A dali ste vi svjesni da vama FALI trener,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Mislim da bih g.Vinko Marinovic bio pun pogodak----razmislite ,,,,,,,,VAM je napisao/la:najgore je to sto su svi svjesni nase snage,a opet su svjesni da sami sebe lazu
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
A ko je taj Vinko Marinkovic,je l ti neki rodjak?
?: " на "
$, 09 ' 2011 20:22
& & $ $ / & за $ " " ?! " у - ? ове ? је " ?. $ се $ о & $ ? $ ' ? " " ова $ ? & сезоне, не " ? $, & " " " " " вјероватно " " у ' по " " $... ", " се $ о " ? ", у & се - $ $ ' $, а & & је ¥ " "? %". ¥ " " Сарајева $ & "$ ?" ? је ' ? $ " се & "?", па зато & " опрезан " & & " ? " ' за " ".
& је ? $ ? $ $ ' & гостује & " опрезан. У " & " " " $ су ? $ & " " $ $ " ¥ ? статус & $ - " $ " " $ " $. " " су у $ $ ? ? $, & $ са $ $ ? у овај '.
" $ $ ? су ? $ " је " са & "/" у овој ?, " $ " са $ ? ' ? " ", тј. & у " ?, % / " о " овог ' за ?. " ? су " - ? " $ у овој " јер ' $ & са " & је " у ' са $ ' % $ " у '. ", " " & " ту " " ? у ". На " " је $ $ у ' " $ % & $ $ " у " ?.
Не & " " ? " " $ - """ ону / & " " $, ? $ & " са $ ", $! Наравно - " $ & у ' ? не $ /, ? & " " $ све $ & " $ "'" " " - ".
У " се ? " - " ", а ? Ступар - & ' " " " ' за '. ? за & ' " ? јер се " $ " ? у прва $ ?, ? " " у " " ? ' ' $ - ?, " ? $ & " $ пуне ' ". Наравно не & " ? " је у $ ", % " " $ $ је у $ " ' $ " ? ?.
& је $ за &. " ' "!
" &!
& & $ $ / & за $ " " ?! " у - ? ове ? је " ?. $ се $ о & $ ? $ ' ? " " ова $ ? & сезоне, не " ? $, & " " " " " вјероватно " " у ' по " " $... ", " се $ о " ? ", у & се - $ $ ' $, а & & је ¥ " "? %". ¥ " " Сарајева $ & "$ ?" ? је ' ? $ " се & "?", па зато & " опрезан " & & " ? " ' за " ".
& је ? $ ? $ $ ' & гостује & " опрезан. У " & " " " $ су ? $ & " " $ $ " ¥ ? статус & $ - " $ " " $ " $. " " су у $ $ ? ? $, & $ са $ $ ? у овај '.
" $ $ ? су ? $ " је " са & "/" у овој ?, " $ " са $ ? ' ? " ", тј. & у " ?, % / " о " овог ' за ?. " ? су " - ? " $ у овој " јер ' $ & са " & је " у ' са $ ' % $ " у '. ", " " & " ту " " ? у ". На " " је $ $ у ' " $ % & $ $ " у " ?.
Не & " " ? " " $ - """ ону / & " " $, ? $ & " са $ ", $! Наравно - " $ & у ' ? не $ /, ? & " " $ све $ & " $ "'" " " - ".
У " се ? " - " ", а ? Ступар - & ' " " " ' за '. ? за & ' " ? јер се " $ " ? у прва $ ?, ? " " у " " ? ' ' $ - ?, " ? $ & " $ пуне ' ". Наравно не & " ? " је у $ ", % " " $ $ је у $ " ' $ " ? ?.
& је $ за &. " ' "!
" &!
Necemo biti prepotentni ali ipak to jesmo.
Nadam se da ce vam jedino gazenje biti gazenje snijega po Makljenu na putu za Mostar
Zar i vi niste crveni? Koji crveni moraju pasti?
Da je Pabizo trener Borca ja se ne bih sekirao za vasu pobjedu, ovako..

Zar i vi niste crveni? Koji crveni moraju pasti?

