FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovde se sere i prekomjere, i glumi se kao eto gosk nas pobjedi sloga nas pobjedila kao nikad uzivotu nas nisu takve ekipe pobjedile..
Sto se tice igre prvo pol Radovic je bio novi kolacic i nije se snaso imali smo problema iznijet loptu..
Ocito svi vide da su nam problem prekidi, i svak igra na tu kartu, Sehinovic je los golman na ubacaje i prvi i drugi i zamalo treci go je kriv zato sto nema snagu nema iskustva
Juraldzija sasvim ok kao i svi ostali, nismo uigrani nismo kondiciono spremni. I to kako budemo poboljsavali imi cemo bolji bit..
Da smo doveli Delaca iki da se rogic pokazao proslibi torpedo i uzeli bi sve utakmice dosad..
Konstantno pricamo kako cemo istrpit trenera i onda kaze nista se nije poboljsalo..
Sut hamze u 12 min
Sut olveire
Sut durakovica
Sut keremaha
Penal..
Njihove sanse greska solda jace primanje
2 gola prekidi sehinovic i
Sansa u 92 min prekid ponovo sehinovic
Da smo bili rastrcani i uigrani u zadnjoj lini bilo bi 0;4
Durakovic kapetanovic radivic ancic soldo, prosjek utakmica u FK SARAJEVU 1,5
Sto se tice igre prvo pol Radovic je bio novi kolacic i nije se snaso imali smo problema iznijet loptu..
Ocito svi vide da su nam problem prekidi, i svak igra na tu kartu, Sehinovic je los golman na ubacaje i prvi i drugi i zamalo treci go je kriv zato sto nema snagu nema iskustva
Juraldzija sasvim ok kao i svi ostali, nismo uigrani nismo kondiciono spremni. I to kako budemo poboljsavali imi cemo bolji bit..
Da smo doveli Delaca iki da se rogic pokazao proslibi torpedo i uzeli bi sve utakmice dosad..
Konstantno pricamo kako cemo istrpit trenera i onda kaze nista se nije poboljsalo..
Sut hamze u 12 min
Sut olveire
Sut durakovica
Sut keremaha
Penal..
Njihove sanse greska solda jace primanje
2 gola prekidi sehinovic i
Sansa u 92 min prekid ponovo sehinovic
Da smo bili rastrcani i uigrani u zadnjoj lini bilo bi 0;4
Durakovic kapetanovic radivic ancic soldo, prosjek utakmica u FK SARAJEVU 1,5
-
- Kontakt:
Shvatio sam post i sviđa mi se. Moje je biti na Kosevu i hoću aBd. Stvarno nam treba sabura. Ko hoće nek da podršku ,a ko neće nek kritikuje na forumu, dok se igra na Kosevu I to uz Arenu.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑02 sep 2023, 23:34Svakakvih gluposti se ovdje da procitati.
Mi smo u zadnje dvije godine tri puta rekonstrukciju tima radili.
Rastjeraj, dovedi nove, i hocemo titulu odma, sve na ho ruk.
Evo sad covjek dosao, poceo sezonu bez priprema, sa 10 novih igraca, bez kostura ekipe, znaci nista ni sa cim. Pobijedi tri, cetvrtu remizira i odma je atmosfera takva da se niko ne bi bunio da sutra dobije nogu.
Ljudi gosk je za nas ekipa trenutno.
Problematika je puno dublja od price jel mogao uhvatiti loptu golman, i slicno.
Najveca mi je enigma kada otjeras 10 x igraca da bi na kraju doveo 10 y igraca jednakog kvaliteta, samo drugog imena.
Bolje dovesti trojicu ali da budu akibetli, a ostale zadrzi. I onda za dvije tri godine si na vrhuncu.
Ne moze preko noci nista, za sve treba vrijeme i strpljenje.
Naravno biti navijač nije prisila. Ako ništa ono radi čovjeka koji se 2 godine suočavaju sa problemima , Pocev od toga da smo prošlu sezonu gotovo sve gostovali. Priliv od sezonskih, clanskih i prodati karti nije nešto.
