AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Reijnders je regen Radje a i svakako su istog porijekla 

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nisam mogao gledati jer sam i sam ganjao loptu. 3 od 3,bravo momci. Fino se ušlo u sezonu pravo.
Ballo Toure otišao na posudbu u Fulham bez prava otkupa u zadnjim momentima.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Za one koji eventualno nisu gledali: 
- Beduin
- Kontakt:
Pobjeda odlicna, igra takodjer. Calabria los veceras, satra sa ulazeci u sredinu pomoci Radetu i stvarajuci visak desno, ali po meni nista konkretko i posebno.
Okafor dobar po ulasku, vidi se da ima znanja i iskustva, strasan s loptom u nogama i u igri prema naprijed.
Chuck sa druge strane i dalje neuvjerljiv, ko muha bez grave trci bez ikakvog ucinka. Trebace njemu i iskustva i privikavanja na ovu momcad.
Okafor dobar po ulasku, vidi se da ima znanja i iskustva, strasan s loptom u nogama i u igri prema naprijed.
Chuck sa druge strane i dalje neuvjerljiv, ko muha bez grave trci bez ikakvog ucinka. Trebace njemu i iskustva i privikavanja na ovu momcad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
Što bi rekao Grunf: ako misliš pobijediti ne smiješ izgubiti.
Treba igrati fudbal i rezultati će doći. Sve ekipe su tu negdje, bez lažne skromnosti. Milan u ove početne 3 utakmice djeluje mnogo bolje i sigurnije. Igra mi vuče na sezonu kada se osvojio skudeto. Sada vidjeti ćemo rezultat. Problem je zadnji vezni, radije bih da Krunić ulazi kao rezerva, a ispred odbrane da igra Kessi/ taj profil igrača.
Mada Krunić ne igra loše, naprotiv vrlo dobar je.
Najveći problem će biti Pioli, tvrdoglav kao mazga, bez drugog plana u igri, zamjene identične, skoro u istom minutu.
U glavnom protivnici u LŠ su dobre ekipe, ali nisu sam vrh, to mislim i za PSG (ekipa bez identiteta).
Treba igrati fudbal i rezultati će doći. Sve ekipe su tu negdje, bez lažne skromnosti. Milan u ove početne 3 utakmice djeluje mnogo bolje i sigurnije. Igra mi vuče na sezonu kada se osvojio skudeto. Sada vidjeti ćemo rezultat. Problem je zadnji vezni, radije bih da Krunić ulazi kao rezerva, a ispred odbrane da igra Kessi/ taj profil igrača.
Mada Krunić ne igra loše, naprotiv vrlo dobar je.
Najveći problem će biti Pioli, tvrdoglav kao mazga, bez drugog plana u igri, zamjene identične, skoro u istom minutu.
U glavnom protivnici u LŠ su dobre ekipe, ali nisu sam vrh, to mislim i za PSG (ekipa bez identiteta).
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- nextterrain
- Kontakt:
Odgledao sam drugo poluvrijeme i jako dobra igra do 60. minute i tog crvenog kartona.
Leao je dao majstorski gol i usao je u sezonu vrlo dobro, kao i Giroud i Pulisic. Vezni red u ove 3 utakmice izgleda odlično, Tijjani je opet najvise pretrčao i RLC je odlicaan igrac, ali svaka cast Krunicu, majstorski je odigrao ove 3 utakmice i drago mi je da je ostao. Skoro svaka pozicija je u ekipi je pokrivena tako da kada neko drugi udje ne osjeti se prevelika razlika u igri kakva je bila prosle godine.
Nekako mi je ispod radara prosao transfer Jovica, po TM-u besplatno je presao u Milan i ima ugovor 1+1, ako nadje formu iz Frankfurta, bice odlicaan igrac za nas. Ali gledam s ove strane Origi je otisao na posudbu, dosao Jovic, ako nista jeftiniji je
Sve u svemu sam zadovoljan prijelaznim rokom, ne moze se sve odmah dovesti i tako nadam se da ce se otkupiti igraci na posudbama da imamo iduce ljeto vise para za trositi.
Od svih pojacanja nekako se Chuck najvise trazi, ali tek je odigrao 60ak minuta i nije prosao pripreme, treba vremena. Ali sam primjetio da su se novi igrači dobro uklopili u tim i to je recept za dobar uspjeh.
Leao je dao majstorski gol i usao je u sezonu vrlo dobro, kao i Giroud i Pulisic. Vezni red u ove 3 utakmice izgleda odlično, Tijjani je opet najvise pretrčao i RLC je odlicaan igrac, ali svaka cast Krunicu, majstorski je odigrao ove 3 utakmice i drago mi je da je ostao. Skoro svaka pozicija je u ekipi je pokrivena tako da kada neko drugi udje ne osjeti se prevelika razlika u igri kakva je bila prosle godine.
Nekako mi je ispod radara prosao transfer Jovica, po TM-u besplatno je presao u Milan i ima ugovor 1+1, ako nadje formu iz Frankfurta, bice odlicaan igrac za nas. Ali gledam s ove strane Origi je otisao na posudbu, dosao Jovic, ako nista jeftiniji je

