Dal Varešanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dal Varešanović
Čestitke Dal majstore! Meni jedan od dražih igrača otkako je stigao u FKS. Vazda su ti tražili mane i osporavali, pa evo i sad. Majstore samo nastavi dalje sa dobrim igrama i golovima, i ne obaziri se na komentare idiota. Pa da te opet gledamo u nacionalnom dresu.
Pozitivno sam iznenadjen vidjenim na ovom videu. Nije lahko istrcati ovako u 45. minuti za decka koji vazi kao sporac dosao iz bh lige... A ni ove spomenute "bih chance" nisu neka brukanja niti ziceri.
Fino podvaljena lopta u 15. minuti.... Takvu recimo cimirot u karijeri nije dao, pa se ovdje zaluje da ga je Meho trebao zvati

Najmrza stvar mi je kad pojedinci kenjaju bez ikakvog razloga.
Kakve veze ima Varesanovic (AM) s Cimirotom (DM)?!
Sto se tice Varesanovica, on je uvijek bio enigma. Uvijek je pokazivao naznake da moze uspjeti (hrabar, okomit, zna se naći u gol šansi, podvaliti loptu) ali je češće znao iritirati da li svojim mahanjem ruku, ili ako se ne vrati nazad kada izgubi loptu, nonsalantnoscu na terenu i najveći minus u njegovoj igri - često bira neinteligentna rješenja - npr. u kontri 4 na 2 on sutira s 30 metara ili solira.
Ako bi se našao trener koji će popraviti te stvari u njegovoj igri, a nadamo se da ce to biti već u Superligi, onda bi reprezentacija u budućnosti mogla hajrovati od njega. Bolje 10-ke od Hajradinovica
i njega nemamo na fudbalskoj sceni a on nije reprezentativni kalibar. Još uvijek ne. Vidjet ćemo da li ce biti u budućnosti. Do njega je. Rizespor je odlicna prilika da pokaže moze li bar koliko Hadziahmetovic (istanbulska trojka).
Kakve veze ima Varesanovic (AM) s Cimirotom (DM)?!
Sto se tice Varesanovica, on je uvijek bio enigma. Uvijek je pokazivao naznake da moze uspjeti (hrabar, okomit, zna se naći u gol šansi, podvaliti loptu) ali je češće znao iritirati da li svojim mahanjem ruku, ili ako se ne vrati nazad kada izgubi loptu, nonsalantnoscu na terenu i najveći minus u njegovoj igri - često bira neinteligentna rješenja - npr. u kontri 4 na 2 on sutira s 30 metara ili solira.
Ako bi se našao trener koji će popraviti te stvari u njegovoj igri, a nadamo se da ce to biti već u Superligi, onda bi reprezentacija u budućnosti mogla hajrovati od njega. Bolje 10-ke od Hajradinovica
i njega nemamo na fudbalskoj sceni a on nije reprezentativni kalibar. Još uvijek ne. Vidjet ćemo da li ce biti u budućnosti. Do njega je. Rizespor je odlicna prilika da pokaže moze li bar koliko Hadziahmetovic (istanbulska trojka).
cimirot nikad nije bio klasicni DM, prosto jer nema fizicke karakteristike, igrac po kvaliteti tu negdje sa grahovcem, samo sto ovog drugog nije gurao CV reprezentacije. nema potrebe da se palis, cimirot nit smrdi nit mirise. zaliti za njegovim nepozivanjem nakon odlaska u saudiju samo govori o deluzijama autora takvih zelja.
oni koji prate reprezentaciju su se dovoljno nagledali njegovih nevidljivih, dodaj_ prvom_ do_ sebe partija, da bi zalili za njim nakon sto je konacno odigrao jednu dobru utakmicu. ...vjerovatno bi neki i za gojaka nasli opravdanje nakon gola ili dobre partije.
vrijeme je za nove momke, makar se ispostavilo da su jednako limitirani.
oni koji prate reprezentaciju su se dovoljno nagledali njegovih nevidljivih, dodaj_ prvom_ do_ sebe partija, da bi zalili za njim nakon sto je konacno odigrao jednu dobru utakmicu. ...vjerovatno bi neki i za gojaka nasli opravdanje nakon gola ili dobre partije.
vrijeme je za nove momke, makar se ispostavilo da su jednako limitirani.
Cimirot godinama bio jedan od nasi najbolji igraca i daleko prije Grahovca.
zato i ne cudi da se nigdje nismo plasirali ako je on medju boljima.
-
- Kontakt:
Eto sigurno je poziv u reprezentaciju Cimirota gurao u klubskoj karijeri...Sanicanin redovan u prvih 11 bio, a ne moze u Partizanu na osnovu toga biti starter, a kamoli u belgijskoj ligi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- ASD
- Kontakt:
Cimirot ima dobre fizičke predispozicije, ima i brzinu i čvrstoću. Jedsn od boljih u repci po tom pitanju.
Opet ovaj ne konta poentu.
Kakve veze ima Cimirot s Varesanovicem pa da ga spominješ na temi dotičnog?!
...i da, ako je Cimirot kao igrač PAOKA i Standarda bio los, onda možeš misliti koliko su nam bili loši ostali veznjaci iz timova kao sto su Milan, Juventus, Roma, Strasbourg...
Ako možemo pričati o bilo kakvoj konstantnosti, mada je to strani pojam za naše reprezentativce kada igraju u nacionalnom dresu, Cimirot je bio konstantniji od pojedinaca koji su igrali i igraju u ligama 5.
Ali vratimo se Varesanovicu...možda bude nesto od njega.
Kakve veze ima Cimirot s Varesanovicem pa da ga spominješ na temi dotičnog?!
...i da, ako je Cimirot kao igrač PAOKA i Standarda bio los, onda možeš misliti koliko su nam bili loši ostali veznjaci iz timova kao sto su Milan, Juventus, Roma, Strasbourg...
Ako možemo pričati o bilo kakvoj konstantnosti, mada je to strani pojam za naše reprezentativce kada igraju u nacionalnom dresu, Cimirot je bio konstantniji od pojedinaca koji su igrali i igraju u ligama 5.
Ali vratimo se Varesanovicu...možda bude nesto od njega.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Igračina za Hadžikumšurlića
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Vazda ista priča. Nakon poraza se priziva igrač A na njegovoj temi dok se igrač B pljuje. Dođe iduće kolo, igrač B pozvan, igrač A nije. Prođe utakmica, igrač B se psuje a igrač A priziva. I tako u nedogled 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Moze li Dal Varesanovic odvesti skromni Rizespor do titule prvaka Turske?
Bumo vidli
Bumo vidli

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma ljudi moraju spustiti ego i ponos i priznati da ovakav tip igrača fali reprezentaciji.
Šta kažu, igra u drugoligašu

⚜️~⚜️~⚜️
Kako je odigrao?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 sep 2023, 18:45Ma ljudi moraju spustiti ego i ponos i priznati da ovakav tip igrača fali reprezentaciji.
Šta kažu, igra u drugoligašu![]()
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Gojak s boljom tehnikom.
Podjednako fudbalski glup i s nosom u nebesima.
Podjednako fudbalski glup i s nosom u nebesima.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Gol jeeee
Nema vise cekanjaaaaaaaaaaa to je ta masinerijaaa

Nema vise cekanjaaaaaaaaaaa to je ta masinerijaaa
Najbolji igrac kojeg je Sarajevo napravilo od rata do sad!!;
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma ovo je smijesno kako se piš.a ovom ligom.
Jedno od mojih jacih predvidjanja.
Jedno od mojih jacih predvidjanja.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.