Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kažu da nisu stigli Bakajoka registrovati na vrijeme za Villu, znači bez desnog krila u nedjelju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
[Paul Joyce] Salah woke up a half an hour ago. Evident that he can't sleep well amid Arab interest. Player wants to push for a move, Klopp suggesting sleeping pills.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gakpo i nizozemska prevara zagarantirani do kraja sezone u prvih 11. Bit će fun.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Graven će biti hit. Citiramo se u maju 

Alisson
Trent Gomez Matip Robertson
Szobo Endo Mac
Diaz Nunez Bakayoko
Očekujem ovaj sastav.
Trent Gomez Matip Robertson
Szobo Endo Mac
Diaz Nunez Bakayoko
Očekujem ovaj sastav.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Joj sad kad počne bez Nuneza, glavu dajem.
Starter je Nunjara, i Curtis također.
toliko o endu, yebo ih on
Nije valjda Jones na 6ici opet 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

He is here, he is there, he is everyfuckingwhere, Darwin Nunez, Darwin Nunez.
Ko je ovo pod S? Između Diaza i Nuneza?
Srause
napokon da klupa liči na nešto.
Mogu mislit sad kad Sangare krene razvaljivati u Forestu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.