Sve u svemu sam zadovoljan prijelaznim rokom, ne moze se sve odmah dovesti i tako nadam se da ce se otkupiti igraci na posudbama da imamo iduce ljeto vise para za trositi.
Od svih pojacanja nekako se Chuck najvise trazi, ali tek je odigrao 60ak minuta i nije prosao pripreme, treba vremena. Ali sam primjetio da su se novi igrači dobro uklopili u tim i to je recept za dobar uspjeh.
-
- Kontakt:
Prelazni rok po meni je 10 od 10!
Chucku ce trebati koi mjesec da se uhoda
Sve smece se otjeralo iz tima to je naj vaznije
A zamjene su 100 puta bolje nego sto su ovi igraci otisli
Sad imamo moze se reci 18-20 igraca sto su kvalitetno super!
Chucku ce trebati koi mjesec da se uhoda
Sve smece se otjeralo iz tima to je naj vaznije
A zamjene su 100 puta bolje nego sto su ovi igraci otisli
Sad imamo moze se reci 18-20 igraca sto su kvalitetno super!
Problem je sto Chuck dobije priliku kad je sve zavrseno. Pioli da napravi izmjenu u 55-60 minutu igrac bi imao prostora da se uklopi ovako udje kad je sve gotovo i jedva ima doticaja s loptom.
22/10: MILAN-JUVENTUS
25/10: PSG-MILAN
29/10: NAPOLI-MILAN
Bice ovo finih 7 dana fudbala
25/10: PSG-MILAN
29/10: NAPOLI-MILAN
Bice ovo finih 7 dana fudbala

A kakvo to, ekipe u raspadu, gazimo ih kao plitak potok, tako bar kazu
Sto se tice Chukija, i treba pomalo da dobija sansu, jer skoro su pisali da nije spreman za vise od 25 min igre, dozirati to pomalo i izbjeci nezeljene povrede.

