Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Ovaj prelazni rok je pri kraju i moram reci da je zavrsava puno bolje nego sam ocekivao.
Dosta klubova je odradilo super posao,mada ih ima i koji su mogli daleko bolje i vise.
Bayern po meni apsolutno odradio top posao dosta promjena osvjezena ekipa i dosta dosta jaca nego prethodne sezone.
Kejn,kim i Palinha fenomenalni potpisi,uz Gereira,Laimera po meni i vise nego dobar prelazni rok.
Jaci sigurno bar za 30 posto.
Dortmund moram biti iskren ocekivao sam dosta vise od njih,kao i većina ovdje.
Eto i sami su izgleda svatili Fulkrug po meni dosta dobro pojacanje i podrška Halleru.
Kochap ako dodje bice sjajno mad a izgleda da nece biti nista od toga.
Neznam zasto nije dovedeno ni jedno krilo po meni za ovu formaciju apsolutno im fali winger jer Adejemi i Malen oba su vise napadači i fali tu neko ko je klasično krilo ali vec je kasno i ostaje da vidimo koliko mogu i hoceli Terzić uspjeti izvuci Max iz ovog tima.
Sabitzer Nemcha i Fulkrug solidna pojacanja tesko dovoljna za titulu.
Leipzig dosta izgubio ali i doveo neke sjajne igrace i po meni imaju bas zanimljiv tim,Openda igra sjajno za sada,Olmo izgleda igra u zivotnoj formi,po meni itekako dobro slozen tim,sa velikim potencijalom vidjecemo koliko mogu za ocekivati oscilacije ali sve u svemu dobro poslozeni vidjecemo jeli dovoljno za nesto vise od LP.
Leverkusen mozda ai najbolje odradio posao,to pokazuju i igrama do sada.
Bonafice odlican,Xshaka po meni vrh pojacanje iskusan kvalitetan i ima mentalitet da ih nosi.
Hoffman vec pokazao d aje odlican
Po meni mogu sigurno da se potuku s a svima i sigurno po kvaliteti medju prva 4.
Od ostalih Frankfurt sve zavisi od odlaska ili ne Muanija,Wolfsburg solidno imaju dobar tim i mogli bi do evrope sigurno
Freiburg ocekivao sam vise
Gladbach mislim d aih ceka Teska
sezona
LP po meni Bayern i Leipzig moraju dalje Union moze biti Treci
Dortmund moze biti prvi ali i četvrti realno i bice sve do njih d asu na vrijeme odradili transfere i poslozili tim vjerujem da bi u boljem raspoloženju dočekali ovakvu grupu,u svakom slucaju nadam se da prolaze dalje
Dosta klubova je odradilo super posao,mada ih ima i koji su mogli daleko bolje i vise.
Bayern po meni apsolutno odradio top posao dosta promjena osvjezena ekipa i dosta dosta jaca nego prethodne sezone.
Kejn,kim i Palinha fenomenalni potpisi,uz Gereira,Laimera po meni i vise nego dobar prelazni rok.
Jaci sigurno bar za 30 posto.
Dortmund moram biti iskren ocekivao sam dosta vise od njih,kao i većina ovdje.
Eto i sami su izgleda svatili Fulkrug po meni dosta dobro pojacanje i podrška Halleru.
Kochap ako dodje bice sjajno mad a izgleda da nece biti nista od toga.
Neznam zasto nije dovedeno ni jedno krilo po meni za ovu formaciju apsolutno im fali winger jer Adejemi i Malen oba su vise napadači i fali tu neko ko je klasično krilo ali vec je kasno i ostaje da vidimo koliko mogu i hoceli Terzić uspjeti izvuci Max iz ovog tima.
Sabitzer Nemcha i Fulkrug solidna pojacanja tesko dovoljna za titulu.
Leipzig dosta izgubio ali i doveo neke sjajne igrace i po meni imaju bas zanimljiv tim,Openda igra sjajno za sada,Olmo izgleda igra u zivotnoj formi,po meni itekako dobro slozen tim,sa velikim potencijalom vidjecemo koliko mogu za ocekivati oscilacije ali sve u svemu dobro poslozeni vidjecemo jeli dovoljno za nesto vise od LP.
Leverkusen mozda ai najbolje odradio posao,to pokazuju i igrama do sada.
Bonafice odlican,Xshaka po meni vrh pojacanje iskusan kvalitetan i ima mentalitet da ih nosi.
Hoffman vec pokazao d aje odlican
Po meni mogu sigurno da se potuku s a svima i sigurno po kvaliteti medju prva 4.
Od ostalih Frankfurt sve zavisi od odlaska ili ne Muanija,Wolfsburg solidno imaju dobar tim i mogli bi do evrope sigurno
Freiburg ocekivao sam vise
Gladbach mislim d aih ceka Teska
sezona
LP po meni Bayern i Leipzig moraju dalje Union moze biti Treci
Dortmund moze biti prvi ali i četvrti realno i bice sve do njih d asu na vrijeme odradili transfere i poslozili tim vjerujem da bi u boljem raspoloženju dočekali ovakvu grupu,u svakom slucaju nadam se da prolaze dalje
Muani u PSG za 90 mil 80mil fiksno i 10mil kroz bonuse,uzeli su finu cifru pitanje je ko će im sad biti prva opcija u napadu a vremena nema za nova imena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ode i Sosa iz lige.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- kraljttbvb
- Kontakt:
Koja je fora da Tuchel ovoliko zapinje za igrače iz PL?
Ima i u Fra, Spa i Ita dobrih igrača, a ovaj samo zapeo za Prem
Ima i u Fra, Spa i Ita dobrih igrača, a ovaj samo zapeo za Prem