Mislim i da bude gorih utakmica, da će nas ovaj put biti 5k min. i po zimi. Ko osjeća da treba dati podršku, dat će je .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:40
Shvatio sam post i sviđa mi se. Moje je biti na Kosevu i hoću aBd. Stvarno nam treba sabura. Ko hoće nek da podršku ,a ko neće nek kritikuje na forumu, dok se igra na Kosevu I to uz Arenu.
Naravno biti navijač nije prisila. Ako ništa ono radi čovjeka koji se 2 godine suočavaju sa problemima , Pocev od toga da smo prošlu sezonu gotovo sve gostovali. Priliv od sezonskih, clanskih i prodati karti nije nešto.
Mislim i da bude gorih utakmica, da će nas ovaj put biti 5k min. i po zimi. Ko osjeća da treba dati podršku, dat će je .

-
- Kontakt:
Izmjenjali smo milion trenera,Varesanovica i Dudica ne ubrajam tu,tako da nije do trenera i podrska Rozmanu 100 posto. Nasi igraci su lijene ckapi,mene bi bilo stid imati ovakve uslove i igrati bez ikakvog zara,brzine i bilo cega cast izuzetcima. Dva beka dva amatera,Sahinovicu nije problem kad pogrijesis 10 puta al momku je svaka intervencija,sut kiks. Krene pa se vrati,unosi totalni nemir,nema zara u sebi kao sto golmani trebaju da imaju,ni jednu tekmu se nije dreknuo na zadnju liniju,postavio apsolutno jedni veliko nista. Buljubasic preorao teren,Renan meni odlican,strasan sut glavom,onda u 80toj istrcao sprint,prosao igraca i servirao je Avramovskom koji suta traljavo. Gledam podcast sa bivsim trenerom i igracem Dinama,kaze jednostavno treba vremena i igracima da se upoznaju,da nema cijenu sto je Dinamo imao ekipu 5 godina na okupu i da su sad napravili ogromne greske. Nasa zadnja linija ocajna,panika konstantno,igraci se ne podrzavaju izmedju sebe. Izbaciti i Beganovica i Durakovica,ubaci Rozmane kadete slobodno,nek gnjide uzimaju platu na tribinama. Mozes igrat 2 ili 3 tekme lose al kad svaku tekmu igras lose nisi za Sarajeva vez idi u Slobodu,objasnit curicama za koga igraju.
Ako se Rozman i Ibricic ne istrpe na duzi period zarad ovih kmecevaca koji bi vazda vrtili i mijenjali i svake polusezone pravili nake reforme u klubu ja vise ne bih imao ni volje ni snage ni zelje da pratim desavanja u klubu. Jednostavno moramo se i mi popraviti na tom pitanju i smanjiti ocekivanja instant rezultata. Odavno smo izgubili sloznost izmedju navijaca, igraca i struke. Dozvolimo vise jednom da se radi na duze staze. Normalno je da ce biti kikseva, evo vcrs prvi, ali bit ce ih jos dosta sigurno al prvi mi trebamo biti vjetar u ledja i Rozmanu i igracima. Prvi cilj naseg kluba do zimske pauze treba biti da skupimo sto vise bodova nevazno kako. Da li ce to biti utakmice gdje na misice uzimamo bodove ili na srecu bitno je da ih skupimo sto vise a onda u drugoj polusezoni vec treba i igra i sve bude na daleko visem nivou a ubijedjen sam da hoce. Koliko se toga zasralo od januara 2021. godine do sada, to nije lako ispravit za jednu polusezonu. Podrska struci i igracima i tjt ono koliko mi mozemo.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Treba napomenuti sudiju,debilcina je trebao 3 ili 4 zuta vec u orvom poluvremenu Gosku svirat nakon krvnickih startova.
Puna podrska sefu koji tacno zna sta mu fali i radi na tome. Vjerujem da ce vec u narednoj utakmici klupirati Sahinovica jer je ocajan !
