Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Darwin je lud momak.
Zamalo 4/4 lol, ovo je prosle godine zakucavao u prvi red tribina a sad su precke i stative
Ne znam da li se sjecate koliko je Diaz pogadjao precku i stative kad je tek dosao 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Darwin je konstanta opasnost, vjerujem da nijednom defanzivcu nije drago da igra protiv njega, bez obzira na sve promašaje.
Fino poluvrijeme, zabiti još koji gol radi gol razlike i okrenuti se narednom meču.
Kakav je igrač Szoboszlai
Kakav je igrač Szoboszlai

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Covjek udje u 10 gol sansi po utakmici

Cudi me da je Villa ovako visoko izasla od samog starta, suicid protiv trenutnog prednjeg trojca.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Najbolje poluvrijeme ove sezone, Villa ništa nije mogla.
Darwin je bas dobar napadac. Golovi ce doci, on konstantno pravi opasnost.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Mogla se ubiti utakmica s 3 komada al brat Matip promasio vrata od stale sa 7 metara jbg. Moraju na startu drugog ici po gol jer ce i Villa pokusati u prvih 15ak minuta nesto napraviti da se vrate u tekmu, ovo nije gotovo al odlicna igra uz par gresaka pojedinaca nazad.
Daj Bajcetica, Doaka i Quansaha da ginemo
Jones bas rusty, ako uhvati Graven formu mogao bi ga brzo izbaciti iz prve postave.
Szoboszlai je seks 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
jbmo majku hvala Unitedu što uze Mounta 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Darwine brate. ..
Ma vadi ga mrs u pm
Tri asistencije Salaha je Nunez uspio da uništi.
Bakayokooooo
E ovo ne moze ni Gomez sjebat 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.