Znaci Slobodu samo u gostima, kako bi imali PS suđenje, a kuci nema prijenosa, da mogu oteti ako zatreba.
Celik kuci isto da bi bilo posteno

Sta kaze Truhlo i Zenicani, siguran sam da ima istine u tome.
Moderator/ica: GracanicaAA
Znaci Slobodu samo u gostima, kako bi imali PS suđenje, a kuci nema prijenosa, da mogu oteti ako zatreba.
Bravo, kako si lijepo skontao.
Ma sta nas boli ku*ac hoce li neki debil iz Srebrenika navijati za Slobodu, nas nikad nisu volili ni u jednoj opstini u TK, malo se promjenila situacija zadnjih godina pogotovo u Zivinicama, Gračanici, Kalesiji gdje ima sad dosta Slobodaša. Ne znam sto nam to stalno napominjete kao da nas boli k. hoce li neko iz kantona navijat za nas. Seljaci iz TK su uvijek navijali za Zelju i Sarajevonicaze95 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 17:33pa nije brate problem, ali nadam se da si svjestan da to cini Slobodu malom kad navijate za druge klubove. Ev ti primjer jedan. Imam ja kolegu iz Srebrenika radi i zivi u Zenici oko 1 godine i pitam ga za koga ce navijat Čelik il Sloboda ko iz topa kaze pa za Čelik.Nako u soku a tvoja familija u Srebrneiku za koga oni kaze oni za Zelju navijau nece ni gledat. To je ono sto cini neki klub, koliko je vazan za svoj grad i okolna mjestaa a mislim da si svjestan da je Sloboda bitna al ne toliko bitna. Nadam se daovo neces shvatit kao uvredu jer nije.
Pa nece navijat za vas, kad su za vas uvijek bili "seljaci iz TK"RollingPaper je napisao/la: ↑02 sep 2023, 00:16Ma sta nas boli ku*ac hoce li neki debil iz Srebrenika navijati za Slobodu, nas nikad nisu volili ni u jednoj opstini u TK, malo se promjenila situacija zadnjih godina pogotovo u Zivinicama, Gračanici, Kalesiji gdje ima sad dosta Slobodaša. Ne znam sto nam to stalno napominjete kao da nas boli k. hoce li neko iz kantona navijat za nas. Seljaci iz TK su uvijek navijali za Zelju i Sarajevonicaze95 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 17:33pa nije brate problem, ali nadam se da si svjestan da to cini Slobodu malom kad navijate za druge klubove. Ev ti primjer jedan. Imam ja kolegu iz Srebrenika radi i zivi u Zenici oko 1 godine i pitam ga za koga ce navijat Čelik il Sloboda ko iz topa kaze pa za Čelik.Nako u soku a tvoja familija u Srebrneiku za koga oni kaze oni za Zelju navijau nece ni gledat. To je ono sto cini neki klub, koliko je vazan za svoj grad i okolna mjestaa a mislim da si svjestan da je Sloboda bitna al ne toliko bitna. Nadam se daovo neces shvatit kao uvredu jer nije.
Mislio sam na seljake kao karakternu osobinu. Prava raja iz TK navija za Slobodu, a "seljaci" su se uvjek lozili na sarajevske kluboveVivaLaStella je napisao/la: ↑02 sep 2023, 00:28Pa nece navijat za vas, kad su za vas uvijek bili "seljaci iz TK"RollingPaper je napisao/la: ↑02 sep 2023, 00:16Ma sta nas boli ku*ac hoce li neki debil iz Srebrenika navijati za Slobodu, nas nikad nisu volili ni u jednoj opstini u TK, malo se promjenila situacija zadnjih godina pogotovo u Zivinicama, Gračanici, Kalesiji gdje ima sad dosta Slobodaša. Ne znam sto nam to stalno napominjete kao da nas boli k. hoce li neko iz kantona navijat za nas. Seljaci iz TK su uvijek navijali za Zelju i Sarajevonicaze95 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 17:33
pa nije brate problem, ali nadam se da si svjestan da to cini Slobodu malom kad navijate za druge klubove. Ev ti primjer jedan. Imam ja kolegu iz Srebrenika radi i zivi u Zenici oko 1 godine i pitam ga za koga ce navijat Čelik il Sloboda ko iz topa kaze pa za Čelik.Nako u soku a tvoja familija u Srebrneiku za koga oni kaze oni za Zelju navijau nece ni gledat. To je ono sto cini neki klub, koliko je vazan za svoj grad i okolna mjestaa a mislim da si svjestan da je Sloboda bitna al ne toliko bitna. Nadam se daovo neces shvatit kao uvredu jer nije.
