Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
Re: Arsenal
barcinn ubojiti tandem:
mesi,xavi,iniesta,bussaca------ovrebo- retaired
mesi,xavi,iniesta,bussaca------ovrebo- retaired
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Paja, Faraon dajte ljudi ignoriste ove, neka uzivaju u pomoci sudija nego sad razmisljam, pa od svoje 3 titule dvije su sudije donijele, prvo ofsajd eto-a u finalu protiv arsenala, pa onda sudija protiv chelsea, pametnom dosta.. Najjaci tim na svijetu ne treba sudije, ja ne kazem da barci trebaju, ali da nemaju pomoc, imaju..
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 10 mar 2011, 00:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Celik!3,2,2.
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
pa vole sudije da zarde mnogo para za jednu tekmu....Utakmica na ovom nivou nije ispod 500 000 KM,i sudija uzme te pare a zna da ga nece kaznit zato sto je pomogao barci..AllGunsBlazing je napisao/la:Paja, Faraon dajte ljudi ignoriste ove, neka uzivaju u pomoci sudija nego sad razmisljam, pa od svoje 3 titule dvije su sudije donijele, prvo ofsajd eto-a u finalu protiv arsenala, pa onda sudija protiv chelsea, pametnom dosta.. Najjaci tim na svijetu ne treba sudije, ja ne kazem da barci trebaju, ali da nemaju pomoc, imaju..

trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
edit: @monolog de molim te pogledaj nesto, ofsajd messija, ok nije bio ali to je greska koja se moze desiti, da budemo realni to je u igri, koju barca igra brzo, necu da pravdam, sudija je pogrijesio, uredu, a za drugu situaciju moze biti penal naravno, meni se u prvi mah ucinilo da je diaby uzeo loptu pa onda udario messija, sto nije tacno, ali opet u igri, i niko od arsenalovih navijaca pa cak ni ja ne osporavamo neke odluke u igri, kao sto je zuti za Sagnu zbog odugovlacenja koji nije dobio alves, a taj alves je imao isto dvije simulacije za koje je komotno mogao i trebao dobiti drugi zuti, reci mi ti kako sudija nije vidio crveni abidala??? ono je crveni, vidio si protiv tvog tima, niko se ne zali, jbg diaby bio idiot, nasjeo na provokaciju, crveni, i ovo je crveni, ali nije dosudjen, crveni robinu, pa to ni yidsima nije crveni a znas koliko ''vole'' arsenal, ja ovdje govorim o cistim situacijama, uredu te sumnjive, ja smatram da je messi u ofsajdu ali de mi reci jednog sudiju koji tu ne bi pogrijesio, messi mu je najblize, i valjda je to prouzrokovalo gresku, a vala ni sudija nije bio u linij nego je kasnio metar-dva, to jos kvari situaciju, uredu to je greska, ali sudija rastaavlja abidala od robina i ne daje mu crveni iako je vidio sta se desilo.. da je kriterij bio kao kod robina, barca bi ostala bez alvesa, i abidala, a arsenal bez robina pa pazite ko bi gore prosao, mislite da bi pep smio igrati bez pola odbrane, doslovno...
Celik!3,2,2.
Amine mi ovako se ne raspravljaju ni zakleti navijaci iz Sjevernog Londona sa zakletim navijacima iz srca Katalonije 

nema potpisa
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
To ti mislis... Idi malo na arsenal-mania.comAdmir_Sa je napisao/la:Amine mi ovako se ne raspravljaju ni zakleti navijaci iz Sjevernog Londona sa zakletim navijacima iz srca Katalonije
Celik!3,2,2.
- legenda reala
- Kontakt:
uze mi riječ iz ustaAdmir_Sa je napisao/la:Amine mi ovako se ne raspravljaju ni zakleti navijaci iz Sjevernog Londona sa zakletim navijacima iz srca Katalonije
Ljudi ima i bitniji stvari u životu od Arsenala ,Barselone ,Reala i jel bio penal ili nije ,jel trebo dobiti karton ili nije

