AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

scudetto
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la scudetto » 10 mar 2011, 01:00

sta reci za ovo kapa do poda majstore :!:

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 10 mar 2011, 03:11

MaGiCa je napisao/la:
warden je napisao/la:Da li ce italijani imat predstavnika u daljoj fazi lige prvaka ???
Ne. :cry:

Pokazalo se da se bez #10, bekova i sa mental midgetima tipa Robihno, ne moze daleko u Evropi. Na leto 1 jak levi bek, #10, srednjak sa tehnikom (Poli) i sa Cassanom u rotaciji - Milan ce opet da bude top ekipa.

Za sledecu sezonu:

Romu ceka finansijski remont. Videcemo sta ce uraditi.

Inter nema trenera i fali mu mladjih igraca.

Udinese ili Lazio ce samo zalutati u Ls. Ne bi valjalo da neko od njih zauzme 4. mesto.

Napoli ce dosta ojacati i bice neugodna ekipa, ako udje u LS.

Juve je u kanalu.
To si sve upravu ali Serija A je izgubila 4 prestavnika u LP, pretekla ih Bundes liga, tako da ce u sezoni 2012/2013 imati samo tri predstavnika općenito dokaz da je italijanski fudbal u krizi, dovoljno je baciti pogled na Talijansku repku i sve je jasno nemaju onaj žar više ne odišu moćnošću.

Što se tiče Milana u tom timu ima 10 igrača koji realno nemaju nikakve atribute za igranje u Bariju a kamo li u Milanu. Ono što svi znaju Milan treba veliku rekonstrukciju i ako bu od sljedece sezone poceli sa time da ih za 3-4 god gledamo u finalu LP
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 10 mar 2011, 08:07

Ja sam ponosan na nase momke, nismo izgubili !

Je+bajiga, uz malo srece mogli smo proci ali sta je tu je ... okrenuti se skudetu 100%

Ibrahimoviceva najgora utakmica u zivotu, mislim da je od svih 22 igraca na terenu imao najmanje dodira s loptom cak manje i od golmana :roll:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 10 mar 2011, 09:49

[youtube][/youtube]

Pogledaj te video do kraja,tuzno je :cry: ... :cry: Zao mi je prije svega covjeka koji voli Milan za razliku od nekih koji igraju samo zbog novca... a i one suze od sinoc su dokaz...svaka mu cast
-RIVALDO-

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 10 mar 2011, 10:03

senad_flamin je napisao/la:[youtube][/youtube]

Pogledaj te video do kraja,tuzno je :cry: ... :cry: Zao mi je prije svega covjeka koji voli Milan za razliku od nekih koji igraju samo zbog novca... a i one suze od sinoc su dokaz...svaka mu cast
Nista to drugovi, iako sam mislio da nam Seedorf vise ne treba (uz svo postovanje sto ja do sada uradio za Milan) sinoc me je demantirao i neka ga bar do kraja sezone gdje ce se ipak imati cemu radovati (bar jednom trofeju - mislim onom glavnom). Nek malo i Spursi vide sta je LP jer ko zna kad ce imati priliku opet igrati istu a mi cemo igrat vaznu ulogu slijedece sezone u tom natjecanju dok ce se oni ganjat po nekim Euroligama.

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 10 mar 2011, 11:10

Kakva rekonstrukcija ,ma vecina vas koja se razumije u fudbal vidjela je sinoc ekipu koja na gostujucem terenu igra 90 min napadacki i reci da takva ekipa treba rekonstrukciju je cista budalastina ,imas golmana abate bek ,silva ,nesta ,onda potpisali smo mexesa ,pregovaramo sa taiwom ,onda imamo papastatopulosa ,i yepes kao rezerva ,seedorf iako je veliki igrac on sigurno odlazi kao i jankulovski i jos jedan mozda cak i ambrosini kao i oddo ,znaci treba nam jedan vrhunski lb ,jedan cb ,jedan vezni ,i najbitnije AM prava desetka koja bi sinoc da je igrala umjesto robinha unistila spurse sa onolikim posjedom ,sto vise da je cassano mogao igrati to bi sigurno bilo jos mnogo bolje ,pa cak i sam redknapp kaze da su ga impresionirali igrom i da ih niko na njihovom terenu nije tako nadigraooo ,znaci sastav za sljedecu sezonu

-------------------------------------------abi-----------------------------------
abate/zambri-----------nesta/mexes/?---------silva/papa------------taiwo/vila
boateng/gattuso----------van bommel/poli /?-------------pirlo/merkel
----------------------------------------Ganso?/robihno
---------------------------------pato/cassano--------ibra/pipoo

Ovi bodirani su prvih 11.