Ma ja pricam o vasem mentalitetu. Uvijek su vam ovi ostali iz kantona bili manje vrijedni i "seljaci". Ne mislim naravno na tebe ni bilo koga odredjeno, vec govorim generalno, jer sam se u to licno uvjerio. Eto nase skupine su ko bratske, a i nas ste znali pljuvat iza ledja, nazivat seljacima. I to bas nakon jednog zajednickog druzenja kad su ovi otisli za Gradacac, samo sto vasi nisu skontali da je par onih sto su studirali ostalo u Tuzli. Pred momcima ste govorili "cao seljaci" itd.RollingPaper je napisao/la: ↑02 sep 2023, 00:51Mislio sam na seljake kao karakternu osobinu. Prava raja iz TK navija za Slobodu, a "seljaci" su se uvjek lozili na sarajevske kluboveVivaLaStella je napisao/la: ↑02 sep 2023, 00:28Pa nece navijat za vas, kad su za vas uvijek bili "seljaci iz TK"RollingPaper je napisao/la: ↑02 sep 2023, 00:16
Ma sta nas boli ku*ac hoce li neki debil iz Srebrenika navijati za Slobodu, nas nikad nisu volili ni u jednoj opstini u TK, malo se promjenila situacija zadnjih godina pogotovo u Zivinicama, Gračanici, Kalesiji gdje ima sad dosta Slobodaša. Ne znam sto nam to stalno napominjete kao da nas boli k. hoce li neko iz kantona navijat za nas. Seljaci iz TK su uvijek navijali za Zelju i Sarajevo
Ja raju iz Gradačca iskreno gotivim, mozda i najivse od svih okolnih mjesta sa kantona. Jednu stvar nikad necu razumjeti, imas klub u svom gradu/mjestu i ti navijas za neki klub iz Sarajeva. Svaka cast onom ko navija i ide svaku utakmicu tog kluba, to cijenim. Al ti se deklarises ko navijac toga kluba, a jednom u pola godine odes na utakmicu istog i to vecinom kad taj klub gostuje na Tusnju. Eh to ne razumijem. Za mene su seljaci takvi i oni koji jebu Slobodu i Tuzlu, iako im nista ni Sloboda ni Tuzla nisu "krivi". I nisi seljak sto si iz tog mjesta, nego sto vjerovatno studiras/radis u Tz, a psujes Slobodu. Navijaj za Zvijezdu, Gradinu, za klub iz tvog mjesta i takve cu uvijek gotivit i postovat. Ovo je moj stav, za druge ne znam.VivaLaStella je napisao/la: ↑02 sep 2023, 02:22Ma ja pricam o vasem mentalitetu. Uvijek su vam ovi ostali iz kantona bili manje vrijedni i "seljaci". Ne mislim naravno na tebe ni bilo koga odredjeno, vec govorim generalno, jer sam se u to licno uvjerio. Eto nase skupine su ko bratske, a i nas ste znali pljuvat iza ledja, nazivat seljacima. I to bas nakon jednog zajednickog druzenja kad su ovi otisli za Gradacac, samo sto vasi nisu skontali da je par onih sto su studirali ostalo u Tuzli. Pred momcima ste govorili "cao seljaci" itd.RollingPaper je napisao/la: ↑02 sep 2023, 00:51Mislio sam na seljake kao karakternu osobinu. Prava raja iz TK navija za Slobodu, a "seljaci" su se uvjek lozili na sarajevske kluboveVivaLaStella je napisao/la: ↑02 sep 2023, 00:28
Pa nece navijat za vas, kad su za vas uvijek bili "seljaci iz TK"Dobro vas iko gotivi na kantonu
Upravo zato sto im govorite seljaci, narkomani, krezavi mozda zato i ne gotive ni Tuzlu ni Slobodu.RollingPaper je napisao/la: ↑02 sep 2023, 00:51Mislio sam na seljake kao karakternu osobinu. Prava raja iz TK navija za Slobodu, a "seljaci" su se uvjek lozili na sarajevske kluboveVivaLaStella je napisao/la: ↑02 sep 2023, 00:28Pa nece navijat za vas, kad su za vas uvijek bili "seljaci iz TK"RollingPaper je napisao/la: ↑02 sep 2023, 00:16
Ma sta nas boli ku*ac hoce li neki debil iz Srebrenika navijati za Slobodu, nas nikad nisu volili ni u jednoj opstini u TK, malo se promjenila situacija zadnjih godina pogotovo u Zivinicama, Gračanici, Kalesiji gdje ima sad dosta Slobodaša. Ne znam sto nam to stalno napominjete kao da nas boli k. hoce li neko iz kantona navijat za nas. Seljaci iz TK su uvijek navijali za Zelju i Sarajevo
