oddo ,znaci treba nam jedan vrhunski lb ,jedan cb ,jedan vezni ,i najbitnije AM prava desetka koja bi sinoc da je igrala umjesto robinha unistila spurse sa onolikim posjedom ,sto vise da je cassano mogao igrati to bi sigurno bilo jos mnogo bolje ,pa cak i sam redknapp kaze da su ga impresionirali igrom i da ih niko na njihovom terenu nije tako nadigraooo ,znaci sastav za sljedecu sezonu
-------------------------------------------abi-----------------------------------
abate/zambri-----------nesta/mexes/?---------silva/papa------------taiwo/vila
boateng/gattuso----------van bommel/poli /?-------------pirlo/merkel
----------------------------------------Ganso?/robihno
---------------------------------pato/cassano--------ibra/pipoo
Ovi bodirani su prvih 11.
Ma ja bolan kazem ti sinoc da je umjesto onog robinha koji doduse igra na sebi ne svojstvenoj pozicio bio klasicni polu-špic kao snijder ili kaka ili ganso ,pa mogu se kladiti barem 3 ciste lopte bi proturio kroz odbranuu a jos da imamo lijevog beka koji nam fali odakad je Il capitano otisao zbrisali bih smo spurse ,vidio si sta je abate u nekoliko navrata uradio znaci 2-3 igraca za prvu postavu i to je tooo .TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Silvio B je napisao/la:Kakva rekonstrukcija ,ma vecina vas koja se razumije u fudbal vidjela je sinoc ekipu koja na gostujucem terenu igra 90 min napadacki i reci da takva ekipa treba rekonstrukciju je cista budalastina ,imas golmana abate bek ,silva ,nesta ,onda potpisali smo mexesa ,pregovaramo sa taiwom ,onda imamo papastatopulosa ,i yepes kao rezerva ,seedorf iako je veliki igrac on sigurno odlazi kao i jankulovski i jos jedan mozda cak i ambrosini kao i oddo ,znaci treba nam jedan vrhunski lb ,jedan cb ,jedan vezni ,i najbitnije AM prava desetka koja bi sinoc da je igrala umjesto robinha unistila spurse sa onolikim posjedom ,sto vise da je cassano mogao igrati to bi sigurno bilo jos mnogo bolje ,pa cak i sam redknapp kaze da su ga impresionirali igrom i da ih niko na njihovom terenu nije tako nadigraooo ,znaci sastav za sljedecu sezonu
-------------------------------------------abi-----------------------------------
abate/zambri-----------nesta/mexes/?---------silva/papa------------taiwo/vila
boateng/gattuso----------van bommel/poli /?-------------pirlo/merkel
----------------------------------------Ganso?/robihno
---------------------------------pato/cassano--------ibra/pipoo
Ovi bodirani su prvih 11.
Potpis , kakva rekonstrukcija, iako nisam imao neke nade u lp kada vidim ko nas je izbacio, onda fakat mi bude žao. Znam da su u prvoj tekmi jedino imali gol i ništa više, jesu li večeras imali šuta na gol? Da ne govorim o sistemu igre, ona dvojica po bekovima protrči, lopta na banderu, u defanzivi kardio svi iza lopte.
Dovesti na ljeto polija na sredinu, mexes već dogovoren, taiwo je besplatan i njega, papi dati priliku ja u njemu vidim ogroman potencijal, cissoka na lijevi bek. Probati gansa ili lamelu na desetku ili još bolje nekog klasičnog veznjaka pošto imamo cassana. Također dati više šanse emanuelsonu, čovjek ono što je odigrao je bilo na nivou i u budućnosti može biti novi seedorf. Speaking of ovom gigantu kapa dolje. Problem je što se onoliko ne forsira u seriji a pa ga navijači( uključujući mene) kritikuje. Na kraju nadam se uspješne sezone prirediti fin oproštaj.
Eh da je sinoć bio pipo....