AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Luka ako "sredi" glavu, on bi mogao biti vrlo dobar u Milanu. Taremi i njegovi agenti su zaslužni za ovo. Dva dana su zezali upravu Milana i na kraju ništa. Da su odmah rekli da nema nista od transfera. Milan bi doveo nekog drugog umjesto Luke.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vama su kardan i Pulišić i Okafor i Reijnders i Loftus itd..crvenocrni je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:37Zato ovaj dovedeni kardan prsti od profesionalizma nakon odlaska iz Njemacke. Isti ku..c, mozda i goriRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:33Samo neka ide. Raspala ljenčuga. Odavno nisam vidio profesionalnog fudbalera da ne želi potrčati kako treba.
Milan nema šta izgubiti sa Lukom. Ako bude dobar vjerovatno mogu napraviti dogovor sa Fiorentinom. Ako ne bude u skladu sa očekivanjima, vraćaju ga nazad.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ode i Origi, svaka čast upravu na rješavaju karta, faktički je ostao samo Balo Ture
Il Club più titolato al mondo!
Nek je i Origi otisao, jes da je posudba al valjda ga otkupe
- crvenocrni
- Kontakt:
Za te igrace nisam nista govorio a vrijeme ce pokazati kakvi su, pogotovo Loftus i 'stakleni' jenki. Sto se tice ovog nehljeba sto je dosao, bas ce proigrat u ekipi koja nema pravog kreatora igre i u kojoj je Krunic u prvih 11. Keep on dreaming my friendRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:41Vama su kardan i Pulišić i Okafor i Reijnders i Loftus itd..crvenocrni je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:37Zato ovaj dovedeni kardan prsti od profesionalizma nakon odlaska iz Njemacke. Isti ku..c, mozda i goriRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:33
Samo neka ide. Raspala ljenčuga. Odavno nisam vidio profesionalnog fudbalera da ne želi potrčati kako treba.
Milan nema šta izgubiti sa Lukom. Ako bude dobar vjerovatno mogu napraviti dogovor sa Fiorentinom. Ako ne bude u skladu sa očekivanjima, vraćaju ga nazad.

-
- Kontakt:
Jovic ako da 2 gola duplo je bolji od Origija
-
- Kontakt:
Pustite vise Krunica covjek je zahvalan igrac a nas 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa šta je Reijnders ako nije kreator? Šta su Leao i Pulišić ako nisu kreatori? Ljudi ja često izvalim neke besmislice, ali neki ovdje kao da uopšte ne gledaju utakmice već samo čitaju rezultate.crvenocrni je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:49Za te igrace nisam nista govorio a vrijeme ce pokazati kakvi su, pogotovo Loftus i 'stakleni' jenki. Sto se tice ovog nehljeba sto je dosao, bas ce proigrat u ekipi koja nema pravog kreatora igre i u kojoj je Krunic u prvih 11. Keep on dreaming my friendRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:41Vama su kardan i Pulišić i Okafor i Reijnders i Loftus itd..crvenocrni je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:37
Zato ovaj dovedeni kardan prsti od profesionalizma nakon odlaska iz Njemacke. Isti ku..c, mozda i gori
Milan nema šta izgubiti sa Lukom. Ako bude dobar vjerovatno mogu napraviti dogovor sa Fiorentinom. Ako ne bude u skladu sa očekivanjima, vraćaju ga nazad.![]()
Ne kažem da će Luka pokidati i dati 20 golova. Ali kad je već tu želim mu sve najbolje u Milanu.
Vala zayebase stvar na kraju sa napadacem da valja, a i sta ocekivati kada su cekali bukvalno zadnje sate za transfer. Mogli su brat bratu to rijesiti prije par dana. Eto kao fol sinoc slali ponudu i za Davida, ma ja.
Ofanzivni dio ekipe fino pojacan, osim tog centralnog napadaca
Sredina vala i nije, dok je odbrana ostala ista.
Opet ce biti ista meta isto odstojanje. Top 4 u calciu i prolazak grupe u LP.
Ofanzivni dio ekipe fino pojacan, osim tog centralnog napadaca
Sredina vala i nije, dok je odbrana ostala ista.
Opet ce biti ista meta isto odstojanje. Top 4 u calciu i prolazak grupe u LP.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
Bice Jovic izvanredan
Jer Milan zna sa ovakvima igracima
Istorija je Milana ta sto smiruje lude glave!
