Prosle sezone zabio desetak golova kao rezerva i sada ponovo izgleda isti status. Sa svoje 24 i tim "vjestinama", trebao bi biti prva violina Jirgenovog heavy metal benda.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Dosao sa lovorovim vijencem na glavi.
Prosle sezone zabio desetak golova kao rezerva i sada ponovo izgleda isti status. Sa svoje 24 i tim "vjestinama", trebao bi biti prva violina Jirgenovog heavy metal benda.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 01 sep 2023, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ne kontam logiku Burnleya oko Maatsena, ono ukoliko kojim slučajem ispadnu iz PL (mislim da neće, ali ono hipotetički jer ništa nije nemoguće) moraće izvaliti 30ak miliona na beka koji im tada možda neće biti ni potreban.
#CFC
(@NizaarKinsella)
Kakvi životni izbori pred Chalobahom, ostati u Chelseau, ili pak birati između Foresta i pazi sad, Bayerna.
Antony krilo koje je flopalo prosle sezone i zabilo 8 golova.
Darwin prvi napadac, sa 50 zicera u sezoni i zabio 15ak golova.
Strasno poredjenje i logika. Nunez je neopjevani flop i glavni krivac sto Liverpool ne igra LP.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Zadnja izmjena: emir_, dana/u 01 sep 2023, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
4-IN-A-ROW
Gundogan => Kovacic
Laporte => Gvardiol
Mahrez => Doku
Palmer => Bez zamjene
McAtee => Nunes
Povreda KdB => Bez zamjene
Cancelo => Bez zamjene
Slab posao posebno na krilima gdje je otisao i Palmer. Jack i Doku jedini uz support Bernarda.
Laporte => Gvardiol
Mahrez => Doku
Palmer => Bez zamjene
McAtee => Nunes
Povreda KdB => Bez zamjene
Cancelo => Bez zamjene
Slab posao posebno na krilima gdje je otisao i Palmer. Jack i Doku jedini uz support Bernarda.
4-IN-A-ROW
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
antony je zabio 4 gola u ligiAlanSmith14 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 17:26Antony krilo koje je flopalo prosle sezone i zabilo 8 golova.
Darwin prvi napadac, sa 50 zicera u sezoni i zabio 15ak golova.
Strasno poredjenje i logika. Nunez je neopjevani flop i glavni krivac sto Liverpool ne igra LP.
darwin je zabio 11 golova u ligi
obojica preko 25 nastupa cini mi se i vrlo vjerojatno je ovo zadnja sezona Antonya u ekipi ako se ne pokaže
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 01 sep 2023, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kad debituje Andrew Tate za United?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
bio je prva violina u 7upu
mislim da je zadovoljio potrebe krezubih skauzera
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja nezz sta ljudi osporavaju ovog Amrabata pa lik extra pojacanje za vezni red Man Utd ,kada skontas da je zadnji dan,da su ga uzeli za sicu na godinu dana ne moze biti lose da ga yebes,momak zna lopte.
Ako platis puno ne valja(Rice,Caicedo,Lavia,....),ako platis malo igraca koji je igrao dobro i za nacionalni tim i za Firencu opet ne valja .ccccc
Ako platis puno ne valja(Rice,Caicedo,Lavia,....),ako platis malo igraca koji je igrao dobro i za nacionalni tim i za Firencu opet ne valja .ccccc
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ostavio sam otključana vrata ako kojim slučajem i po mene dođu da me odma nose
Ma nije mogao bolji deal za United trenutno.topnik1 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 19:58Ja nezz sta ljudi osporavaju ovog Amrabata pa lik extra pojacanje za vezni red Man Utd ,kada skontas da je zadnji dan,da su ga uzeli za sicu na godinu dana ne moze biti lose da ga yebes,momak zna lopte.
Zbog FFP United nije mogao platiti transfer. Dogovorili posudbu 10m na godinu dana i mogućnost otkupa za 20m sljedeće ljeto. Idealno za United jer će vidjeti na čemu je sa Amrabatom. Ako se pokaže kao pogodak, sljedeće ljeto imas za 25 miliona funti vrhunskog veznog igrača. Ako flopa, jbg nije neka šteta.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.