Idemo dalje
Idemo dalje
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
E Bgm ja nista od toga nisam vidio.Bar moje vidjenje.Znam da smo skoro citavu utakmicu igru gradili nabijanjima bezidejnim Sahinovica i stopera,nije se jednom spustio po loptu a znam da je pogrijesio 3-4 pasa.Nirton je napisao/la: ↑02 sep 2023, 23:00Kako bolan Avramovski igrac manje? Po meni cak i nas najbolji igrac veceras. Bilo ga je od Sahinovica do Bobica, preorao teren doslovno, dosta dobrih pasova naprijed i pokusaja da se nesto uradi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:57Sahinovic amater,Rogic na gol
Bekovski par medju najgorim u historiji kluba,odron teski i jedan i drugi
Stopera ne dovodis evo 3.rok,ne moze ti stoper od 180 igrati Soldo veze sa vezom nema
Kyeremeh klupa/tribine
Ne mozes uci u gol sa loptom
Hasic doktor
Avramovski igrac manje.
Treba razmisliti o Serbecicu.On je ocajan ali Soldo i Trako su ocajniji.Bas tesko ce neko njih nadmasiti.Soldo ne da je amater nego amatercina teska.Ko nam ovo uvali,Ilija je Ramos za njega.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Mialio sam da ce Soldo biti bolji od Martinovica a on gori jedno 10 puta al treba vremena,nije imao utakmica dovoljno. Pogledat ovaj pregled opet,ni jedan golman ovakve bravure nije imao kao Sahinovic,ajde momcino malo odmori ovo nocas sto si radio je ocaj koliko god su mi nasa djeca draga.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 sep 2023, 01:04E Bgm ja nista od toga nisam vidio.Bar moje vidjenje.Znam da smo skoro citavu utakmicu igru gradili nabijanjima bezidejnim Sahinovica i stopera,nije se jednom spustio po loptu a znam da je pogrijesio 3-4 pasa.Nirton je napisao/la: ↑02 sep 2023, 23:00Kako bolan Avramovski igrac manje? Po meni cak i nas najbolji igrac veceras. Bilo ga je od Sahinovica do Bobica, preorao teren doslovno, dosta dobrih pasova naprijed i pokusaja da se nesto uradi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:57Sahinovic amater,Rogic na gol
Bekovski par medju najgorim u historiji kluba,odron teski i jedan i drugi
Stopera ne dovodis evo 3.rok,ne moze ti stoper od 180 igrati Soldo veze sa vezom nema
Kyeremeh klupa/tribine
Ne mozes uci u gol sa loptom
Hasic doktor
Avramovski igrac manje.
Treba razmisliti o Serbecicu.On je ocajan ali Soldo i Trako su ocajniji.Bas tesko ce neko njih nadmasiti.Soldo ne da je amater nego amatercina teska.Ko nam ovo uvali,Ilija je Ramos za njega.
-
- Kontakt:
Ja se vodim onim: skuplji igrač je bolji igrac i od njega očekujem najviše. Večeras Hamza,Avram,Francis,Renan,Soldo , prva 4-ca su bolje igrali pod lošijim trenerom. BEZVOLJNO.
Zašto igraju lošije je drugo pitanje ? Možda sam paranoican, ali igraci nisu dali sve od sebe .
Zašto igraju lošije je drugo pitanje ? Možda sam paranoican, ali igraci nisu dali sve od sebe .
-
- Kontakt:
Kakva dva gola Rogic primi u Gruziji ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 01:25Mialio sam da ce Soldo biti bolji od Martinovica a on gori jedno 10 puta al treba vremena,nije imao utakmica dovoljno. Pogledat ovaj pregled opet,ni jedan golman ovakve bravure nije imao kao Sahinovic,ajde momcino malo odmori ovo nocas sto si radio je ocaj koliko god su mi nasa djeca draga.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 sep 2023, 01:04E Bgm ja nista od toga nisam vidio.Bar moje vidjenje.Znam da smo skoro citavu utakmicu igru gradili nabijanjima bezidejnim Sahinovica i stopera,nije se jednom spustio po loptu a znam da je pogrijesio 3-4 pasa.
-
- Kontakt:
Pohvalio sam ga neke utakmice gdje nas je izvadio ali ovo danas je bilo bas bas amaterski.Kad na to dodamo kikseve od ranije gdje nas je kostao bodova,ispucao je sav kredit i Rogic napokon mora stati na gol.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 01:25Mialio sam da ce Soldo biti bolji od Martinovica a on gori jedno 10 puta al treba vremena,nije imao utakmica dovoljno. Pogledat ovaj pregled opet,ni jedan golman ovakve bravure nije imao kao Sahinovic,ajde momcino malo odmori ovo nocas sto si radio je ocaj koliko god su mi nasa djeca draga.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 sep 2023, 01:04E Bgm ja nista od toga nisam vidio.Bar moje vidjenje.Znam da smo skoro citavu utakmicu igru gradili nabijanjima bezidejnim Sahinovica i stopera,nije se jednom spustio po loptu a znam da je pogrijesio 3-4 pasa.