Da je Pabizo trener Borca ja se ne bih sekirao za vasu pobjedu, ovako..

Support Velez, It's logical! ★
- Бањалучанин
- Kontakt:
" ' црвено - ? 
`' ? " ? " " са $ ".
" је јасна- " $ по $, а " " - $...
" & нас $ ". & " $, а ја се $ $ - то " ".
$ " $ ' не " ?....

`' ? " ? " " са $ ".
" је јасна- " $ по $, а " " - $...
" & нас $ ". & " $, а ја се $ $ - то " ".

$ " $ ' не " ?....
Let's go, Fighter!
"!
"!
Ma ja se uglavnom zezam, nisam nista preozbiljan. Svjestan sam koliko je Borac fizicki i psihicki jak, i svjestan sam da ce svaka i najmanja greska biti iskoristena sa vase strane. Optimista sam jer sam siguran da ce i nasi takodjer dati zadnje atome snage za tri boda, te kad vidim nalozenu raju za Velez, nakon toliko vremena. Mada, ti isti se prvi i ohlade, ali o tom potom 
Dobrodosli, cuvajte se snijega i neka pobjedi bolji, bezbeli

Dobrodosli, cuvajte se snijega i neka pobjedi bolji, bezbeli

Support Velez, It's logical! ★
-
- Kontakt:
Prije svega zelim da pozdravim navijace BORCA.
Jos jednom da im se zahvalim na dobrodoslici koju su nam priredili prosle godine,a i ove posto sam bio na stadionu kad je VELEZ uzeo bod.
Ovim putem im pozivam i od RED ARMY-A im zelim dobrodoslicu u Mostar i obecavam da cemo Vas ugostiti na isti nacin.
U subotu prognoziraju proljetni dan u mostaru sa temp do 28 stepeni tako da vjerujem da ce biti pun stadion.
Snjega sigurno nece biti:-))
NEKA BOLJI POBJEDI!!!!!!
JOS JEDNOM DOBRODOSLI U CRVENI MOSTAR!!!!!
Jos jednom da im se zahvalim na dobrodoslici koju su nam priredili prosle godine,a i ove posto sam bio na stadionu kad je VELEZ uzeo bod.
Ovim putem im pozivam i od RED ARMY-A im zelim dobrodoslicu u Mostar i obecavam da cemo Vas ugostiti na isti nacin.
U subotu prognoziraju proljetni dan u mostaru sa temp do 28 stepeni tako da vjerujem da ce biti pun stadion.
Snjega sigurno nece biti:-))
NEKA BOLJI POBJEDI!!!!!!
JOS JEDNOM DOBRODOSLI U CRVENI MOSTAR!!!!!
-
- Kontakt:
jos samo nesto da napisem....
text vam nije fer,svaki put ste iz mostara odlazili sa stadiona pljeskom koji je RA i ROĐENI upotili igracima i navijacima borca,a vi kazete da je stadion poljana.
druze jest poljana a svi vi znate kako se to desilo.
nas stadion pod BB je OTET tako da je brate dobro sto ikako postojimo,a mi smo za 90 god sagradili 3 stadiona.
LAKO JE VAMA DOK VAS DODIK GURA,VAS MJESECNI BUDZET JE NAS GODISNJI
ALI NECEMO O TOME.
NASE JE DA VAS UGOSTIMO I PRUZIMO DOBRODOSLICU U CRVENI MOSTAR.
A iskeno vise bih volio da budete vi prvaci od zelje
text vam nije fer,svaki put ste iz mostara odlazili sa stadiona pljeskom koji je RA i ROĐENI upotili igracima i navijacima borca,a vi kazete da je stadion poljana.
druze jest poljana a svi vi znate kako se to desilo.
nas stadion pod BB je OTET tako da je brate dobro sto ikako postojimo,a mi smo za 90 god sagradili 3 stadiona.
LAKO JE VAMA DOK VAS DODIK GURA,VAS MJESECNI BUDZET JE NAS GODISNJI
ALI NECEMO O TOME.
NASE JE DA VAS UGOSTIMO I PRUZIMO DOBRODOSLICU U CRVENI MOSTAR.
A iskeno vise bih volio da budete vi prvaci od zelje
Ovi ni kolumnu ne znaju napisati što neće iz sebe istresti zavist i frustracije prema Sarajevu našem glavnom gradu. Što se tiče naslova, pa valjda se dobro zna ko je poražen na Neretvi. Na Neretvi su poraženi fašisti.jovanbl je napisao/la: ?: " на "
& је $ за &. " ' "!
" &!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
DŽABE VAM TITULA KAD VAM VAŠI NE DAJU U EVROPU!!!!
- Бањалучанин
- Kontakt:
На ' ' $ ? $!!!
% не " ове $ " не & ове $?
" $ пост " је о савезу, о " " ?. ?...
Не ' $ '....
Не ' " '!!!
Не ' $ '....
Не ' " '!!!
Let's go, Fighter!
"!
"!
Kolumna je uvredljiva za grad Sarajevo. Istresate kroz kolumnu zavist i frustracije. Zar već devet godina, odkako se igra zajednička liga, koju ste stavili pod navodnike, Sarajevo radi protiv Borca. Kažete da će u Mostaru crveni pasti. Ja kažem da neće.? je napisao/la:На ' ' $ ? $!!!
Не ' $ '....
Не ' " '!!!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Pa zar Borac nije dva puta ispao u reziji SA klubova? Sta je tu uvredljivo, istina?
avlami97 je napisao/la:Kolumna je uvredljiva za grad Sarajevo. Istresate kroz kolumnu zavist i frustracije. Zar već devet godina, odkako se igra zajednička liga, koju ste stavili pod navodnike, Sarajevo radi protiv Borca. Kažete da će u Mostaru crveni pasti. Ja kažem da neće.? je napisao/la:На ' ' $ ? $!!!
Не ' $ '....
Не ' " '!!!
Pazi molim te, naslov kolumne "Bitka za Neretvu", a na kraju "Crveni moraju pasti"

