FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
74
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
52
24%

Ukupno glasova: 213

H8Z7
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la H8Z7 » 03 sep 2023, 18:58

spezial je napisao/la:
03 sep 2023, 18:52
Šokantno: Stoper zeli u zdravu ekipu koja ce za mjesec igrat sa Aston Villom umjesto u toksicnu sredinu gdje mu ledja cuva sahinovic!
Tebra šta si ti pročitao pa ovo napisa :rol: :?:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Trenbolon
Kontakt:

Post Postao/la Trenbolon » 03 sep 2023, 19:15

Gulash u prvoj postavi....

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 03 sep 2023, 19:22

Ovo do sada slabo izgleda na terenu pa nadam da će ova pauza biti iskorištena na pravi način i da će SR popraviti situaciju. Dosadašnji dio sezone bodovno nije loš (moralo je biti bolje), ali narednih 5 kola će pokazati čemu da se nadamo i sa klubom i sa Rozmanom. Dolazi period gdje će se najbolje vidjeti koliko zna i umije. Široki, Zrinjski, Borac, Zvijezda i Meljo, ostvarimo li dobre rezultate u ovim susretima vjerujem da ove sezone možemo daleko i da imamo pravog trenera sa velikim dometima. O scenariju loših rezultata protiv nabrojanih ne želim ni da razmišljam.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 03 sep 2023, 19:43

Bezveze prosuto 5 bodova u prvih šest kola, protiv dvije od tri najgore ekipe u prvenstvu :facepalm:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 sep 2023, 19:44

Ko je prvi :kafa: ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 03 sep 2023, 19:49

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
03 sep 2023, 19:44
Prekidaj Vico :ljepota: :bih:

L'otavo re di Roma F.T.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 sep 2023, 19:57

_weella_ je napisao/la:
03 sep 2023, 18:04
Ako je tačno da je Sarajevo tražilo Radića, a isti potpisao za Zrinjski ovo je pokazatelj onoga što te čeka u budućnosti i iskoraka koji je napravljen kroz Grupne faze.
Možeš možda platiti više, ali izazov igranja u Evropi gdje dobiješ Aston Villu je igraču bitniji od svih para i igranja sa Goškom i Igmanom.
Nažalost reputacijski ćemo kaskati više nego novčano.
Nekad se iz Zrinjskog nisi mogao prodati nigdje osim u Rusiju, sanjalo se da dodjes u Sa i Zelju neovisno o parama jer se odatle prodavalo i bilo na radaru, ali mislim da se sada okreće kolo i ako ove sezone izmakne titula ili nakon nje ozbiljan iskorak u Evropi (koji je realno gotovo pa nemoguć ako nisi prvak), bojim se da se smješi sudbina Hajduka/Dinama.
S tim da mi nemamo ni približno vjerne navijače kao Hajduk koji se digne na tim krilima s vremena na vrijeme, tako da ćemo tavoriti s ublehama poput Borca, Sirokog, Želje za ono malo slave što ostane od Zrinjskog.
Nažalost volio bi da loše prognoziram, pa da Zrinjski kiksne ove godine sad kad im najmanje taj kiks treba jer bi se vratili dva koraka nazad (oni sto smo mi uradili i napravili sebi uslugu za sva vremena), ali smjesi se mrka kapa.
Jeste ali uz sve to pozitivno dolaze i neke druge stvari kao veca ocekivanja a iz toga i pritisak.
Mi trebamo samo sebe gledati i polako korak po korak ici prema vrhu gdje nam je mjesto.
You are someone else I am still right here

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 03 sep 2023, 20:09

Napatio sam se sinoć i da razaznam dresove. Mogli smo vala u bijelim nastupiti. Oči me zabolie.
🇵🇸