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 10 mar 2011, 11:20

Svaka cast Sedorfu na igri u sinocnoj utakmici i na svemu sto je uradio za Milan,
ali ne treba mu ni slucajno produzavati ugovor. Isto vazi i za Pirla, jednostavno lik kao da nema volje za zivotom
a kamoli za fudbalom. Dovesti 2 kvalitetna vezna igraca i lijevog beka (Abate je sinoc pokazao da je izrastao u dobrog beka) i imamo odlicnu ekipu.

Ovog vikenda konacno imamo malo slabijeg protivnika, mozda bi mogli da odmorimo nekoliko igraca, prije svega Ibru.

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 10 mar 2011, 11:34

Silvio B je napisao/la:Kakva rekonstrukcija ,ma vecina vas koja se razumije u fudbal vidjela je sinoc ekipu koja na gostujucem terenu igra 90 min napadacki i reci da takva ekipa treba rekonstrukciju je cista budalastina ,imas golmana abate bek ,silva ,nesta ,onda potpisali smo mexesa ,pregovaramo sa taiwom ,onda imamo papastatopulosa ,i yepes kao rezerva ,seedorf iako je veliki igrac on sigurno odlazi kao i jankulovski i jos jedan mozda cak i ambrosini kao i oddo ,znaci treba nam jedan vrhunski lb ,jedan cb ,jedan vezni ,i najbitnije AM prava desetka koja bi sinoc da je igrala umjesto robinha unistila spurse sa onolikim posjedom ,sto vise da je cassano mogao igrati to bi sigurno bilo jos mnogo bolje ,pa cak i sam redknapp kaze da su ga impresionirali igrom i da ih niko na njihovom terenu nije tako nadigraooo ,znaci sastav za sljedecu sezonu

-------------------------------------------abi-----------------------------------

Potpis , kakva rekonstrukcija, iako nisam imao neke nade u lp kada vidim ko nas je izbacio, onda fakat mi bude žao. Znam da su u prvoj tekmi jedino imali gol i ništa više, jesu li večeras imali šuta na gol? Da ne govorim o sistemu igre, ona dvojica po bekovima protrči, lopta na banderu, u defanzivi kardio svi iza lopte.

Dovesti na ljeto polija na sredinu, mexes već dogovoren, taiwo je besplatan i njega, papi dati priliku ja u njemu vidim ogroman potencijal, cissoka na lijevi bek. Probati gansa ili lamelu na desetku ili još bolje nekog klasičnog veznjaka pošto imamo cassana. Također dati više šanse emanuelsonu, čovjek ono što je odigrao je bilo na nivou i u budućnosti može biti novi seedorf. Speaking of ovom gigantu kapa dolje. Problem je što se onoliko ne forsira u seriji a pa ga navijači( uključujući mene) kritikuje. Na kraju nadam se uspješne sezone prirediti fin oproštaj.
Eh da je sinoć bio pipo....

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 10 mar 2011, 11:48

2010-2011 Tottenham
2009-2010 Manchester United
2007-2008 Arsenal

Ispadao Milan u 1/8 final , sve od Engleza :? , 8-)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 mar 2011, 11:59

Seedorf je najbolji igrac Milana uprkos njegovim godina jos uvijek je u top formi i najbolji je na terenu daje sve od sebe sto je i sinoc pokazao,svaka mu cast puno ga cijenim....I ako Mislan nemogu ocima smisliti ali Seedorf je istinska fudbalska velicina,igraci poput njega se rijetko vidjaju!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 10 mar 2011, 12:00

TuSeiTuttaLaMiaVita

* Pošalji privatnu poruku

I ja to kazem sigurno bi on jedan zabio

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 mar 2011, 12:03

Nije ovo veliki kiks za Milan. Ja sam siguran da je njima bio prioritet proci samo grupnu fazu. Vazno je da se osvoji scudeto a sva ostala takmicenja su nebitna.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 10 mar 2011, 12:21

Kamo srece da je vise igraca kao Seedorf ,samo to mogu reci.A ne ko ovi sad,sve neki manakeni i vaznije im je pokazati novu frizuru na terenu nego da njihova ekipa prodje dalje.Malo je igraca koji igraju srcem za klub.
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 10 mar 2011, 14:36

TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:
Silvio B je napisao/la:Kakva rekonstrukcija ,ma vecina vas koja se razumije u fudbal vidjela je sinoc ekipu koja na gostujucem terenu igra 90 min napadacki i reci da takva ekipa treba rekonstrukciju je cista budalastina ,imas golmana abate bek ,silva ,nesta ,onda potpisali smo mexesa ,pregovaramo sa taiwom ,onda imamo papastatopulosa ,i yepes kao rezerva ,seedorf iako je veliki igrac on sigurno odlazi kao i jankulovski i jos jedan mozda cak i ambrosini kao i oddo ,znaci treba nam jedan vrhunski lb ,jedan cb ,jedan vezni ,i najbitnije AM prava desetka koja bi sinoc da je igrala umjesto robinha unistila spurse sa onolikim posjedom ,sto vise da je cassano mogao igrati to bi sigurno bilo jos mnogo bolje ,pa cak i sam redknapp kaze da su ga impresionirali igrom i da ih niko na njihovom terenu nije tako nadigraooo ,znaci sastav za sljedecu sezonu

Potpis , kakva rekonstrukcija, iako nisam imao neke nade u lp kada vidim ko nas je izbacio, onda fakat mi bude žao. Znam da su u prvoj tekmi jedino imali gol i ništa više, jesu li večeras imali šuta na gol? Da ne govorim o sistemu igre, ona dvojica po bekovima protrči, lopta na banderu, u defanzivi kardio svi iza lopte.