Soldo je obicna prevara,takav mi se cinio na pocetku a evo opet me instinkt nije izdao.Za Iliju sam imao sumnje ali sam znao da ce imati nesto,za Milicevica sam znao da ce prekucati.
Ma kakvo vrijeme,za 2 utakmice se vidi kakav je stoper i jel ulijeva sigurnost ili ne a ovaj ni jedne sekunde ne ulijeva.Anicic bi mogao dobiti prolaznu nekako ali ovaj ne.Ilija Martinovic!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Covjek imao dva treninga sa tinom i budala ga odma gurnuo. Meni bi bilo drago da je Sahinovic Kahn al lik nas unistava konstantno,ovo nocas evo jos nisam vidio a pratim Sarajevo 30 godina. Rogucev je bio jedan gol,takodje izvadio je odlicno par sutevaSamozdravlje je napisao/la: ↑03 sep 2023, 01:35Kakva dva gola Rogic primi u Gruziji ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 01:25Mialio sam da ce Soldo biti bolji od Martinovica a on gori jedno 10 puta al treba vremena,nije imao utakmica dovoljno. Pogledat ovaj pregled opet,ni jedan golman ovakve bravure nije imao kao Sahinovic,ajde momcino malo odmori ovo nocas sto si radio je ocaj koliko god su mi nasa djeca draga.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 sep 2023, 01:04
E Bgm ja nista od toga nisam vidio.Bar moje vidjenje.Znam da smo skoro citavu utakmicu igru gradili nabijanjima bezidejnim Sahinovica i stopera,nije se jednom spustio po loptu a znam da je pogrijesio 3-4 pasa.
Posle utakmice dase zakljucit, da ova ekipa ima potencijal i da trenera kojeg imamo je odlican fit za ovaj roster sto imamo..
E sad ako smo fer u ove cetiri utamice dobar fond bodova i moze se primjetit veca zelja koliko toliko veca sloga vece zalaganje, takodje izmjene i rotacija igraca je bila skoro 100% svaki put pogodak sto isto pokazuje da trener ima znanje i da osjeti na treningu ko mu kad moze valjat. Ocito je da je htio svakom igracu htio dat minutazu da nebi bilo istjero si me nisimi dao minute da se pokazem sta znam ili sjedim na klupi a bolji bi bio da od tog i tog a on igra. Sad su svi dobili sansu sad i ovi iz drugog esalona su uvidjeli da su za drugi esalon i nema ljutnje vec radi radi radi i jad ti se da sansa zgrabije i dokazi..
Ubjedjen sam da protiv zrinjskig cemo odigrat mnogo bolje, nekazem da cemo pobjedit al da cemo bit u 5 deka i cak bolji igrom sigurno..
Pisao sam nasih 7 igraca u zadnjoj lini imaju prosjek utakmica 1,5 utakmici po glavi imas golmana kojem je 19 godina koji ima dosta utakmica al uvjek sa drugim stoperima sto je veoma tesko za golmane prve klase sa 28-29 godina a kamoli djetetu..Rozman ako njega ustrpi i nas trener golmana ga nauci da izlaci na poksovanje on ce se prodat sigurno za 600-800 k€ ( dobro on brani ima visinu igra nogom za njegove gidine za veoma dobra) izlijetanje i fizicka misicka snaga mu treba..
U ovoj ekipi igrac sa najvecim stazom u FK SARAJEVU SEHINOVIC I AVRAMOVSKI PO 30 utakmica ostali PROSJEK 6 utakmica..
