Gledao reels gdje lane antilope prelazi rijeku punu krokodila. Mati laneta skace u rijeku i zrtvuje se da lane prezivi.
Ova pjesma na klipu.
Brutalis.
Majka priroda je puna tih stvari koje mogu čovjeku udariti na osjećaje.
Ako si osjetljiv, ne gledaj kad ptice napadaju na ptice.
One jače jedu mladunčad od ovih slabijih pored bespomoćne majke, i to ih jedu polako žive.
"Ja sam došao ovdje iz Norveške nakon 28 godina. Poručujem samo ljubav i mir. Bosna i Hercegovina mora shvatiti jednu stvarnost i realnost da uđe u "BRICS", u kojem su ušle katoličke i sve islamske zemlje", kazao je za N1 nepoznati muškarac koji učestvuje na protestima podrške Miloradu Dodiku u Istočnom Sarajevu.
On je naveo kako “nacisti” na Zapadu “ubijaju djecu” i “prave zlu krv i mržnju između pravoslavlja i islama”.
“Ovo je srpska zemlja, moramo imati prava. Mi Srbi moramo imati naša prava i tradiciju, ko što morate imati i vi vašu”, kazao je za N1, a na kostataciju reporterke N1 da on već 28 godina živi na tom Zapadu, odgovorio je da je “Zapad najveće zlo”.
Slika i prilika prosjecnog Srbina.
Ljudi žive na paranoji, pogledam nekad na fb watch sve teorije zavjere oni objavljuju, od ravne zemlje do čipovanja
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nema vecih teoreticara zavjera od srba. Gledam video kako neki srpski astronom/geolog brani tezu da je zemlja okrugla i da nema zid kod antartike, kako ga napade 80% ljudi u komentarima ili isti taj broj brani kontra tezu. Ja se shebo. Sto je najgore nije to izuzetak, vecina videa tog tipa je slicno. Ili video kako lik.objasnjava ljude gustere, ono po miliona ili milion pregleda.
Nema vecih teoreticara zavjera od srba. Gledam video kako neki srpski astronom/geolog brani tezu da je zemlja okrugla i da nema zid kod antartike, kako ga napade 80% ljudi u komentarima ili isti taj broj brani kontra tezu. Ja se shebo. Sto je najgore nije to izuzetak, vecina videa tog tipa je slicno. Ili video kako lik.objasnjava ljude gustere, ono po miliona ili milion pregleda.
Ljudi zive u nekim svojim uvjerenjima majke mi. Nikad nisam vidio da neko ima toliko teorija zavjere i ubjedjenja da su nebeski narod
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Najbolji primjer je balkaninfo, vecih sizofrneicara i paranoja neces naci na jednom mjestu. I sto je najgore, gledano. Svaki video ima preko 100k pregleda.
Gledao reels gdje lane antilope prelazi rijeku punu krokodila. Mati laneta skace u rijeku i zrtvuje se da lane prezivi.
Ova pjesma na klipu.
Brutalis.
Majka priroda je puna tih stvari koje mogu čovjeku udariti na osjećaje.
Ako si osjetljiv, ne gledaj kad ptice napadaju na ptice.
One jače jedu mladunčad od ovih slabijih pored bespomoćne majke, i to ih jedu polako žive.
Dobro je to vidjeti, kad se covijek misli bi li isao na proteste.
Imal ovdje kakav gradjevinac il neko da je pravio kucu da objasni oko hidroizolacije nesto.
Znaci lepenku treba zalijepit prije glazure ili ti ga prije podnog grijanja ako se radi.
Zanima me ako cijev od vode se dovede od sahta po podu do zeljenih izlaza kako kasnije lepenku staviti? Dal ide preko cijevi ili?
Ili se voda ne radi po podu uopste? ( po podu = manje materijala, brze+lakse)
Najbolji primjer je balkaninfo, vecih sizofrneicara i paranoja neces naci na jednom mjestu. I sto je najgore, gledano. Svaki video ima preko 100k pregleda.
Elon Musk on je iz Republike Srpske ako se ne varam, pripadao je plemenu koje mijenja prezimena kad sam ovo čuo ozbiljno sam se zabrinuo.
A još jače kad onaj kaže drekavac ne jaše ljude to radi karakonđula
Da se razumijemo ovo sam gledao na tik toku.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Problem je što je cijeli državni aparat upregnut da odgaja idiote i pokušaje spriječiti razvoj intelekta,kritičkog mišljenja i samosvjesti svojeg naroda kako bi ostali na vlasti.
Najgore što su ovako izgledali početci fašističkih pokreta jer se uvijek kreće od pojedinca kojeg moraš "razbiti" kako bi ga oblikovao po onome kako tebi odgovara.
Skoro ni jedan njihov podcast nije neovisan (potvrdio je Teša za balkaninfo) i tako dolaze do mlađe populacije i ove starije Facebook raje koja cijele dane troši na mrežama i zadrugama.
Baš mi kolega s posla priča kako ima problema sa ocem (50+ godina) jer na ytb gleda takve stvari i sve uzima zdravo za gotovo i da je nemoguće da mu objasni da je tu 80posto nekih suludih teorija jer kako ga on citira: "pa nemoguće da svi oni govore laži"