AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Napadača moraju naći pod svaku cijenu. Očito i novca ima(oko 20ak miliona), tako da to riješiti moraju. Pa neće nam valjda mrtvi Origi igrati ponovno. Lik nije ni pripreme odradio, a kamoli šta drugo. Giroud ne može sam, a Okafor i dalje u fazi privikavanja. A Milan će igrati svaka 3-4 dana derbi do kraja oktobra skoro.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Brate, niko nije rekao da je ovaj PSG u rangu sa onim od prije par sezona, ali ovdje se pise da su ljudi u rasulu, da ponovim rasulu. Vjerujem samo zato sto citaju vijesti oko sage zvana Mbappe, ali nejse. Drugo kaze lik da PSG godinama ima najlosiji napad, i onda kao fol da pojasni kaze da ove sezone im napad nije kao predhodni, pa drug moj nisi to rekao, stipu suplje sad. Ovaj napad koji je imao PSG, nas Milan mogao je samo da sanja ali ajde ajmo lupati nebuloze po PSG-u.Beduin je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:01Tacno je postala navika kod ljudi, u velikom dijelu, da cim vide da su dovedeni igraci sa preko 40-50mil to odmah strasan tim, a dovode se mahom iz Portugala gdje mnogi flopnu i ne opravdaju ulozeno. Tako i PSG ove i prosle sezone, nakupovao masu mladjih igraca pa ako kliknu-kliknu.
Milanista, niko ne isporava jacinu Pariza, nego smo vecinom saglasni da to nije onaj ambiciozni i igracki super jaki PSG, sto u prevodu bi trebalo znaciti da se itekako moze igrati sa njima i sa daleko manjom dozom straha i respekta u odnosu na godine unazad. Sto zbog odlaska mnogih zvijezda iz kluba i daleko mladjeg i nedokazanog PSG-a, sto zbog daleko standardnijeg i iskusnijeg Milana.
Tako i BVB. Nekad pomislim da zaista ne pratiz fudbal, osim Italijanske lige, nego onako samo nek se kontrira i kad nema razloga za to.![]()
Kaze BVB raspad i eto nisu mogli pored loseg Bayerna uzeti titulu. A taj isti losi Bayern bi nas dobio 7/10 utakmica, smio bi se i kladiti na to

Eto BVB nije mogao do titule, ali zato smo mi bili strah i trepet u Italiji, i da ne kaznise Juve, sad bi mozda gledali grupu sa Arisom, Hackenom i Laskom

Dalje, znaci ako su Inter i Milan lose prosli odmah po povratku u LP, to automatski znaci da mora i Newcastle

Ali nebitno, od koga je nije ni cudo, neki dan lupi za Sakija razne nebuloze, i jos na to kaze prije nego sto pocnemo srati sa opravdanjima

Sto se tice pracenja utakmica i liga, vjerujem da u mjesec dana pogledam vise tekmi nego neki ovdje za godinu dana, ti mozda i znas najbolji razlog za to

Ne vrijedi sa covjekom ulaziti u rasprave jer to ode do boga milog, cudan pa ajde, nesto kao Pogba, koji misli da sve zna i da je uvijek u pravu

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Origi ima 0 ponuda, tako da ostaje u Milanu 99,99%.
Neki izvor prenio da su nudili izgleda 6mil eura za posudbu En-Nesyria + 25m za mogući otkup, ali ništa od toga, odbijeno odmah.
Sada se okreću Willian Joseu iz Betisa.
Neki izvor prenio da su nudili izgleda 6mil eura za posudbu En-Nesyria + 25m za mogući otkup, ali ništa od toga, odbijeno odmah.
Sada se okreću Willian Joseu iz Betisa.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Imas dva mjeseca da dovedes napadaca i ti cekas zadnje sate fakticki

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Kada je Milan u pitanju, navikao je čovjek na ovo svaki prelazni rok.

