Možda sam pretjerao, ali tako stvari stoje. U svakom slučaju ne treba uzimati odmah toliko za ozbiljnosecer je napisao/la: varas se, varas. nikada ne treba biti iskljuciv, pogotovo ne u fudbalu. danas si tito, sutra si na transfer listi
Nisam bosanceros. Ja sam pravi hercegovac, ali onaj naš, onaj koji voli ovu zemlju.secer je napisao/la:vjerujem. bosanceros su poznati po tome sto najvise uzivaju kad komsiji crkne krava.
Vjeruj mi, ja sam jedan od rijetkih danas kojem je tuđa sreća draga kao svoja, a za nečiju tugu, nesreću, najviše bi volio da i ne znam ako ne mogu pomoći.

Nema potrebe, gore smo to razjasnili. Ne kontam, kakve sada predrasude.secer je napisao/la:opet vjerujem. ti i slicni tebi bi prije zapalili i rodjenu kucu nego se odrekli gloooopih predrasuda. il´ da ponovo spominjem komsijinu kravu

Naravno, ako je taj đavo na putu kojim kroče svi oni koji ispravno vjeruju.secer je napisao/la:naravno. vi cete i sa prokletim djavolom samo ako propovjeda slicno vama.
Jezik je čudna stvar, nekad će reći i ono što ne misli. Većinom je tako, čovjek se prevari. Ali ovdje se nisam prevario, sve stoji kako sam i mislio.secer je napisao/la:uli i gaal su dokazali o kakvim se neljudima i fudbalskim neznalicama radi pa mi je bas drago vidjeti kako sam sebe stavljas tamo gdje ti je mjesto. nema, hoce jezik pravo
Hoćemo li Ulija i Rumenigea svrstati u neljude, zato što si ti tako rekao

Da, oni su neznalice fudbalske, ti si znalac samo takav.
Molim, nema na čemu. Kako tebi odgovarasecer je napisao/la:hvala.
Ne dobro sam rekao, lajete. Znaš zašto?Jer samo ćuko može da laje na nekoga ko to ne zaslužuje. Gomez ovoliko negativnih kritika definitivno nije zaslužio.secer je napisao/la:ne, mi govorimo/pisemo, a ako ti te nebuloze koje izgovaras nazivas lajanjem, ja ti ne mogu pomoci.
Hvala u moje ime i svih nas koji kročimo ispravnim putem.secer je napisao/la:za one normalne

), te koji bi dobrano popravio igru Bayerna. Govorim da je Gomez u ovakvom Bayernu prvi napadač(Klose, Olić sigurno nisu bolji od njega), al' da bi bolje bilo odlučiti se za to šilo koje ja spominjem. Što se tiče Cavani-ja, on je ove sezone pokaz'o da posjeduje izniman kvalitet, no isti će sigurno ostati u Napoliju(mislim da je klauzula nekih 15-ak miliona Eura, ako sam dobro pohvat'o konce), te je njegovo dovođenje sigurno u domenu naučne fantastike. Momak je sigurno i bolji od Gomeza, mlađi je, brži i koristi svaku priliku koja mu se pruži. Dakako, ja i dalje tvrdim da bi i Hulk bio dobar, kao i Rossi(Villareal). Al' poznavajući Bayern, moguće napadačko pojačanje će biti neki bundesligaški napadač koji je "One hit wonder" poput Cissea iz Freiburga.
 ), te koji bi dobrano popravio igru Bayerna. Govorim da je Gomez u ovakvom Bayernu prvi napadač(Klose, Olić sigurno nisu bolji od njega), al' da bi bolje bilo odlučiti se za to šilo koje ja spominjem. Što se tiče Cavani-ja, on je ove sezone pokaz'o da posjeduje izniman kvalitet, no isti će sigurno ostati u Napoliju(mislim da je klauzula nekih 15-ak miliona Eura, ako sam dobro pohvat'o konce), te je njegovo dovođenje sigurno u domenu naučne fantastike. Momak je sigurno i bolji od Gomeza, mlađi je, brži i koristi svaku priliku koja mu se pruži. Dakako, ja i dalje tvrdim da bi i Hulk bio dobar, kao i Rossi(Villareal). Al' poznavajući Bayern, moguće napadačko pojačanje će biti neki bundesligaški napadač koji je "One hit wonder" poput Cissea iz Freiburga.