FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Propao Palhinha ofisli
- Centre forward
- Kontakt:
Vrlo vjerovatno da mu je ovo zeznulo karijeru. Teško je ostat' hladne glave poslije svega. Šteta.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Neće više lik biti isti nakon ovoga, slijedi depra.

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Bayern@heart
- Kontakt:
Hahaha mozda ima neki email iz Londona u spam dokumentima da je dosao u 17:57
Amterizam treba i ove nogom nabiti kao sto su nabijeni Kahn i Brazzo
Jeli Kecap propo mislim na transfer

Amterizam treba i ove nogom nabiti kao sto su nabijeni Kahn i Brazzo
Jeli Kecap propo mislim na transfer

Najveca sramota za klub u historiji prijelaznih rokova, oni su zadnji dan odlucili dovodit igraca, sezona uveliko pocela, samo da bi obrukali klub i najavili sezonu bez veznog reda. Kazu falio centarfor, pa ispast ce na kraju da jedino centarfor ne fali sad. Citavo ljeto oni nisu znali sta hoce uopste. Nek prekidaju Leverkusen ili Leipzig niz i nek ide sve u picku materinu. Sa ovakvim veznim redom se i ne moze imat kontrola nad utakmicom ni protiv nekih slabijih protivnika od dva navedena. O kakvim tripletama i ligama sampiona oni pricaju uopste, zar ti ljudi stvarno nisu svjesni da je ovo veoma izvjestan gubitak Bundeslige sa najgorim veznim redom koji sam ikad gledao. Korner majstor i pogubljeni rambo. Nek su oni promjene najavili, ma mars u picku materinu. Idioti oni maloumni.
Sve je ovo bio smokescreen za Kečapa, on je bio real target kakav Palhinha i bakrači
Evo ipak i Kečap propao
Fc Collapsed Munich

Evo ipak i Kečap propao

Fc Collapsed Munich

Trevoh Chalobah to FC Bayern is off. Clubs were in talks until the last few hours to try and get a loan deal over the line, but it has not gone through [@SkySportsNews]
Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 01 sep 2023, 18:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Bruka i sramota, nemam riječi
Vratite ga nema ko igrat
Ako bi ikad dobio šansu to je sad, Laimer bi mijenjao Mazru umornog/povrijeđenog, Graven bi bio prva i jedina opcija sa klupe

Ako bi ikad dobio šansu to je sad, Laimer bi mijenjao Mazru umornog/povrijeđenog, Graven bi bio prva i jedina opcija sa klupe

Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 01 sep 2023, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
PROPADE IM SVE, NI KECAPA NE DOVEDOSE 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Greska proslog transfer roka koja je spomenuta milion puta je nedovodjenje pravog centarfora. Sad rupa na skoro svim pozicijama osim centarfora, krenuvsi od golmana. Niko nece snosit odgovornost za ovo unistavanje kluba, ide sad patetisanje. Ja sam 99% siguran da Bayern ceka najgora sezona, nesto jos gore od prosle sezone koja bi jos gore zavrsila da konkurencija nije previse zaostajala.
Gravenbercha nek ne vracaju, nek uzmu pare. Sezona je svakako propala bez veznog reda i milion rupa.
Gravenbercha nek ne vracaju, nek uzmu pare. Sezona je svakako propala bez veznog reda i milion rupa.
Nagelsmann je jos pod ugovorom, ukljuciti ga u trenazni proces. Moze pokriti par pozicija.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ocijenite ovaj prelazni rok, “najbolje uprave svijeta” od 1-10
Mene stid za njih, iskreno.

Mene stid za njih, iskreno.

Nema vraćanja ljudi, jedna pozitivna stvar u plusu smo 18mil€, lijepe, uredne i čiste knjige naše

Koja blamaža, ovo je novi nivo nesposobnosti. To je kad nemaš sportskog direktora nego konzilij, pa kad se oni usuglase ode voz. Gicko je reko da će Rumeni zamijenit Hasana, Rumeni je reko "jok ja" i na kraju su vodili Dreesen i Neppe. Tako je to kad nemaš führera.
De nam reci iskreno sta uzimas za smirenje?

- muhamedhulk
- Kontakt:
Vidi ovog lewata sto prica
vidovita dzemila.
Steta za propadanje ali ima zima..

Steta za propadanje ali ima zima..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma sve se može ispravit u zimskom roku, dotle ste ionako samo duplo jači od konkurencije u bundesu, a CL grupa je svakako smijeh.
Mada nije fer prema Kaneu, čojek je mislio da je došao u uređen klub.
Mada nije fer prema Kaneu, čojek je mislio da je došao u uređen klub.
Mogo bi Sarr konačno počet odrađivat svojih 3 milke ojra.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.