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Well, that was brilliant wasn't it? A match winning performance if ever I saw one. Yes, Barcelona must be delighted at the performance of the Swiss official Massimo Busaca last night. You can come here and tell me, till you're blue in the face if you like, that Barcelona were the better team- they were, that they dominated possession- they did and that they created enough chances to win the game- likewise. But what you have to concede in return is that Bussaca's red card for Arsenal came at a time when Arsenal had just begun to gain a foothold in last night's match. It also came at a time when, for all Barca's possession, Arsenal were leading the tie. You will also have to concede that it was a staggeringly harsh punishment.
eto objektivno sta se desilo..
edit:kao sto vidite meni je sasvim svejedno, volio bih vise da je ova bila 5:1 ali da je sunderland bio 1:0 i ja bih bio presretan, ova druga utakmica nam je mnogo mnogo bitnija od barce, zato se i ne nerviram previse,a pisem previse jer su mi smijesni ovi ''katalonci'' i zato sto volim da pisem, cao..
eto objektivno sta se desilo..
edit:kao sto vidite meni je sasvim svejedno, volio bih vise da je ova bila 5:1 ali da je sunderland bio 1:0 i ja bih bio presretan, ova druga utakmica nam je mnogo mnogo bitnija od barce, zato se i ne nerviram previse,a pisem previse jer su mi smijesni ovi ''katalonci'' i zato sto volim da pisem, cao..
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 10 mar 2011, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
Ma fazon je sto su u ova 24 sata jedno te iste stvari ponovili enti put, samo malo promjene formu. Al da je zabavno citati, jestelegenda reala je napisao/la:uze mi riječ iz ustaAdmir_Sa je napisao/la:Amine mi ovako se ne raspravljaju ni zakleti navijaci iz Sjevernog Londona sa zakletim navijacima iz srca Katalonije
Ljudi ima i bitniji stvari u životu od Arsenala ,Barselone ,Reala i jel bio penal ili nije ,jel trebo dobiti karton ili nije

nema potpisa
Di Stefanov Real je igrao u praistoriji - nije kvalitativno merljiv taj i ovaj fudbal.Portillo je napisao/la:Di Stefanov Real, Sakijev Milan, Del Bosqueov Real...MaGiCa je napisao/la:
A koji je to bolji tim, od ovog Barceloninog?
Sacchijev Milan je imao najjacu odbranu i najubojiti napad, ali njegova sredina nije kvalitetom bila na nivou Barcelone (Ancelotti, Rijkaard, Colombo, Donadoni vs Xavi, Iniesta, Keita, Busqets, Mascherano, pa i D.Alves).
Del Bosqueov Real nije ni po cemu spektakularna ekipa, sem po tome sto je gomila WC igraca nabacana u njega. Tu se pobedjivalo bez taktike i timske igre, samo na suvi individualni kvalitet i genijalnost Raula, Figa, Ronalda ili Zidanea. Kad je Makelele otisao - sve se raspalo.
Ajax iz 70ih je dominirao tadasnjim fudbalom, ali sem Cruijffa i Neeskensa nije imao top igrace. Bio je to takticki trijumf R.Michelsa.
Konacno i Cruijffova Barcelona, sa pocetka 90ih, je slabija u svakom segmentu od ove Barcelone: Guardiola i Amor su slabiji od Xavija i Inieste, Romario i Stoichkov su slabiji od Messija i Ville, Nadal i Koeman su slabiji od Piquea i Puyola.
Ova Barca je najjaca ekipa ikada. Nit navijam za njih, nit volim tika taka fudbal, nit gotivim ciganisanje njenih igraca i navijaca - ali to je realnost.
Dominacija je neminovnost.
0 suteva su realnost.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
a vidi sad, magica, arsenal nema najubojiti napad, nema najbolju odbranu, nema vezni red bolji od barce pa ih pobjedi, ja garantujem da bi ih milan oderao, ljudi su odigrali 50 i kusur utakmica bez poraza...
edit: cesto se nama govori kako smo vrlo ''objetkivni'' a jedan od njihovih boljih forumasa govori kako je zasluzen karton za rvp-a
sto messi ne dobi karton za nabijanje lopte??
Nego jel i jedan igrac Barce dobio zuti karton??
edit: cesto se nama govori kako smo vrlo ''objetkivni'' a jedan od njihovih boljih forumasa govori kako je zasluzen karton za rvp-a

Celik!3,2,2.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:

Sve cisto momci...