Dovesti na ljeto polija na sredinu, mexes već dogovoren, taiwo je besplatan i njega, papi dati priliku ja u njemu vidim ogroman potencijal, cissoka na lijevi bek. Probati gansa ili lamelu na desetku ili još bolje nekog klasičnog veznjaka pošto imamo cassana. Također dati više šanse emanuelsonu, čovjek ono što je odigrao je bilo na nivou i u budućnosti može biti novi seedorf. Speaking of ovom gigantu kapa dolje. Problem je što se onoliko ne forsira u seriji a pa ga navijači( uključujući mene) kritikuje. Na kraju nadam se uspješne sezone prirediti fin oproštaj.
Ma ja bolan kazem ti sinoc da je umjesto onog robinha koji doduse igra na sebi ne svojstvenoj pozicio bio klasicni polu-špic kao snijder ili kaka ili ganso ,pa mogu se kladiti barem 3 ciste lopte bi proturio kroz odbranuu a jos da imamo lijevog beka koji nam fali odakad je Il capitano otisao zbrisali bih smo spurse ,vidio si sta je abate u nekoliko navrata uradio znaci 2-3 igraca za prvu postavu i to je tooo .

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 10 mar 2011, 17:14

Ma dobro je Milan odigro,steta sto ovako nisu odigrali odmah na san siru a mogli su kad su mogli hart lanu ,sto da ne vamo ... ,svida mi se sto bale nije haro kao protiv intera ,mozda je malo i ozlijeda uticala na to .. al nije imao neki karakteristicni prodora ,a lenon i crouch su mogli ponovo ukopat ih i na hart lane.al eto seedorf je bio tu i rjesavao opasnosti :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 mar 2011, 17:54

Dobro je Milan sinoc odigrao,malo je srece je nedostajalo,ali bgm i znanja u pojedinim momentima da Milan prodje u nastavak takmicenja.Lepih prilika je bilo,vecina ih je otisla van okvira gola,ali bilo je momenata i kada je Gomes lepo branio,ili kada je Gallas skinuo loptu sa linije.
Kostala je Milana itekako prva utakmica,sada kad ovako pogledam mozda je i greska sto Pato nije zaigrao od prve minute u Milanu. :? jer bi to po gol Gomesa bilo mnogo opasnije.
Sada treba Milan da se okrene Calciu i da proba da odoli napadima Intera u borbi za Scudetto,medjusobni duel bi verovatno mogao da odluci novog sampiona.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 10 mar 2011, 18:20

Sta ono Robinho sinoc profula majko mila :? .. da barem nemoze potrefiti loptu kako treba

Steta bili ste bolji mogli ste i trebali ste ,,, Neznam sta je s Zlatanom al vazda kad doce Champions League nekako se promjeni ... sami ste sebe pobjedili,,

sretno
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 10 mar 2011, 18:30

Treba više pokušavati sa šutevima sa distance, ne može se samo plesti oko protivničkog gola i čekati neku rupu u odbrani, od toga nema ništa. Treba pokušavati sa brzim prodorima i šutevima... Jedino dobro nakon ovoga je što se Milan može vratiti u borbu za Scudetto.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 10 mar 2011, 18:47

:cry: :cry:

[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 10 mar 2011, 20:04

Ja sam zadovoljan sa sinosnjom utakmicom,Seedorf me pravo iznenadio i kapitenski odigrao utakmicu isto tako i sa Boatengovom igrom sam jako zadovoljan, ipak on se trudio ako ste gledali utakmicu vidjeli ste kako hramlje na desnu nogu kad ka je izmjenio Merkel, ali zapamtite ovo,,, Nijedan klub u LP iz europe nece uspijeti da zadrzi rezultat protiv nekog engleskog kluba i svaki Engleski klub ce svaki put dobiti neki protivnicki klub na svom terenu u LP, ali eto,mozda ce mo mi biti jedini koji nismo izgubili od Engleskog kluba u LP...
Ali vidjeli ste da cak jedna Barca izgubi od jednog Arsenala koji je jacine Tottenhama, jos jednom Dobro smo odigrali ...
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 6 gostiju.