Ma i ja sam prošle godine isto tako , noć ranije Solomun me uništio , čitav dan se oporavljao i kontam ma odoh neka ide sve u onu stvar ... Sreća Brufen 400 je tu moj spasiocMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 avg 2023, 13:31Jbt, cijene su baš top. Još ako su ostale stvari ok, da se onda čovjek ne yebe gdje ići na more ubuduće.VensanKasel je napisao/la: ↑27 avg 2023, 12:30Znao sam ja da ti mene nećeš poslušati , hoćemo mi u kontruMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 avg 2023, 11:36
Pa dobar si bgm. I ja tebe upitah za put onda, ti reče da zaobidjem Šćepana. Ne poslušah te bgm i nije mi krivo. Kad skontaš nije ni preko Svitave puno bolje, još je duža dionica yebade, a vozilo se i tu.Ove godine sam uzeo od firme auto , nova Škoda Octavija pa mi nekako lakše bilo , ali opet Šćepan mrtvi je katastrofa . Volio bih da ga izbjegnem ...
U Draču u kafiću kafa , flaširana voda i piva Korca 3 eura![]()
Korca je top piva , uzeo sam gajbu maksuz da imam u Sarajevu .
A nije bgm da te nisam htio poslušati, nego drugi dan iz noćne smjene odmah otišao na odmor, gdje ću se reko yebavati da idem ono "okolo guyice, pa u džep". A složit ćeš se da nije baš tolika katastrofa put. Pogotovo ova desna strana puta kad ideš iz BIH.

Ma nije loše kada je noć , jer nema gužve ali slomi čovjeka ...
Jesi li na Hifi pravio pauzu ?