isto cigani

Sad vise nije jedan crveni, ovo su vec tri crvena... i onda recite da je barca pokradena, ili da svi pocnu ovako hvatati za vrat mozda su dopustili..
Celik!3,2,2.
Capellov Milan (sa MvBom) protiv Guardioline Barcelone, bi bio sudar dve najjace ekipe ikada.AllGunsBlazing je napisao/la:a vidi sad, magica, arsenal nema najubojiti napad, nema najbolju odbranu, nema vezni red bolji od barce pa ih pobjedi, ja garantujem da bi ih milan oderao, ljudi su odigrali 50 i kusur utakmica bez poraza...
edit: cesto se nama govori kako smo vrlo ''objetkivni'' a jedan od njihovih boljih forumasa govori kako je zasluzen karton za rvp-a![]()
sto messi ne dobi karton za nabijanje lopte??
Ne moze se ovaj poraz Arsenala pripisivati sucima. Nije realno.
Profesor se zeznuo. Kupi 1 jakog napadaca (RvP), pa 3 losa. Isto vazi i za stopere. Samo vam Verminator vredi.
Golmana nemate (iako je Almunia ovog puta briljirao), sredina vam je mekana.
Recept za Barcu se zna. Provalio ga je Hiddink, a usavrsio Mourinho: krupan top napadac, brza krila, Essien/Cambiasso&co. u sredini + granitna odbrana i sigurni golman.
Vi nemate nista od toga, sem brzih krila.
Igrati sa njima bunker na Camp Nou, a ne trkanje. Na manjem terenu ih iskontrirati ili presingovati.
Kad ovo uspe, slavodobitno se ponasati kao Mourinho.
Kad ne uspe, pruziti ruku boljem od sebe.
cudno..jako cudno..i nadasve zanimljivo..
opet svi zapeli za sinocnju utakmicu..a ljudi do sada ispisali stranice i stranice oko toga da je barca vise ostecena u ove dvije utakmice nego li arsenal..ali ne,bolje spucat kontru i ubjedzivati okolo da je arsenal ostecen.
taj wilsere sto se tu previja,k'o da ga je fap opalio..a masherano loptu izbio na cist nacin..(usput,da se toliko nije valjao mozda nebi vi gol ni primili)
znaci simuliranje ili ???
ali nema veze igraci arsenala smiju simulirati a igraci barce ne smiju..
onda njih vise od 10 se gura i ti ocekujes da vidis sve i jedan postupak nekog igraca..
dalje..opet kazem zahvalite gluosti van persia..citavu period je bio nervozan i takav je usao u utakmicu...mozda zato sto je primio 0 lopti za vrijeme svoje igre..
i eto,svi ljudi na svijetu cuju pistaljku na camp nou a perise je nije cuo..ali eto nek nije cuo,mogao je vidjeti da su stali i abidal i buskets i valdes..
@AllGunsBlazing
govoris da je arsenal pobjedio barcu..ali zasto tu sutis o ponistenom golu..za barcu..
vecina nas nakon poraza barce tada je samo ovde cestitala i svi su cekali revans..nesto nisam vidio da su okolo piskarali i psovali sve sudiji..
i jos se nesto zalis..ubi te pisanje bolan..ja bi se zabrinuo da ekipa koju simpatisem nema nijedan udarac prema golu u toku citave utakmice..
opet svi zapeli za sinocnju utakmicu..a ljudi do sada ispisali stranice i stranice oko toga da je barca vise ostecena u ove dvije utakmice nego li arsenal..ali ne,bolje spucat kontru i ubjedzivati okolo da je arsenal ostecen.
taj wilsere sto se tu previja,k'o da ga je fap opalio..a masherano loptu izbio na cist nacin..(usput,da se toliko nije valjao mozda nebi vi gol ni primili)

znaci simuliranje ili ???

ali nema veze igraci arsenala smiju simulirati a igraci barce ne smiju..
onda njih vise od 10 se gura i ti ocekujes da vidis sve i jedan postupak nekog igraca..
dalje..opet kazem zahvalite gluosti van persia..citavu period je bio nervozan i takav je usao u utakmicu...mozda zato sto je primio 0 lopti za vrijeme svoje igre..

i eto,svi ljudi na svijetu cuju pistaljku na camp nou a perise je nije cuo..ali eto nek nije cuo,mogao je vidjeti da su stali i abidal i buskets i valdes..
@AllGunsBlazing
govoris da je arsenal pobjedio barcu..ali zasto tu sutis o ponistenom golu..za barcu..

vecina nas nakon poraza barce tada je samo ovde cestitala i svi su cekali revans..nesto nisam vidio da su okolo piskarali i psovali sve sudiji..
i jos se nesto zalis..ubi te pisanje bolan..ja bi se zabrinuo da ekipa koju simpatisem nema nijedan udarac prema golu u toku citave utakmice..

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
vidis tri crvena, i nije sudija za kriviti, pa koga cu krivit, **** ga ti, u 55. minut arsenal ima prolaz i dobija ovako ocigledan crveni karton, pa to bih mu i ja svirao, gdje ce sutnuti loptu sekundu nakon zvizduka, pa on voza reli inace... Nakon te 55. barca je rastavila arsenal, ali do te 55. arsenal je imao prolaz, a zamislite, nervozu, pep mora ici na sve ili nista, jel to ostavlja 11 igraca arsenala u mogucnosti za kontre, naravno, a jos ne racunam ova tri crvena sto su mogli dobiti..
@t-mac imao bi Arsenal i vise suteva da su im sudije dozvolile, arsenal daje gol, pocinje igrati, zavrsava crvenim.. pametnom dosta, sad vam kazem neka neko proba opravdati tri crvena, mogla je barca imati 4 gola prednosti iz prve utakmice, sa tri igraca manje bi primili 5...
@t-mac imao bi Arsenal i vise suteva da su im sudije dozvolile, arsenal daje gol, pocinje igrati, zavrsava crvenim.. pametnom dosta, sad vam kazem neka neko proba opravdati tri crvena, mogla je barca imati 4 gola prednosti iz prve utakmice, sa tri igraca manje bi primili 5...
Celik!3,2,2.
- nidjo_barca
- Kontakt:
E ovo je vrhunac sviju mi,ne mozes vjerovatiAllGunsBlazing je napisao/la:imao bi Arsenal i vise suteva da su im sudije dozvolile