Opcija za špica je još i Pavlidis iz Alkmaara...
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Okaforu je bolje da se što brže privikne jer nemamo vremena za još jedno maratonsko privikavanje tipa CDKRomagnoli13 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:08Napadača moraju naći pod svaku cijenu. Očito i novca ima(oko 20ak miliona), tako da to riješiti moraju. Pa neće nam valjda mrtvi Origi igrati ponovno. Lik nije ni pripreme odradio, a kamoli šta drugo. Giroud ne može sam, a Okafor i dalje u fazi privikavanja. A Milan će igrati svaka 3-4 dana derbi do kraja oktobra skoro.
https://sempremilan.com/cm-adli-milan-fate-sealed-pioli
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kao i Patson Daka. Ovo su već zanimljivi igrači. Ovaj Grk nadavao se golova u Holandiji. A Daka je bio povezivan sa nama jos prije dvije tri godine čini mi se.Maestro^^ je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:48Kada je Milan u pitanju, navikao je čovjek na ovo svaki prelazni rok.![]()
Opcija za špica je još i Pavlidis iz Alkmaara...
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Daka je isti kao Okafor a Pavlidis i Willian Jose su isti kao Taremi tako da se ne nadam ni njima.
Jel moguce da su pustili Colomba a da prije toga nisu nikog doveli
Il Club più titolato al mondo!
Da je Maldini ostao nastradala bi mu familija daavno, a ovako... Dobra uprava.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Nije baš da su sjedili skrštenih ruku i čekali zadnji dan. Napravili su 7-8 ulaznih transfera i radili na isto toliko izlaznih. Jedan od najaktivnijih klubova u ovom prelaznom roku..
Dolzak napadača jke bio uslovljen prodajom igrača tako da se moralo čekati dok se ne rješe CDK-a, Salemakersa i sl.
Neka ostave Colomba u timu i neka čuvaju novac za naredni prelazni rok.
Dolzak napadača jke bio uslovljen prodajom igrača tako da se moralo čekati dok se ne rješe CDK-a, Salemakersa i sl.
Neka ostave Colomba u timu i neka čuvaju novac za naredni prelazni rok.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Patson Daka je izgleda blizu Milana.
24 godine, nadavao se golova u Salzburgu. Zatim prešao u Leicester. Transfermarkt ga procjenjuje na skoro 20M. Drugačiji tip igrača od Girouda.
24 godine, nadavao se golova u Salzburgu. Zatim prešao u Leicester. Transfermarkt ga procjenjuje na skoro 20M. Drugačiji tip igrača od Girouda.
Ne djeluje loše al daj Bože da stignu to završiti. Haman da bi nam Origi mogao biti mister x 

