AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

polga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la polga » 09 mar 2011, 22:07

Kakva samo igra Seedorfa u defanzivi...

Kapa dolje starom liscu :)
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 09 mar 2011, 22:13

*ebo mu Antonini sav ženski rod :lol:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 mar 2011, 22:38

Da li ce italijani imat predstavnika u daljoj fazi lige prvaka ???
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 mar 2011, 22:39

Milan je sam sebi kriv što je ispao, Totenham nije ništa bolji...Milan je sam sebe pobijedio...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 mar 2011, 22:39

Seedorf kapa do poda a Robinhu se sjetim sve famelije zenske. Da Bog da nikad ali nikad u zivotu vise ne zaigrao za Milan. Otjerati Ronaldinha koji je bez bubrega,noge i jetre bolji igrac od ovog je smijesno. Ne interesuje me kolika mu je plata bila i ovom hadalju je ogromna pa moze samo gol rukom dati. Kreten. Ibre nigdje ni na mapi. Boze sacuvaj.

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 09 mar 2011, 22:40

Sada se mozete u potpunosti posvetiti Seriji A. Sto je naravno odlicno. ;)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 mar 2011, 22:40

jbg bili bolji al 0-0 i tot. ide dalje, nije mi žao previše, odigrali su sasvim zadovoljavajuće, dalje se svakako nebi proslavili, idemo sad po taj scudeto 8-)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 mar 2011, 22:42

sami sebe ste izbacili, a gledam onog cirkusanta Robinha, ako on zna igrat fudbala ubi me, lik je za zongliranja lopte dok ga neko bicuje sa strane
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Provenzzano
Kontakt:

Post Postao/la Provenzzano » 09 mar 2011, 22:43

tony-mortale je napisao/la:jbg bili bolji al 0-0 i tot. ide dalje, nije mi žao previše, odigrali su sasvim zadovoljavajuće, dalje se svakako nebi proslavili, idemo sad po taj scudeto 8-)
Potpis :)

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 09 mar 2011, 22:47

nije milanu sigurno lp ni bila prioritet ove sezone,jer onda ne bi dovodili igrace koji ne mogu igrati u tom takmicenju,ovako se mogu u potpunosti posvetit seriji A,a lp moze i cekati :)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 mar 2011, 22:49

warden je napisao/la:Da li ce italijani imat predstavnika u daljoj fazi lige prvaka ???
Ne. :cry:

Pokazalo se da se bez #10, bekova i sa mental midgetima tipa Robihno, ne moze daleko u Evropi. Na leto 1 jak levi bek, #10, srednjak sa tehnikom (Poli) i sa Cassanom u rotaciji - Milan ce opet da bude top ekipa.

Za sledecu sezonu:

Romu ceka finansijski remont. Videcemo sta ce uraditi.

Inter nema trenera i fali mu mladjih igraca.

Udinese ili Lazio ce samo zalutati u Ls. Ne bi valjalo da neko od njih zauzme 4. mesto.

Napoli ce dosta ojacati i bice neugodna ekipa, ako udje u LS.

Juve je u kanalu.

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 09 mar 2011, 22:54

Provenzzano je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:jbg bili bolji al 0-0 i tot. ide dalje, nije mi žao previše, odigrali su sasvim zadovoljavajuće, dalje se svakako nebi proslavili, idemo sad po taj scudeto 8-)
Potpis :)
SLAZEM SE KOLEGE ALI jbg uvijek bolji ne pobjedzuje ubili smo ih veceras ali taj gol iz prve tekme nas je shebo.. ali ja i dalje ponavljam koliko nama sansi treba da uvalimo gol to je za nepovjerovati cccc

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 mar 2011, 22:59

Prva utakmica se ispostavila kao odlucujuca..Mialn veceras bolji ali nedovoljno konkretan...