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Neka neko od navijaca Barce objasni tri crvena, ostalo me nije briga, i naravno njima sudija ne pomaze,samo nisu dobili zutog u utakmici u kojoj su pravili gore stvari nego igraci Arsenala..
i sto kaze bosco, pa pametnije sa svojim psom pricati nego sa navijacima barce
(uzmite kriterij kod crvenog rvp-a
, mislim ne morate vi, ovo su crveni i bez toga, ali sa tim su 100% crveni)
3 LP, 2 su na neposten nacin osvojene, ofsajd Eto-a, i ona lakrdija protiv Chelsea, naravno oni sve na fer i fin nacin osvajaju... to su ipak samo kataLonci
i sto kaze bosco, pa pametnije sa svojim psom pricati nego sa navijacima barce
(uzmite kriterij kod crvenog rvp-a

3 LP, 2 su na neposten nacin osvojene, ofsajd Eto-a, i ona lakrdija protiv Chelsea, naravno oni sve na fer i fin nacin osvajaju... to su ipak samo kataLonci
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 10 mar 2011, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
koja 3 crvena..daj mi konkretne situacije..AllGunsBlazing je napisao/la:vidis tri crvena, i nije sudija za kriviti, pa koga cu krivit, **** ga ti, u 55. minut arsenal ima prolaz i dobija ovako ocigledan crveni karton, pa to bih mu i ja svirao, gdje ce sutnuti loptu sekundu nakon zvizduka, pa on voza reli inace... Nakon te 55. barca je rastavila arsenal, ali do te 55. arsenal je imao prolaz, a zamislite, nervozu, pep mora ici na sve ili nista, jel to ostavlja 11 igraca arsenala u mogucnosti za kontre, naravno, a jos ne racunam ova tri crvena sto su mogli dobiti..
koskanja je uvijek na svim terenima bilo..reakcije su uvijek bile iste..guranje,hvatanje za vrat,teske rijeci..i nesto se ne sjecam da se za to daje crveni karton.i sudija nije u mogucnosti da sve to vidi,jer njih je skoro 20 tu..
onda..pa nije sudija zabranio igracima arsenala da sutaju do te nazovimo je tragicne 57 minute..vi i do tada niste nista imali..ni igru,ni suteve,ni pasove,,veliko nista..
onda da je barca imala prednost iz prve utakmice,sigurno je da nebi primila 5 golova kako ti kazes..jer ona nebi imala potrebu da napada,arsenal bi bio taj koji bi morao napasti,sto dovodi do zakljucka da bi messi,vilja i pedro imali mnogo prostora naprijed..
i da zakljucimo,nemoj misliti da je opravdavam postupak sudije..jeste prestrogo dosudzen,ali je dosudzen prema pravilima..i ako persie nije cuo sudiji,abidal,buskets i valdes su mu bili dovoljno znaci za ofsajd...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
imas slike stranicu ispred, koskanje nije ako nekoga uhvatis za vrat, za to je diaby dobio crveni..
Celik!3,2,2.
Za ove ultra tvrdoglave pajine podanike evo jedan text i neka dobro procitaju, neka dobro razmisle o svemu, pa neka onda daju komentare ili bolje receno neka se ušute - bolje im je...a ne trcati da se napiše bilo šta.
http://www.hrsport.net/kolumne/413876/n ... ati-o-sucu
A Magica je dao poprilicno realnu formulu kako se jedino može zaustaviti današnja Barcelona (mada se i tu treba poklopiti dosta stvari).
I napravio je odlicnu komparaciju sa strašnim strojem AC Milana sa pocetka 90-tih.
http://www.hrsport.net/kolumne/413876/n ... ati-o-sucu
A Magica je dao poprilicno realnu formulu kako se jedino može zaustaviti današnja Barcelona (mada se i tu treba poklopiti dosta stvari).
I napravio je odlicnu komparaciju sa strašnim strojem AC Milana sa pocetka 90-tih.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 10 mar 2011, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.