Realno dečko nije dobio ni šansu, ulazio u "garbage" vremenu, odigrao samo dvije utakmice kao starter. Druga stvar oba trenera i JN i TT su ga vidjeli kao ofanzivnog veznog gdje su Musiala i Muller, a ne kao jednog od double pivota, JN mu je tu zamjerio nedostatak defanzive. Kod vas u striktno 3 man vezi bi mogao biti pogodak ako iza sebe bude imao 6icu, što možda Klopp konta sa MacAllisterom pokušat.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Joj **** ti fes mi sa 123.000 koeficijentom igramo EL 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
€40m, nije loše
Hajmo još stoper.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Felt gay, might delete later
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Premium cijena, ako nista mlad je mogu izvuci odredjeni dio novca nazad ako bude flopp.
Bolje i ovo nego dati 80m za palinhu npr.
Stoper i ako mogu dog transfer andrea u januaru, to bi vec bio odlican posao
Bolje i ovo nego dati 80m za palinhu npr.
Stoper i ako mogu dog transfer andrea u januaru, to bi vec bio odlican posao
Uopste me ne čudi da se ovaj grinč javio odmah.

Taj je debil i nakon Enda isto pisao, oca mu **** i Henrya šupka
No chill
Liverpool will not be moving for Piero Hincapie. Never been concrete interest despite links. Although it is true that Hincapie would welcome an approach from Liverpool.
[@JacobsBen]
40 miliona za igraca koji nije igrao posten fudbal 2 sezone. Daj da ga odmah popljujem pa nek me demantuje poput Darwinza.
CPOJ
Bro..NEW:
Before Ryan Gravenberch opted to go to Bayern from Ajax, he was on the Liverpool's shortlist of 3 midfielders they felt could develop into game-changers. Other two: Bellingham, Tchouameni. - @MelissaReddy_
Neki mir u glavi mi daje misao da ga je i Edwards htio.

Eh da smo na pocetku ugrabili Ugartea imali bi fantastican vezni red ovako ostade rupa na zadnjem veznom. Ne razumijem ni sta ce im Gravenberch na poziciji koju igraju MacAllister Thiago i Jones.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Napredak, kaže likely. Ima neke nade i razlog da se gleda Sky noćas.
Meni se ovaj Gravenberch nikako ne sviđa, ali eto... In Edwards I trust.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Eno Maguire, čeka vas ko zapeta puška

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Thiago tek poslije pauze nazad 
Kakav lik jebote

Kakav lik jebote
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Neka lagana grupa danas bi nam dobro došla , zbog rasporeda i svega poslije.
Znači Konate i Thiago tek nakon pauze će biti spremni.Van Dijk suspenzija , koliko se na kraju odlučilo ?
Znači Konate i Thiago tek nakon pauze će biti spremni.Van Dijk suspenzija , koliko se na kraju odlučilo ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
De ba, budimo realni zar može teška grupa u ovom takmičenju
Tu se uključujem od 1/4 finala tek.

Tu se uključujem od 1/4 finala tek.
Evo jedna

Liverpool
Betis
Freiburg
Toulouse
Ma naravno , nego eto čisto nešta da se napiše.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.