Tebra šta si ti pročitao pa ovo napisa

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tebra šta si ti pročitao pa ovo napisa
Jeste ali uz sve to pozitivno dolaze i neke druge stvari kao veca ocekivanja a iz toga i pritisak._weella_ je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:04Ako je tačno da je Sarajevo tražilo Radića, a isti potpisao za Zrinjski ovo je pokazatelj onoga što te čeka u budućnosti i iskoraka koji je napravljen kroz Grupne faze.
Možeš možda platiti više, ali izazov igranja u Evropi gdje dobiješ Aston Villu je igraču bitniji od svih para i igranja sa Goškom i Igmanom.
Nažalost reputacijski ćemo kaskati više nego novčano.
Nekad se iz Zrinjskog nisi mogao prodati nigdje osim u Rusiju, sanjalo se da dodjes u Sa i Zelju neovisno o parama jer se odatle prodavalo i bilo na radaru, ali mislim da se sada okreće kolo i ako ove sezone izmakne titula ili nakon nje ozbiljan iskorak u Evropi (koji je realno gotovo pa nemoguć ako nisi prvak), bojim se da se smješi sudbina Hajduka/Dinama.
S tim da mi nemamo ni približno vjerne navijače kao Hajduk koji se digne na tim krilima s vremena na vrijeme, tako da ćemo tavoriti s ublehama poput Borca, Sirokog, Želje za ono malo slave što ostane od Zrinjskog.
Nažalost volio bi da loše prognoziram, pa da Zrinjski kiksne ove godine sad kad im najmanje taj kiks treba jer bi se vratili dva koraka nazad (oni sto smo mi uradili i napravili sebi uslugu za sva vremena), ali smjesi se mrka kapa.
Hajde, desi se i ovakav transfer. Nista strasno, isfura nas i Vukotic pa evo i ovaj. Pogledas mu cv i neke stvari budu jasnije. I dalje smo mi najveci klub u BIH, a da je godinu prije pravilo doneseno igrali bi i mi grupe KL. Tako da nije nemoguce isto ponoviti. A da smo najveci klub vidis i po igri Veleza veceras, koji je protiv nas Arsenal bio. Svi poginu protiv nas, da li je to renome, velicina, zelja da se nama prodaju?fera je napisao/la: ↑03 sep 2023, 19:57Jeste ali uz sve to pozitivno dolaze i neke druge stvari kao veca ocekivanja a iz toga i pritisak._weella_ je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:04Ako je tačno da je Sarajevo tražilo Radića, a isti potpisao za Zrinjski ovo je pokazatelj onoga što te čeka u budućnosti i iskoraka koji je napravljen kroz Grupne faze.
Možeš možda platiti više, ali izazov igranja u Evropi gdje dobiješ Aston Villu je igraču bitniji od svih para i igranja sa Goškom i Igmanom.
Nekad se iz Zrinjskog nisi mogao prodati nigdje osim u Rusiju, sanjalo se da dodjes u Sa i Zelju neovisno o parama jer se odatle prodavalo i bilo na radaru, ali mislim da se sada okreće kolo i ako ove sezone izmakne titula ili nakon nje ozbiljan iskorak u Evropi (koji je realno gotovo pa nemoguć ako nisi prvak), bojim se da se smješi sudbina Hajduka/Dinama.
S tim da mi nemamo ni približno vjerne navijače kao Hajduk koji se digne na tim krilima s vremena na vrijeme, tako da ćemo tavoriti s ublehama poput Borca, Sirokog, Želje za ono malo slave što ostane od Zrinjskog.
Nažalost volio bi da loše prognoziram, pa da Zrinjski kiksne ove godine sad kad im najmanje taj kiks treba jer bi se vratili dva koraka nazad (oni sto smo mi uradili i napravili sebi uslugu za sva vremena), ali smjesi se mrka kapa.
Mi trebamo samo sebe gledati i polako korak po korak ici prema vrhu gdje nam je mjesto.
@lobudaraczapamcenje slažem se s tobom!Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 sep 2023, 20:22Hajde, desi se i ovakav transfer. Nista strasno, isfura nas i Vukotic pa evo i ovaj. Pogledas mu cv i neke stvari budu jasnije. I dalje smo mi najveci klub u BIH, a da je godinu prije pravilo doneseno igrali bi i mi grupe KL. Tako da nije nemoguce isto ponoviti. A da smo najveci klub vidis i po igri Veleza veceras, koji je protiv nas Arsenal bio. Svi poginu protiv nas, da li je to renome, velicina, zelja da se nama prodaju?fera je napisao/la: ↑03 sep 2023, 19:57Jeste ali uz sve to pozitivno dolaze i neke druge stvari kao veca ocekivanja a iz toga i pritisak._weella_ je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:04Ako je tačno da je Sarajevo tražilo Radića, a isti potpisao za Zrinjski ovo je pokazatelj onoga što te čeka u budućnosti i iskoraka koji je napravljen kroz Grupne faze.
Mi trebamo samo sebe gledati i polako korak po korak ici prema vrhu gdje nam je mjesto.
Polako, nije Igman još završio.
ŠTA_JE je napisao/la: ↑03 sep 2023, 20:38@lobudaraczapamcenje slažem se s tobom!Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 sep 2023, 20:22Hajde, desi se i ovakav transfer. Nista strasno, isfura nas i Vukotic pa evo i ovaj. Pogledas mu cv i neke stvari budu jasnije. I dalje smo mi najveci klub u BIH, a da je godinu prije pravilo doneseno igrali bi i mi grupe KL. Tako da nije nemoguce isto ponoviti. A da smo najveci klub vidis i po igri Veleza veceras, koji je protiv nas Arsenal bio. Svi poginu protiv nas, da li je to renome, velicina, zelja da se nama prodaju?
Život dajem da ce im Savez barem dvije odgođene utakmice prebaciti za proljece, kad budu bez evropskih obaveza.bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2023, 20:45Zrinjski odgodio ŠB navodno viroza, ovo odgaja i mjenja domacinstva ko kako hoce.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, muhamedhulk i 37 gostiju.