AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Odlicna grupa. Taman da se vidi kakva je ekipa.
Veci uspjeh je proci ovu grupu nego proslogodisnje polufinale.
Veci uspjeh je proci ovu grupu nego proslogodisnje polufinale.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Na teškim mečevima se gradi karakter i pokazuje kvalitet. Ovaj "novi" Milan ima odličnu priliku da se pokaže svjetskoj javnosti. Pa da vidimo.
Što se tiče transfera, Colombo je otišao u Monzu i to je odličan posao. Sljedeće ljeto procjeniti njegov napredak ili stagniranje.
Milan još uvijek pregovara sa izaslanicima Taremija. Sa Portom je sve riješeno.
Što se tiče transfera, Colombo je otišao u Monzu i to je odličan posao. Sljedeće ljeto procjeniti njegov napredak ili stagniranje.
Milan još uvijek pregovara sa izaslanicima Taremija. Sa Portom je sve riješeno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Barem cemo svako kolo igrati super utakmice 
Nisu mi jasni ovi sto pisu da je PSG i BVB losi, a Newcastle zelen.

Nisu mi jasni ovi sto pisu da je PSG i BVB losi, a Newcastle zelen.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Vrlo atraktivna grupa koja će nam pokazati gdje stojimo i šta možemo sa ovom novom ekipom. Svaka utakmica će biti spektakl! Ako uspijemo proći ovakvu grupu, možemo se s razlogom nadati novom polufinalu 
Drago mi je da je jaka grupa, da se ne suočavamo sa lanjskim problemima, onda bolje i ne proć grupu, ako'š (opet) završit peti (hvala Juve).
Newcastle zeleni, vjv jedino Tonali igrao CL, zbog toga ih vidim kao zadnje u grupi. BVB i PSG jake squadre, pogotovo francuzi, vjv i prejaki za ovaj Milan.
Newcastle zeleni, vjv jedino Tonali igrao CL, zbog toga ih vidim kao zadnje u grupi. BVB i PSG jake squadre, pogotovo francuzi, vjv i prejaki za ovaj Milan.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zenga, Dortmund je zapravo "najlošiji" u grupi. Hrpa istrošenih igrača sa par klinaca. A rođeni gubitnici što se vidjelo i lani. Ali bit će zanimljivo sigurno i ne smije niko biti otpisan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Ja još nisam sebi došao zbog ove grupe, bar da nije Newcastle taj iz četvrtog šešira. Nekako se dalo i naslutiti zbog Tonalia.
Biće to svake sedmice super jaka utakmica, valjda je i moralo tako jer si u trećem šeširu, jbga.
Idemo se fajtati sa svima, pa kako bude.
Biće to svake sedmice super jaka utakmica, valjda je i moralo tako jer si u trećem šeširu, jbga.
Idemo se fajtati sa svima, pa kako bude.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
@Rom, mislim da je iskustvo bitnije od kvaliteta igrača kad usporedimo Ncastle-BVB. Vidim engleze kao relativno naivne, poput Milana u onoj grupi smrti nakon prvog plasmana u CL. Teško da će ih iko nadigrat, ali će vjv izgubiti veoma bitne poene na guzove, kao Milan onda - zbog toga ih vidim kao zadnje.
BVB je evropski gigant za Newcastle, bez obzira na silne arapske milijarde. Ali eto, ide novi Sheik derby, P$G vs Ne₩ca$t£€
Pobit se muški, pa kud pukne ☆
BVB je evropski gigant za Newcastle, bez obzira na silne arapske milijarde. Ali eto, ide novi Sheik derby, P$G vs Ne₩ca$t£€

Pobit se muški, pa kud pukne ☆
Pa mogli smo dobit i Bayern, Real, Newcastle.
Htio sam lakšu grupu, al sto neko reče, bolje ovako. Ako ispadnemo, ispadamo od najjači. A ako prođemo e onda smo konkurenti za finale.
Moje trenutno viđenje:
Milan
BvB
PSG
Newcastle
Čak su nas Nijemci nazvali na DAZN kao najopasniju ekipu ove grupe.
Ništa od Taremi, i sad ce se dovuc neki NoName iz Chelsea neki Mason Burstow... Oj Bože. Sta, nemamo boljeg u primaveri? Vec, bitno da se para okreće, sta imamo štedit
Htio sam lakšu grupu, al sto neko reče, bolje ovako. Ako ispadnemo, ispadamo od najjači. A ako prođemo e onda smo konkurenti za finale.
Moje trenutno viđenje:
Milan
BvB
PSG
Newcastle
Čak su nas Nijemci nazvali na DAZN kao najopasniju ekipu ove grupe.
Ništa od Taremi, i sad ce se dovuc neki NoName iz Chelsea neki Mason Burstow... Oj Bože. Sta, nemamo boljeg u primaveri? Vec, bitno da se para okreće, sta imamo štedit
- Romagnoli13
- Kontakt:
I dalje pregovaraju sa agentima igrača. