To su te mid ekipe i Amrabatov lvl.Pensioner26 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:04E jel moguce da čovjek pored Fulhama, West Hama i Forresta odabere United.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
8 mil i opcija ako se pokaže dobrim (nije obaveza kupovine), sad je na njemu da ga vidimo, a vjerujem da će pokazati jer mu je konkurencija loša 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Još mi nisi odgovorio koga bi ti umjesto Hojlunda doveo

Za 8 mil statistika super, kad bi se svi ugovori mogli ovako sklapati što bi bilo super, pa ako se pokaže produžiš

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo što su mu oni nudili 3 ili 4 godine ugovor, bez posudbe i opcije otkupa, jer su imali lovu od prodaja Ricea i Palninhegaston je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:07To su te mid ekipe i Amrabatov lvl.Pensioner26 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:04E jel moguce da čovjek pored Fulhama, West Hama i Forresta odabere United.

Budala što je odbio to, bolje sigurica kod njih nego kod Uniteda jednu godinu i ako se ne pokaže ili se povrijedi noga mu je

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Unitedu ne znam, al Arsenalu bi doveo Toneyario_Ferdy88 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:36Još mi nisi odgovorio koga bi ti umjesto Hojlunda doveo![]()

Imao je United priliku da dovede i Arsenalovog Baloguna, bio bi jeftiniji, a momak je razvalio u Francuskoj prosle sezone. Samo eto hoce prvu postavu i odlucio da zeli ici iz Arsenala
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Toneya će svakako svi htjeti kad se vrati u januaru (i Chelsea, i Arsenal i United), ovako niko neće da daje pare a da on sjedi kućiBrokula je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:40Unitedu ne znam, al Arsenalu bi doveo Toneyario_Ferdy88 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:36Još mi nisi odgovorio koga bi ti umjesto Hojlunda doveo![]()
Imao je United priliku da dovede i Arsenalovog Baloguna, bio bi jeftiniji, a momak je razvalio u Francuskoj prosle sezone. Samo eto hoce prvu postavu i odlucio da zeli ici iz Arsenala

Za Baloguna mi je čudno što niko nije ozbiljniji zagrizao, bio je mislim Inter jedino, al eto Monaco mu je sigurica, jer je ista liga, čudno da niko u Engleskoj nije htio, ne znam razlog, ili ne prate francusku ligu ili stvarno ne vjeruju u njega. Al da ste ga nama prodavali ne bi bio jeftiniji od Hojlunda, jer plaćaš rival tax plus united tax

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Htio ga je Celzi, a cini mi se i Tottenham. Bila je cijena od oko 70 miliona za rivale, znaci moglo se bez problema na 60 spustit obzirom kako Arsenal prodaje igrace
Takmicenje za goru 6icu Endo i Amraabat 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sačekat ćemo još, ali đe ćeš ovo porediti?
Čuj Endo. 

Mrtva trka za najgore pojačanje sezone vodit će se i već je u laganom uzletu,između:
1. Havertz
2. Mount
3. Hjolund
4. Caicedo
5. Tonali
1. Havertz
2. Mount
3. Hjolund
4. Caicedo
5. Tonali
- wadethegreat
- Kontakt:
Maatsen u Burnley za 31 milion ceka se igrac da pristane.
Antony nece zabiti golova u citavoj svojoj karijeri za United koliko je Nunez zabio do sad za Liverpool
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nema šta, Darwin je pun pogodak.
Breaking, čovjek nakon treninga otišao kući 

I found freedom. Losing all hope was freedom.