Primjer je zeljo i zrinjski ovi prvi imaju starudije al imaju 5 igraca koji imaju zajedno u prosjeku 120 utakmica plus 3 koji imaju oko 80 plus krpic koji nije tu trenutno dugo al je povratnik. ZRINJSKI IMA 3 igraca i to sva 3 najbolji igraci ekipe bilbija jakovljevic (cinimi se tako se zove stoper) po 7 godina u zrinjskom 8 igraca 5 godina 3 igrava 3 godine i onda se mi pitamo kako mi trosimo mnogo vise nego zrinjski a oni svemirski brod za nas, pa mi smo bili real madrid kad smo zadrzali samo 4 godine 3 glavna igraca
Takodje i prodaja igraca mora usporit bar skedece 3 godine
Ova ekipa ce pokazat protiv zrinjskig ovo sto sam sada napisao
Rozman ibricic pun pogodak
VOLIM TE SARAJEVO
E sad ako smo fer u ove cetiri utamice dobar fond bodova i moze se primjetit veca zelja koliko toliko veca sloga vece zalaganje, takodje izmjene i rotacija igraca je bila skoro 100% svaki put pogodak sto isto pokazuje da trener ima znanje i da osjeti na treningu ko mu kad moze valjat. Ocito je da je htio svakom igracu htio dat minutazu da nebi bilo istjero si me nisimi dao minute da se pokazem sta znam ili sjedim na klupi a bolji bi bio da od tog i tog a on igra. Sad su svi dobili sansu sad i ovi iz drugog esalona su uvidjeli da su za drugi esalon i nema ljutnje vec radi radi radi i jad ti se da sansa zgrabije i dokazi..
Ubjedjen sam da protiv zrinjskig cemo odigrat mnogo bolje, nekazem da cemo pobjedit al da cemo bit u 5 deka i cak bolji igrom sigurno..
Pisao sam nasih 7 igraca u zadnjoj lini imaju prosjek utakmica 1,5 utakmici po glavi imas golmana kojem je 19 godina koji ima dosta utakmica al uvjek sa drugim stoperima sto je veoma tesko za golmane prve klase sa 28-29 godina a kamoli djetetu..Rozman ako njega ustrpi i nas trener golmana ga nauci da izlaci na poksovanje on ce se prodat sigurno za 600-800 k€ ( dobro on brani ima visinu igra nogom za njegove gidine za veoma dobra) izlijetanje i fizicka misicka snaga mu treba..
U ovoj ekipi igrac sa najvecim stazom u FK SARAJEVU SEHINOVIC I AVRAMOVSKI PO 30 utakmica ostali PROSJEK 6 utakmica..
Primjer je zeljo i zrinjski ovi prvi imaju starudije al imaju 5 igraca koji imaju zajedno u prosjeku 120 utakmica plus 3 koji imaju oko 80 plus krpic koji nije tu trenutno dugo al je povratnik. ZRINJSKI IMA 3 igraca i to sva 3 najbolji igraci ekipe bilbija jakovljevic (cinimi se tako se zove stoper) po 7 godina u zrinjskom 8 igraca 5 godina 3 igrava 3 godine i onda se mi pitamo kako mi trosimo mnogo vise nego zrinjski a oni svemirski brod za nas, pa mi smo bili real madrid kad smo zadrzali samo 4 godine 3 glavna igraca
Takodje i prodaja igraca mora usporit bar skedece 3 godine
Ova ekipa ce pokazat protiv zrinjskig ovo sto sam sada napisao
Rozman ibricic pun pogodak
VOLIM TE SARAJEVO
-
- Kontakt:
Mi smo u nikakvoj formi,mora i ovo proci i za sad smo ok sa bodovima,gore od ovog tesko moze,nadam se da ce dici formu barem za 30 posto
- napoleon72
- Kontakt:
Ovdje ni Guardiola ne bi nista napravio. Tacno smo za izucavanja jbt. Mi bismo mladog i modernog trenera al da ima iza sebe 15 godina rada i 43 trofeja. Dali bismo mu odrijesene ruke al da ipak mi preispitujemo svaku odluku i da mu serremo za svakog igraca u prvoj postavi. Treba mu dat vremena i stat iza njega al cim kiksa yebat mu sve po spisku i zakacit neki nadimak. Najbolje je Allaha mi da sve raspustimo i da napravimo neki krizni stab ovdje na forumu koji ce vedrit i oblacit ekipom. Trenera imenovat svako mjesec dana, pa evo mjesec dana ekipu vodi npr FCUM, naredni mjesec njegova podvojena licnost i sve tako. Trener ostaje tu mjesec dana, ili do prvog kiksa, onda preuzima neko drugi. Cuj, slovenac bi da bude trener i da sebi bira ekipu, a nije nas pitao za misljenja. Sramota!!