Ko se borio protiv crvenih tad?

Pametnom dosta.

Da ne govorim sto se u kolumni odmah trazi alibi za eventualni poraz, i to se jos pripisuje sarajevskoj kuhinji. Dakle, Velez NIKAKO ne moze pobijediti ako mi u Sarajevu to ne "skuhamo" ..
Pu **** ti novinara.
A ovaj gore navodni velezovac sto se uvlaci, vire ti nogice bola

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Bice to dobra utakmica, steta sto nema prenosa... 

bice to jedna jako losa utakmica a da ima prenosa bila bi nesto boljaSrdjanBL je napisao/la:Bice to dobra utakmica, steta sto nema prenosa...

- Бањалучанин
- Kontakt:
" по & зна " пут , & " о рату, савезу, &-у, статуту, ? %, $ " ?. $...
" ' " $ ' ?....
" ' &, " ?, " $ ' се ?, јер је & ?...
Ја ' ' ' " :"& ¥"...
$ је " " %, ова расправа " " ? на %...
' се ?, ? " $(то је & " /
), ? " о " ' & ' горе & је ? " " ".
" ' " $ ' ?....

" ' &, " ?, " $ ' се ?, јер је & ?...
Ја ' ' ' " :"& ¥"...
$ је " " %, ова расправа " " ? на %...
' се ?, ? " $(то је & " /

Zadnja izmjena: Бањалучанин, dana/u 10 mar 2011, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Let's go, Fighter!
"!
"!
Mal ispravka , prenosa sa svih Velezovih domacih utakmica ima i to livestream online !!! Sve ide preko
f.k.v.e.l.e.z.l.i.v.e..com
Jednostavno uplatis onlin preko PP i dobijes sifru. Profesionalna oprema i super stream.
Nije bila namjera da pravim reklamu ali vidim da nemate informacija o tome !!
f.k.v.e.l.e.z.l.i.v.e..com
Jednostavno uplatis onlin preko PP i dobijes sifru. Profesionalna oprema i super stream.
Nije bila namjera da pravim reklamu ali vidim da nemate informacija o tome !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.