English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Biznis as usual za njih

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
United s obzirom na finansijsku situaciju dobar rok. Golman, napadač i zadnji vezni došli, tamo gdje je škripalo. Bekovi nisu riješeni i tu će i dalje patiti.
Arsenal više loše nego dobro, Haverc nepotreban, Rice je dobar, Xhaka otišao, nisu širinu povećali. Timber isto dobro pojačanje al eto sjeba se lik odmah i završi sezonu.
Čelzi ne znaju ni oni šta su sve doveli i prodali, svega i svašta ima, nek je bog na pomoći Poketinu.
Liverpool vezni red promijenio, može se reći dobar posao, odbrana ništa, isto više loše nego dobro.
Tottenham mi se sviđa ovo šta su napravili prvo sa trenerom pa sa igračima, Maddison je top pojačanje. Otišao je Kane al vrlo moguće da će bez njega sada neki drugi igrači malo živnuti i rasteretiti se, ne bi me čudilo da budu u tim borbama za Top 4, fino igraju.
City dobar rok na kraju ispade, Gvardiol, Kova, Nunes i Doku top pojačanja. Zadržani Bernardo i Walker, jedino ova povreda KDBa malo poremetila al biće to ok do drugog dijela sezone.
Newcastle ništa posebno, njih vjerovatno zeza FFP jer nemaju neke zarade zadnjih godina pa ne mogu izdivljati i potrošiti 200-300 miliona na remont ekipe nego moraju raditi sa ovim šta imaju. Tonali je dobar, Barnes mi se ne sviđa, bezveze igrač.
Aston Villa odlično sve, Diaby je klasa, bit će oni jako dobra ekipa.
Arsenal više loše nego dobro, Haverc nepotreban, Rice je dobar, Xhaka otišao, nisu širinu povećali. Timber isto dobro pojačanje al eto sjeba se lik odmah i završi sezonu.
Čelzi ne znaju ni oni šta su sve doveli i prodali, svega i svašta ima, nek je bog na pomoći Poketinu.
Liverpool vezni red promijenio, može se reći dobar posao, odbrana ništa, isto više loše nego dobro.
Tottenham mi se sviđa ovo šta su napravili prvo sa trenerom pa sa igračima, Maddison je top pojačanje. Otišao je Kane al vrlo moguće da će bez njega sada neki drugi igrači malo živnuti i rasteretiti se, ne bi me čudilo da budu u tim borbama za Top 4, fino igraju.
City dobar rok na kraju ispade, Gvardiol, Kova, Nunes i Doku top pojačanja. Zadržani Bernardo i Walker, jedino ova povreda KDBa malo poremetila al biće to ok do drugog dijela sezone.
Newcastle ništa posebno, njih vjerovatno zeza FFP jer nemaju neke zarade zadnjih godina pa ne mogu izdivljati i potrošiti 200-300 miliona na remont ekipe nego moraju raditi sa ovim šta imaju. Tonali je dobar, Barnes mi se ne sviđa, bezveze igrač.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sheffield gore brani prekide od sarajeva
Kako u ovoj situaciji nitko ne cuva Archera..bukvalno 6 na 2 imaju
A Vila ima top 3 trenera lige u to bi mogao biti njihov najveci adut.bodi123 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 12:45United s obzirom na finansijsku situaciju dobar rok. Golman, napadač i zadnji vezni došli, tamo gdje je škripalo. Bekovi nisu riješeni i tu će i dalje patiti.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Archer isto kao March, vrijedi 20 miliona, a tri puta bolji igrac od ovih sto ih kupuju za 100 miliona. Bolji je covjek od Sancha igrac.
Biti ce ovo duga jesen za Everton. Ekipa pretanka, ofanzivno operisani, defanzivno kiks igraci. Pickford maskota. Stoperi im i bekovi ovi otocki debili. Trener sirovina. Nema od njih nista.
Biti ce ovo duga jesen za Everton. Ekipa pretanka, ofanzivno operisani, defanzivno kiks igraci. Pickford maskota. Stoperi im i bekovi ovi otocki debili. Trener sirovina. Nema od njih nista.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
**** majku na ovoj Areni se ništa sa stadiona haman ne čuje
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Neka neko ovom dojavi da Iwobi nije više u Evertonu.
Nadam se da ste uskladili obaveze, uskoro na teren izlaze momci bivseg evropskog klupskog i bivseg svjetskog klupskog prvaka.
#bitiblaginecemo

#bitiblaginecemo

Stone hands👊
Ova utakmica je bila nivo Federalke, oci mi krvare. Tesko je odluciti ko je losiji.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ejh yebg sheffield kad ove kloceve niste dobili na domacem i trebate ispadat.
CPOJ
Ovo izgleda goal line tehnologija ne funkcioniše nikako, opet nije sat "zvonio" na Brentfordovoj utakmici.
Ali Iraola koji je udaljen 50km od gola pored ovolikih kamera i tehnologija negoduje
Ali Iraola koji je udaljen 50km od gola pored ovolikih kamera i tehnologija negoduje

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Erik je trebao dovesti JWPa, bar bi tako oporavio hronicni segment prekida. Ovako, sa Mountom je dobio tek solidno rjesenje, jer ocito da zna nabacit, al' nije nivo pomenutog.James Ward-Prowse has assisted 17 goals from dead ball situations in the Premier League over the last five seasons, the most of any player:
17 - James Ward-Prowse
12 - Trent Alexander-Arnold
11 - Mason Mount
10 - Aaron Cresswell
10 - Pascal Groß
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
BREAKING: Arsenal midfielder Thomas Partey will be sidelined for three months with an injury. [@ConMarbleHalls]
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.