Jbte kako je lijepo gledati EPL na proper Engleskom stadionu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Jos da im travnjak nije oranica
Ma ybt kad je zajebancija,kad se meće ,kad gledas kako ces nekom ućerat ok,ali ovo je bas dobar deal ,meni recimo dosta bolji od Gravenbraha u Liverpul a ista vam je pozicija skripala,Amrabat mi bas djeluje kao mocan igrac ,Arsenal da nije popunjen kako jest na toj poziciji nebi imao nista protiv da je dosaoAlanSmith14 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:18Ma nije mogao bolji deal za United trenutno.topnik1 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 19:58Ja nezz sta ljudi osporavaju ovog Amrabata pa lik extra pojacanje za vezni red Man Utd ,kada skontas da je zadnji dan,da su ga uzeli za sicu na godinu dana ne moze biti lose da ga yebes,momak zna lopte.
Ako platis puno ne valja(Rice,Caicedo,Lavia,....),ako platis malo igraca koji je igrao dobro i za nacionalni tim i za Firencu opet ne valja .ccccc
Zbog FFP United nije mogao platiti transfer. Dogovorili posudbu 10m na godinu dana i mogućnost otkupa za 20m sljedeće ljeto. Idealno za United jer će vidjeti na čemu je sa Amrabatom. Ako se pokaže kao pogodak, sljedeće ljeto imas za 25 miliona funti vrhunskog veznog igrača. Ako flopa, jbg nije neka šteta.
isti ovakav je bio kod Brentforda u sezoni kad su izborili plasman u PL, posrecilo im se da bas tad i zavrse novi stadiontuzlak1987 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 22:20Ma ok stadion. Bolji od pola onih u Italiji.
Ovo in je jos malo stadion kako kontam jer prave novi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.