Kazem vam sada da ce biti od velike koristi Jovic jer nije on taraba od igraca
Jer Milan zna sa ovakvima igracima
Istorija je Milana ta sto smiruje lude glave!
Kazem vam sada da ce biti od velike koristi Jovic jer nije on taraba od igraca
- crvenocrni
- Kontakt:
Rekao sam 'pravog'' kreatora. Vrijeme ce pokazati jesu li to ovi nabrojani. Ne pricam o Rafi naravno. On, Theo, Mike i donekle Giroud i drze ovaj Milan trenutno. Za nove budemo vidjeli...Romagnoli13 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:51Pa šta je Reijnders ako nije kreator? Šta su Leao i Pulišić ako nisu kreatori? Ljudi ja često izvalim neke besmislice, ali neki ovdje kao da uopšte ne gledaju utakmice već samo čitaju rezultate.crvenocrni je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:49Za te igrace nisam nista govorio a vrijeme ce pokazati kakvi su, pogotovo Loftus i 'stakleni' jenki. Sto se tice ovog nehljeba sto je dosao, bas ce proigrat u ekipi koja nema pravog kreatora igre i u kojoj je Krunic u prvih 11. Keep on dreaming my friendRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:41
Vama su kardan i Pulišić i Okafor i Reijnders i Loftus itd..
Milan nema šta izgubiti sa Lukom. Ako bude dobar vjerovatno mogu napraviti dogovor sa Fiorentinom. Ako ne bude u skladu sa očekivanjima, vraćaju ga nazad.![]()
Ne kažem da će Luka pokidati i dati 20 golova. Ali kad je već tu želim mu sve najbolje u Milanu.
Edit - Sto se tice gledanja utakmica, odgledao sam bar 90% zadnjih par sezona i znam da je Milanu vezni red bolna tacka svih tih sezona. Da nije ne bi krilo ili bek bili ti sa najvise asistencija svake od tih sezona. Tako da nemoj molim te mi rezultate spominjat.
Sportiello- Tata
Pellegrino- Gabbia
Reijnders- Vranckx
Loftus- Tonali
Musah- Bakayoko
Pulisic- Diaz
Chukwueze- Salaemakers
Okafor- Rebic
Jovic- Origi
Vala bolje nije moglo
Pellegrino- Gabbia
Reijnders- Vranckx
Loftus- Tonali
Musah- Bakayoko
Pulisic- Diaz
Chukwueze- Salaemakers
Okafor- Rebic
Jovic- Origi
Vala bolje nije moglo
-
- Kontakt:
Ma mercato je 10 sad zasad
Sve ce to fino da se uigra za mjesec dva pa cete vidjeti koi god igrac da pocne ili udje sa klupe nece se izgubiti kvalitet
Sve ce to fino da se uigra za mjesec dva pa cete vidjeti koi god igrac da pocne ili udje sa klupe nece se izgubiti kvalitet
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mene najviše brine defanzivni vezni. To bi nas moglo žestoko koštati u prvom dijelu sezone. Krunić je okej ali protiv ovih najjačih ćemo tek da vidimo. A pravu zamjenu nemamo. Pioli tvrdi da je to Adli a momku ne da da igra uopšte. U prva dva meča je bila idealna prilika da dobije makar po 20ak minuta, ali ništa na kraju.
-
- Kontakt:
Krunic je odigro maestralno prosle sezone protiv Napolija
- muha milanez
- Kontakt:
Hajde, vidjet ćemo večeras na čemu smo. Još malo.
Forza Milan

Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Luka Joviiiic
E to je pojačanje.
Kakav ba Taremi. Ovaj je mlad i zna igrat sa loptama Pulisica i Leaa. Svaka čast na Mercatu, napokon Milan koji se može borit na oba fronta.
Andiamoooo
E to je pojačanje.
Kakav ba Taremi. Ovaj je mlad i zna igrat sa loptama Pulisica i Leaa. Svaka čast na Mercatu, napokon Milan koji se može borit na oba fronta.
Andiamoooo
Jovic je fuj igrac. Kalinic flashbacks.
-
- Kontakt:
Top potez ako je besplatana posudba, ali zašto je Fiorentina na to pristala, šta imaju od toga? Nije bio loš proše sezone koliko sam upratio, osim ako se nije posvađao sa trenerom ili predsjednikom
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.