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenirao tamo, zna iz prve ruke preko skautinga (svog i kluba).kraljttbvb je napisao/la: ↑01 sep 2023, 14:12Koja je fora da Tuchel ovoliko zapinje za igrače iz PL?
Ima i u Fra, Spa i Ita dobrih igrača, a ovaj samo zapeo za Prem![]()
Pa je valjda siguran u tog igraca iz Fulhama. Jos iz lige koja dize cijene igraca kao da je igrica.
-
- Kontakt:
Dobar je Palinja igrač. E sad pitanje je bi li tako dobar bio i na višoj razini Bayerna i koliko je adekvatno dati hrpu para za igrača njegovih godina.
Mene je oduševio dolazak Bonuccija. Daleko je on od najboljih dana, ali dolazak takve veličine u jedan mali klub u usponu je super potez.
Mene je oduševio dolazak Bonuccija. Daleko je on od najboljih dana, ali dolazak takve veličine u jedan mali klub u usponu je super potez.
-
- Kontakt:
Ipak prođoše, iako mi je sve smrdilo na neko glupo ispadanje.armando je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:03Igra li štrajkač?
Otac ih njihov blentavi, koliko više primaju novca sve gori profesionalci.
Ovo se širi ko zaraza i postaje navika.
Dok neko ne presječe i pokaže kako stvari stoje, da imaju ugovori koji se moraju poštovati.
Pohlepni menadžeri namirisali lovu i ionako priglupe igrače navode kako njima odgovara.
RKM će danas potpisati za PSG. Nažalost tu je teško presjeći ako ne želiš izgubiti i igrača i novac. Da on ide već dugo znaju i on i oba kluba, a sve ovo je bila borba za novac od transfera. Nadam se da uključe Ekitikea u deal, pogotovo jer je Borrea pred potpisom za Werder.
Evo Frankfurt doveo nekog novog Nkukua
Napadač St. Etienne.
Za Muanija dobili 80 € plus 10€ bonusi.

Napadač St. Etienne.
Za Muanija dobili 80 € plus 10€ bonusi.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Evo ipak zapelo.
Mislim da je ovaj što je došao bek.
Tanganga u Augsburgu.

Tanganga u Augsburgu.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ekitiki nekakav im preskup, valjda ide u razmjenu sa PSG.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Dobro si rekao, odlican prelazni rok za Bajern.
Doveli 4 igraca, a otislo ih 12.
Nece im imati ko biti na klupi tokom sezone, morat ce iz rupe izvuci onog Sara, da ga bar drze na klupi, da imaju dovoljno igraca u zapisniku

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Uz to još poslali dvojicu na pozajmicu
Ibrahimovića i Wannera
Ibrahimovića i Wannera

- kraljttbvb
- Kontakt:
Nije valjda da ni iz Bajern II nema niko za klupe?
Morat ce se Braco aktivirati na desnom beku, valjda je jos pod ugovorom sa Bajernom...
Union ce lp igrati na Olimpiastadion, tako su barem rekli pocetkom jula? Kapacitet 75hilj, tako da bi trebalo biti ulaznica

embrace the chaos
Kakva bruka kobasičara.

- kraljttbvb
- Kontakt:
U kojem sendviču na kraju završi nesretni Kečap
Ili je ostao na polici u Southamptonu

Ili je ostao na polici u Southamptonu

-
- Kontakt:
Izvisi Bayern u zadnji tren i za Palinju i za Kečapa. 

-
- Kontakt:
Baš su grdo skratili rotaciju. Ne bi me čudilo da sad stopiraju RG-a.kraljttbvb je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:15Dobro si rekao, odlican prelazni rok za Bajern.
Doveli 4 igraca, a otislo ih 12.
Nece im imati ko biti na klupi tokom sezone, morat ce iz rupe izvuci onog Sara, da ga bar drze na klupi, da imaju dovoljno igraca u zapisniku![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.