Sto se tice Chukija, i treba pomalo da dobija sansu, jer skoro su pisali da nije spreman za vise od 25 min igre, dozirati to pomalo i izbjeci nezeljene povrede.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Napisat cu kratko o marketu i ocekivanjima:
Negativno : Prodaja Sandra- mislim da se on nije trebao prodati i da se oko njega Mike, Thea, Leao praviti tim...da je ostao i da se Pulisic, Chuk i besplatni Kamada doveo tim bi 40 posto jaci bio....
Ostanak Piolija- svaka cast njemu i rezultatima al imao je crnih rupa po 5 sedmica prosle sezone, jednostavno to se ne moze tolerisati, za nesto ozbiljnije treba ozbiljniji treber....
Dolazak veliki br.igraca- misljenja sam da mnogo novih dolazaka nije dobro po tim ( mada u prva 3 kola izgleda to utegnuto )
Pozitivno : Pulisic i Chuk istinska pojacanja....ostali su polovnjaci koji mogu iskociti i uklopiti se vrhunski ( macak u vreci )
Finansijski status kluba ce biti vjerovatno ok...
Ocekivanje: prva 4 mjesta Serije a, prolazak grupne faze l.p. Sve izndad toga puna kapa....
Negativno : Prodaja Sandra- mislim da se on nije trebao prodati i da se oko njega Mike, Thea, Leao praviti tim...da je ostao i da se Pulisic, Chuk i besplatni Kamada doveo tim bi 40 posto jaci bio....
Ostanak Piolija- svaka cast njemu i rezultatima al imao je crnih rupa po 5 sedmica prosle sezone, jednostavno to se ne moze tolerisati, za nesto ozbiljnije treba ozbiljniji treber....
Dolazak veliki br.igraca- misljenja sam da mnogo novih dolazaka nije dobro po tim ( mada u prva 3 kola izgleda to utegnuto )
Pozitivno : Pulisic i Chuk istinska pojacanja....ostali su polovnjaci koji mogu iskociti i uklopiti se vrhunski ( macak u vreci )
Finansijski status kluba ce biti vjerovatno ok...
Ocekivanje: prva 4 mjesta Serije a, prolazak grupne faze l.p. Sve izndad toga puna kapa....
Napreduje se do jucer su svi bili polovnjaci osim Pulisica. Danas su svi polovnjaci osim Pulisica i Chukuwezea 
RLC i Reijnders nista losiji individualno od Sandra. Cak bi se usudio reci da su upgrade.

RLC i Reijnders nista losiji individualno od Sandra. Cak bi se usudio reci da su upgrade.
- muha milanez
- Kontakt:
A Kanada igračina koji bi unaprijedio igru do nevjerivatnih 40%

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Deff.na forumu ima ljudi koji ne znaju Bosanski B2 ili pak ne kontaju....haman si ti jedan od takvih....muha milanez je napisao/la: ↑02 sep 2023, 12:01A Kanada igračina koji bi unaprijedio igru do nevjerivatnih 40%
![]()
Da ti pojednostavim sa tom trojicom i sandrom ( da je ostao ) Milan 40 posto bio jaci u odnosu na proslu sezonu....
Ti slobodno napisi ovako kad ne kontas pojedine stvari, nije problem tebi dati dodano objasnjenje....
-
- Kontakt:
Po meni je bolja solucija sta su sada uradili i prodali Tonalija i kupili ove sve ostale igrace!
Sad je tu i kvalitet i kvantitet sad u timu nema neki igraca sto sjede na klupi da neznaju lopte da igraju svi su po mom nekom misljenju dobro fudbalski potkovani!
Samo jos da se uigraju i to ce biti sve kao bombona
A za Kamadu da bi unaprijedo igru sa tonalijem mozda i bi ali oni nebi izdrzali igrati 50 utakmica u sezoni jer bi na klupi sjedilo samo smece sto se ova uprava rijesila pa do sve i jednoga sto je bio tu!
Za to po meni je bolja ova opcija sto je uradjena
Sad je tu i kvalitet i kvantitet sad u timu nema neki igraca sto sjede na klupi da neznaju lopte da igraju svi su po mom nekom misljenju dobro fudbalski potkovani!
Samo jos da se uigraju i to ce biti sve kao bombona
A za Kamadu da bi unaprijedo igru sa tonalijem mozda i bi ali oni nebi izdrzali igrati 50 utakmica u sezoni jer bi na klupi sjedilo samo smece sto se ova uprava rijesila pa do sve i jednoga sto je bio tu!
Za to po meni je bolja ova opcija sto je uradjena
Stefano Pioli is only the second manager in #ACMilan's history to clinch 300 points with the Rossoneri in Serie A. Carlo Ancelotti was the first manager to achieve this.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
- Kontakt:
Pioli od naki leseva u timu pobijedi Seria A i polu finale u CL
Po meni je bolji od Ancellotija ako uzmemo kakve igrace je Ancelloti imo a kakve je Pioli
Sad ce biti paljba
Po meni je bolji od Ancellotija ako uzmemo kakve igrace je Ancelloti imo a kakve je Pioli
Sad ce biti paljba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.