Sve je to tanko u Championshipu. Samo nek nije usao Norwich opet. Ne bi cudilo da ove godine Leicester, Southampton i Leeds se svi vrate, ako se Birmingham ne umjesa.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: English Premier League
Gdje je i šta radi A. Mitrović? 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Otresoše vas Englezići izgleda, jedino se Kejn pristao penzionisati.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Tako ti je kad imaš posla sa amaterima iz Londona.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Prodao frajer Kanea i doveo Johnsona. Jebote pas ovo su neki novi leveli ponizavanja navijaca.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kojih navijača?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Mogao bi ti na jedan lagani odmor, da se slegnu utisci.
Remember, remember the 5th of November.
Kaze mi najgluplji trol na forumu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa tim navijacima nista nece faliti, osvajace istu kolicinu trofeja kao sa Kejnom a mozda odvoje i koji trofej vise, bice golova i u Liga ce biti plasirani od 4 do 8 mjesta - tako da navijaci nistane gube.
EPL se pretvara u NBA u pravom smislu. Svako vece neke kontroverze i malverzacije. Da bi se imalo o cemu pricati. Jadno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ocigledna je poveznica izmedju Newcastlea i arapskih ponuda za igrace klubova koji su im direktni konkurenti. Barca morala poslat Garciu u Gironu da bi dobila Cancela, Wolvesi dobili igraca sa popustom iz Girone za prodaju Nunesa. Arapi i Boehly unistili ligu. Mozda je Superliga ipak bila spas.

Inv. fond preko kojeg je Boehly kupio Celzi je u vecinskom vlasnistvu Arapa koji drze Njukastl. I budala kad pogleda transfere Celzija vidi da to nisu cista posla.Carti je napisao/la: ↑02 sep 2023, 09:26Ocigledna je poveznica izmedju Newcastlea i arapskih ponuda za igrace klubova koji su im direktni konkurenti. Barca morala poslat Garciu u Gironu da bi dobila Cancela, Wolvesi dobili igraca sa popustom iz Girone za prodaju Nunesa. Arapi i Boehly unistili ligu. Mozda je Superliga ipak bila spas.![]()
Za godinu dana skrsiti milijardu funti, gdje je to normalno

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
PSG ispade normalna ekipa u odnosu na Saudijske malverzacije.Brokula je napisao/la: ↑02 sep 2023, 09:32Inv. fond preko kojeg je Boehly kupio Celzi je u vecinskom vlasnistvu Arapa koji drze Njukastl. I budala kad pogleda transfere Celzija vidi da to nisu cista posla.Carti je napisao/la: ↑02 sep 2023, 09:26Ocigledna je poveznica izmedju Newcastlea i arapskih ponuda za igrace klubova koji su im direktni konkurenti. Barca morala poslat Garciu u Gironu da bi dobila Cancela, Wolvesi dobili igraca sa popustom iz Girone za prodaju Nunesa. Arapi i Boehly unistili ligu. Mozda je Superliga ipak bila spas.![]()
![]()

Chelsea generated £295m in sale and loan fees. That's amongst the highest for a single window in Premier League and European history. Lot of focus on the £1bn of spending, but sales also significant.
Average age of new #CFC signings is 20.5 and average first-team age is 22.5.
Average age of new #CFC signings is 20.5 and average first-team age is 22.5.
Haj sto nije normalno za godinu skrsiti milijardu, vec sto je jos nenormalnije skrsiti milijardu na igrace koji su anonimusi i uz to ne dovesti niti jednog top igraca - e to je nevjerovatnoBrokula je napisao/la: ↑02 sep 2023, 09:32Inv. fond preko kojeg je Boehly kupio Celzi je u vecinskom vlasnistvu Arapa koji drze Njukastl. I budala kad pogleda transfere Celzija vidi da to nisu cista posla.Carti je napisao/la: ↑02 sep 2023, 09:26Ocigledna je poveznica izmedju Newcastlea i arapskih ponuda za igrace klubova koji su im direktni konkurenti. Barca morala poslat Garciu u Gironu da bi dobila Cancela, Wolvesi dobili igraca sa popustom iz Girone za prodaju Nunesa. Arapi i Boehly unistili ligu. Mozda je Superliga ipak bila spas.![]()
![]()
Ja mislim da se i ovaj Jimmy Jay Morgan syebao kad je naletio na svoje ime ovdje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
U Evertonu kriziraju, Origi se vratio u Prem. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"