Tottenham pomalo bojazljivo usao u mec,slabo su igrali veceras,ispod svoga nivoa...al rossoneri nisu iskoristili ni tu cinjenicu.

Ipak,mislim da nema previse zala u redovima Milana...okrecu se u potpunosti prvenstvu i sezona ce za njih biti uspjesna ako osvoje scudetto
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 09 mar 2011, 23:00

Haman ko god pocne nosit kapitensku traku popravi se, prvo Rino sad Seedorf.
Trebaju svi po jedan krug :mrgreen:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 09 mar 2011, 23:04

šteta malo sam razočaran iako nisam mnogo očekivao od lp ove sezone. 1. poluvrijeme milan mnogo bolji ali bez gola, robinho loš večeras promašio onaj zicer lijevom nogom. 2. poluvrijeme izjednačeno, tottenham se branio milan nešto pokušavao ali bezuspješno. napad odsječen, boateng kao neki fantazista pokušavao ali veoma loše odigrao naročito 2. poluvrijeme. zatim uvodi merkela, momak tek napunio 19 godina ima tek 15min lige prvaka u karijeri, znao sam da nema gola. pato je bio solidan ali i on nije radio što se očekivalo od njega. ibra je pokazao opet da nije igrač za velike utakmice. falilo je mnogo pirlo da to poveže, čak i cassano da je igrao bilo bi to bolje. van bommel bi također dobrodošao jer osim što rastura protivničke napade ima dobru loptu. sve u svemu i ne prolazi bolja ekipa. tottenham večeras 1 šut u okvir gola, sva igra im se svodila daj visoku loptu gore na croucha a on je spušta lennonu ili nekom drugom. milan nešto bolji ali nedovoljno. ko god da igra protiv tottenhama od ovih jačih ekipa imat će lagan posao.
milan treba da se okrene scudettu, ima još mnogo da se igra i siguran sam da će ovaj trofej najzad u drugi dio milana.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 09 mar 2011, 23:05

mogli ste i pobjediti da ste u napadu imali nekog drugog a ne kloceve,panjeve,parmake,direke kao sto su ibra,pato i robinho,oni su krivci za ispadanje :? :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 09 mar 2011, 23:11

Svaka cast momcima borili su se ali lopta nije htjela u gol. Prvo poluvrjeme vrlo dobro, drugo malo losije,
da smo imali malo srece moglo se proci...jbg kostala nas ona jedna kontra u Milanu.
Sad se maksimalno posvetiti scudettu, a sljedece sezone uz koje pojacanje moglo bi se nesto ozbiljnije postici
i u LP.

Ibra se po obicaju u ovim utakmicama izgubi, treba ga obavezno odmoriti protiv Barija.
Sedorf me iznenadio, izgleda ima jos zivota u njemu.

<<<PreddatoR>>>
Kontakt:

Post Postao/la <<<PreddatoR>>> » 09 mar 2011, 23:17

Sami smo krivi,u prvoj utakmici pri rezultatu 0:0 previse su se otvorili i dozvolili tottenhamu da dadne gol iz kontre i tako rijese pitanje prolaska,a rezultat 0:0 je bio odlican iz prve utakmice ali sta se moze.
Sada se treba u potpunosti okrenuti ligi gdje se nadam da osvajamo, a abd iduce i po lp uz ove igrace koji sada nemaju pravo nastupa i 2-3 pojacanja
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 09 mar 2011, 23:52

dobro ste igrali,bili bolji al ipak je onaj gol Croucha odlucio.Ibra standardno nista u LP,tacno je on falio da nesto napravi..

slika
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 10 mar 2011, 00:44, ukupno mijenjano 2 puta.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 10 mar 2011, 00:40

Mozda je i bolje sto su sad ispali jer nedo Bog naletit na Barcu u 4 finalu samo bi se blamirali,ovako okrenuti se sad samo prvenstvu i to je to,za ovu sezonu i prvenstvo je odlican rezultat za ovu ekipu

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.