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
ZASTO HZ PITAR nebi nesto drugacije uradili.. kao npr
Da na sutrasnji ( il vec kad bude) trening dodje 1000 navijaca, da sad protiv zrnjskog dodje 25000 ljudi, da se napravi atmosvera bez bsklji bez topovski, bez dimni vec sa zastavom od 200 metara sa tarigus papirom sa rolnama papira za kase i sa vatrometom posle utakmice kad razvalimo lazne
MOZE SE VALJDA JEDNA UTAKMICA U 5 godina ispostovat necemo nestat ko grupa ako jednom to probamo
Sjecam se protiv sartida da smo tako nesto uradili
Da na sutrasnji ( il vec kad bude) trening dodje 1000 navijaca, da sad protiv zrnjskog dodje 25000 ljudi, da se napravi atmosvera bez bsklji bez topovski, bez dimni vec sa zastavom od 200 metara sa tarigus papirom sa rolnama papira za kase i sa vatrometom posle utakmice kad razvalimo lazne
MOZE SE VALJDA JEDNA UTAKMICA U 5 godina ispostovat necemo nestat ko grupa ako jednom to probamo
Sjecam se protiv sartida da smo tako nesto uradili
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bravonapoleon72 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 02:09Ovdje ni Guardiola ne bi nista napravio. Tacno smo za izucavanja jbt. Mi bismo mladog i modernog trenera al da ima iza sebe 15 godina rada i 43 trofeja. Dali bismo mu odrijesene ruke al da ipak mi preispitujemo svaku odluku i da mu serremo za svakog igraca u prvoj postavi. Treba mu dat vremena i stat iza njega al cim kiksa yebat mu sve po spisku i zakacit neki nadimak. Najbolje je Allaha mi da sve raspustimo i da napravimo neki krizni stab ovdje na forumu koji ce vedrit i oblacit ekipom. Trenera imenovat svako mjesec dana, pa evo mjesec dana ekipu vodi npr FCUM, naredni mjesec njegova podvojena licnost i sve tako. Trener ostaje tu mjesec dana, ili do prvog kiksa, onda preuzima neko drugi. Cuj, slovenac bi da bude trener i da sebi bira ekipu, a nije nas pitao za misljenja. Sramota!!

Kaže Besima treba vratiti, nek Janez pređe preko svog ponosa. Hljeb te yebo neko ko ne prati nas bi rekao da je čovjek otpisao Joška Gvardiolu, a ne Besima kiksera

Podrška Simonu, strpit se do zime, pa onda će nakon priprema sve lakše biti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Opet ponavljam , grehota i smiješno je da su svi oni igrači otpisani prije Šahinovića.To je najgori golman u zadnjih ccc 10+ godina.Toliko nam nesigurnost donosi na prekidima i kornerima , da je to nehumano , da je tu Vlado/Delač , vjerujem da bi i odbrana dosta sigurnija bila , garantujem.
Mislim da je @hilmo naveo , ovdje nikakvog napretka nema , niti igrački niti igrom na terenu , čak šta više , prije 15 dana smo imali neku klupu da uvedemo , sad sa klupe haman niko.Imamo 10 poena , a realnost je bio omjer 1 2 2 , vise sreće nego pameti.
Strah me je da će nas jedna ekipa baš dočekati na volej kao Tuzla prošle godine i odlučiti od fudbala , a to bi Zrinjski mogao biti i iskoristiti sve to narednu utakmicu.
Mislim da je @hilmo naveo , ovdje nikakvog napretka nema , niti igrački niti igrom na terenu , čak šta više , prije 15 dana smo imali neku klupu da uvedemo , sad sa klupe haman niko.Imamo 10 poena , a realnost je bio omjer 1 2 2 , vise sreće nego pameti.
Strah me je da će nas jedna ekipa baš dočekati na volej kao Tuzla prošle godine i odlučiti od fudbala , a to bi Zrinjski mogao biti i iskoristiti sve to narednu utakmicu.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Kad se sjetim uz kakvu muziku su predstavili Soldu na stranici, on je jos i odlican