Il Club più titolato al mondo!
Imali bi makar Arnautovica

Pa bolji vam je Daka od šiitskog jablana svakako.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Ma dobro, Meepo vozi neki svoj fazon ubjedjivanja i ne postoji "drugacije". Ja sam odustao od tih eseja i rahat sam.milanist je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:25Brate, niko nije rekao da je ovaj PSG u rangu sa onim od prije par sezona, ali ovdje se pise da su ljudi u rasulu, da ponovim rasulu. Vjerujem samo zato sto citaju vijesti oko sage zvana Mbappe, ali nejse. Drugo kaze lik da PSG godinama ima najlosiji napad, i onda kao fol da pojasni kaze da ove sezone im napad nije kao predhodni, pa drug moj nisi to rekao, stipu suplje sad. Ovaj napad koji je imao PSG, nas Milan mogao je samo da sanja ali ajde ajmo lupati nebuloze po PSG-u.Beduin je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:01Tacno je postala navika kod ljudi, u velikom dijelu, da cim vide da su dovedeni igraci sa preko 40-50mil to odmah strasan tim, a dovode se mahom iz Portugala gdje mnogi flopnu i ne opravdaju ulozeno. Tako i PSG ove i prosle sezone, nakupovao masu mladjih igraca pa ako kliknu-kliknu.
Milanista, niko ne isporava jacinu Pariza, nego smo vecinom saglasni da to nije onaj ambiciozni i igracki super jaki PSG, sto u prevodu bi trebalo znaciti da se itekako moze igrati sa njima i sa daleko manjom dozom straha i respekta u odnosu na godine unazad. Sto zbog odlaska mnogih zvijezda iz kluba i daleko mladjeg i nedokazanog PSG-a, sto zbog daleko standardnijeg i iskusnijeg Milana.
Tako i BVB. Nekad pomislim da zaista ne pratiz fudbal, osim Italijanske lige, nego onako samo nek se kontrira i kad nema razloga za to.![]()
Kaze BVB raspad i eto nisu mogli pored loseg Bayerna uzeti titulu. A taj isti losi Bayern bi nas dobio 7/10 utakmica, smio bi se i kladiti na to![]()
Eto BVB nije mogao do titule, ali zato smo mi bili strah i trepet u Italiji, i da ne kaznise Juve, sad bi mozda gledali grupu sa Arisom, Hackenom i Laskom![]()
Dalje, znaci ako su Inter i Milan lose prosli odmah po povratku u LP, to automatski znaci da mora i Newcastleto je to shvatanje.
Ali nebitno, od koga je nije ni cudo, neki dan lupi za Sakija razne nebuloze, i jos na to kaze prije nego sto pocnemo srati sa opravdanjimaNema dalje.
Sto se tice pracenja utakmica i liga, vjerujem da u mjesec dana pogledam vise tekmi nego neki ovdje za godinu dana, ti mozda i znas najbolji razlog za toali sta ja to imam kome dokazivati.
Ne vrijedi sa covjekom ulaziti u rasprave jer to ode do boga milog, cudan pa ajde, nesto kao Pogba, koji misli da sve zna i da je uvijek u pravu![]()
Ali govorim generalno za misljenje ovdje vecine nas da smo saglasni da ovo nije PSG iz prijasnjih sezona i da je u prosloj sezoni bio osjetan pad, dok su ove sezone jos dosta izmijenjali sastav i rijesili se nekih zvijezda, a doveli preplacene igrace iz Portugala i Spanije, sto ne mora nista znaciti.
A za Newcastle sam odmah napisao jucer, mozda si vidio, da bi mogli biti prava nagazna mina svakome, imaju velike ambicije i ocekivanja u narednim sezonama, i igraju dosta otvoren i bz fudbal sto sigurno nece biti nikome lahko.
Bitno je da mi nismo onaj Milan od prije 3-4 godine, sad se i nas svako plasi i tako se i trebamo postaviti, cijeneti i vjerovati u sebe, u ime kluba i tradiciju, da svako ima respekt prema nama i odmah ce i nama biti lakse (nama - mislim na Milan).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne kontam sad toliku kuknjavu oko napadača, imaš Girouda, Okafora i Pulišića koji može uletiti kao lažna devetka. Ok, bilo bi dobro imati još jednu opciju sa klupe, ali nije uopšte toliko alarmantno koliko neki pokušavaju predstaviti.
Meni je daleko veći problem nedostatak defanzivnog veznog, počevši od Krunića kao startera pa do nepostojanja bilo kakve zamjene. Za napadača se možeš skrpiti, bar do januara.
Meni je daleko veći problem nedostatak defanzivnog veznog, počevši od Krunića kao startera pa do nepostojanja bilo kakve zamjene. Za napadača se možeš skrpiti, bar do januara.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prije 2 godine ga Milan želio ali je bio preskup za tadašnji Milan. Znam da je tad za dvije godine dao skoro 60 golova za Salzburg. Poslije toga nisam ni čitao niti ga pratio. Valjda nije zaboravio davati golove.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zato sto Giroud ne moze igrati svaki meč, a ta druga dva nisu klasični napadači. Treba i DM ali jbg.rope11 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 11:40Ne kontam sad toliku kuknjavu oko napadača, imaš Girouda, Okafora i Pulišića koji može uletiti kao lažna devetka. Ok, bilo bi dobro imati još jednu opciju sa klupe, ali nije uopšte toliko alarmantno koliko neki pokušavaju predstaviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.