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 03 sep 2023, 20:22

fera je napisao/la:
03 sep 2023, 19:57
_weella_ je napisao/la:
Ako je tačno da je Sarajevo tražilo Radića, a isti potpisao za Zrinjski ovo je pokazatelj onoga što te čeka u budućnosti i iskoraka koji je napravljen kroz Grupne faze.
Možeš možda platiti više, ali izazov igranja u Evropi gdje dobiješ Aston Villu je igraču bitniji od svih para i igranja sa Goškom i Igmanom.
Nekad se iz Zrinjskog nisi mogao prodati nigdje osim u Rusiju, sanjalo se da dodjes u Sa i Zelju neovisno o parama jer se odatle prodavalo i bilo na radaru, ali mislim da se sada okreće kolo i ako ove sezone izmakne titula ili nakon nje ozbiljan iskorak u Evropi (koji je realno gotovo pa nemoguć ako nisi prvak), bojim se da se smješi sudbina Hajduka/Dinama.
S tim da mi nemamo ni približno vjerne navijače kao Hajduk koji se digne na tim krilima s vremena na vrijeme, tako da ćemo tavoriti s ublehama poput Borca, Sirokog, Želje za ono malo slave što ostane od Zrinjskog.
Nažalost volio bi da loše prognoziram, pa da Zrinjski kiksne ove godine sad kad im najmanje taj kiks treba jer bi se vratili dva koraka nazad (oni sto smo mi uradili i napravili sebi uslugu za sva vremena), ali smjesi se mrka kapa.
Jeste ali uz sve to pozitivno dolaze i neke druge stvari kao veca ocekivanja a iz toga i pritisak.
Mi trebamo samo sebe gledati i polako korak po korak ici prema vrhu gdje nam je mjesto.
Hajde, desi se i ovakav transfer. Nista strasno, isfura nas i Vukotic pa evo i ovaj. Pogledas mu cv i neke stvari budu jasnije. I dalje smo mi najveci klub u BIH, a da je godinu prije pravilo doneseno igrali bi i mi grupe KL. Tako da nije nemoguce isto ponoviti. A da smo najveci klub vidis i po igri Veleza veceras, koji je protiv nas Arsenal bio. Svi poginu protiv nas, da li je to renome, velicina, zelja da se nama prodaju?
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 03 sep 2023, 20:26

Ovo do sada u Vrapcicima je genocid za oči.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 03 sep 2023, 20:33

Cocalić brži od Gulija
🇵🇸

Trenbolon
Kontakt:

Post Postao/la Trenbolon » 03 sep 2023, 20:34

Gulas je talasika

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 03 sep 2023, 20:36

U poređenju sa ovom utakmicom i igrom mi smo Milan.

L'otavo re di Roma F.T.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 03 sep 2023, 20:38

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
03 sep 2023, 20:22
fera je napisao/la:
_weella_ je napisao/la:
Hajde, desi se i ovakav transfer. Nista strasno, isfura nas i Vukotic pa evo i ovaj. Pogledas mu cv i neke stvari budu jasnije. I dalje smo mi najveci klub u BIH, a da je godinu prije pravilo doneseno igrali bi i mi grupe KL. Tako da nije nemoguce isto ponoviti. A da smo najveci klub vidis i po igri Veleza veceras, koji je protiv nas Arsenal bio. Svi poginu protiv nas, da li je to renome, velicina, zelja da se nama prodaju?
@lobudaraczapamcenje slažem se s tobom!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 03 sep 2023, 20:43

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
03 sep 2023, 19:44
Polako, nije Igman još završio. :kafa:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 03 sep 2023, 20:44

ŠTA_JE je napisao/la:
03 sep 2023, 20:38
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
03 sep 2023, 20:22
fera je napisao/la:

@lobudaraczapamcenje slažem se s tobom!
:thumbup:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 sep 2023, 20:45

Zrinjski odgodio ŠB navodno viroza, ovo odgaja i mjenja domacinstva ko kako hoce.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 03 sep 2023, 20:48

bordobijeli je napisao/la:
03 sep 2023, 20:45
Zrinjski odgodio ŠB navodno viroza, ovo odgaja i mjenja domacinstva ko kako hoce.
Život dajem da ce im Savez barem dvije odgođene utakmice prebaciti za proljece, kad budu bez evropskih obaveza.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 03 sep 2023, 20:58

Joj Gulisa je fakat odron, ja ne znam sta je sa njim, ne mozes reci da je lik los igrac jer je kapiten mlade reprezentacije Gruzije koja je bila senzacija na zadnjem EUROu, al ovdje je lik nevidljiv...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 03 sep 2023, 21:05

Za sada smo prvi 🤣
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hazarder, HyperOS, mosarajvosa83, riki46, SineTalexy, UltraSa46 i 87 gostiju.