Ja znam Ljude iz Nemile,koji ne vole Čelik...nije to ništa novo postoje sredine i ljudi koje jednostavno razvijaju stavove i osjećaje samo njima znane (u Gradačcu ćeš na primjer prije dobiti Sarajevsko pivo nego Tuzlansko, Živinice Nemogu smisliti Slobodu i Tuzlu a školuju se i rade tu...)Primjera je milion 100 ljudi 100 ćudi...Nije vrijedno rasprave!!!nicaze95 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 10:47Upravo zato sto im govorite seljaci, narkomani, krezavi mozda zato i ne gotive ni Tuzlu ni Slobodu.RollingPaper je napisao/la: ↑02 sep 2023, 00:51Mislio sam na seljake kao karakternu osobinu. Prava raja iz TK navija za Slobodu, a "seljaci" su se uvjek lozili na sarajevske kluboveVivaLaStella je napisao/la: ↑02 sep 2023, 00:28
Pa nece navijat za vas, kad su za vas uvijek bili "seljaci iz TK"
Prvo, nije istina. Drugo, ne znam kako je ovo argument i za šta..Edin1982 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 11:07Ja znam Ljude iz Nemile,koji ne vole Čelik...nije to ništa novo postoje sredine i ljudi koje jednostavno razvijaju stavove i osjećaje samo njima znane (u Gradačcu ćeš na primjer prije dobiti Sarajevsko pivo nego Tuzlansko, Živinice Nemogu smisliti Slobodu i Tuzlu a školuju se i rade tu...)Primjera je milion 100 ljudi 100 ćudi...Nije vrijedno rasprave!!!nicaze95 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 10:47Upravo zato sto im govorite seljaci, narkomani, krezavi mozda zato i ne gotive ni Tuzlu ni Slobodu.RollingPaper je napisao/la: ↑02 sep 2023, 00:51
Mislio sam na seljake kao karakternu osobinu. Prava raja iz TK navija za Slobodu, a "seljaci" su se uvjek lozili na sarajevske klubove
mirsonetz je napisao/la: ↑02 sep 2023, 11:12Joj koliko mi se gadi uci na temu zbog ovih debila sto se raspravlja i tipkara bezveze a sutra ni jedan nece doc ni u zenicu ni u tuzlu na utakmicu kreteni jedni. De malo pricajte o fudbalu o utakmicama u ovom kolu. Jesu li timovi spremni, jel fali koji igrac atmosfera pricajte o fudbalu a ne o glupostima. Lp
Kad se ovo desilo? Jel ciljas na tacno neki slucaj, ili mislis uopsteno?VivaLaStella je napisao/la: ↑02 sep 2023, 11:28Prvo, nije istina. Drugo, ne znam kako je ovo argument i za šta..Edin1982 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 11:07Ja znam Ljude iz Nemile,koji ne vole Čelik...nije to ništa novo postoje sredine i ljudi koje jednostavno razvijaju stavove i osjećaje samo njima znane (u Gradačcu ćeš na primjer prije dobiti Sarajevsko pivo nego Tuzlansko, Živinice Nemogu smisliti Slobodu i Tuzlu a školuju se i rade tu...)Primjera je milion 100 ljudi 100 ćudi...Nije vrijedno rasprave!!!
Gradačac je grad sa ubjedljivo najmanje tih navijača Želje i Sarajeva na kantonu, pored Tuzle naravno.
Mene kao navijača Zvijezde, za Slobodu i Fukare u 90% slucajeva vezu negativna iskustva. Od sudijskih kradja na terenu, do "bratskog" odnosa u navijackom smislu koji ide samo u jednom pravcu
Zvijezda - Sloboda, možda 2009. otprilikeantisisoja1919 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 11:58Kad se ovo desilo? Jel ciljas na tacno neki slucaj, ili mislis uopsteno?VivaLaStella je napisao/la: ↑02 sep 2023, 11:28Prvo, nije istina. Drugo, ne znam kako je ovo argument i za šta..Edin1982 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 11:07
Ja znam Ljude iz Nemile,koji ne vole Čelik...nije to ništa novo postoje sredine i ljudi koje jednostavno razvijaju stavove i osjećaje samo njima znane (u Gradačcu ćeš na primjer prije dobiti Sarajevsko pivo nego Tuzlansko, Živinice Nemogu smisliti Slobodu i Tuzlu a školuju se i rade tu...)Primjera je milion 100 ljudi 100 ćudi...Nije vrijedno rasprave!!!
Gradačac je grad sa ubjedljivo najmanje tih navijača Želje i Sarajeva na kantonu, pored Tuzle naravno.
Mene kao navijača Zvijezde, za Slobodu i Fukare u 90% slucajeva vezu negativna iskustva. Od sudijskih kradja na terenu, do "bratskog" odnosa u navijackom smislu koji ide samo u jednom pravcu
Ja kako znam, mi smo slabo kad imali naklonost sudija, pogotovo da bude neka kradja ko sto ti kazes.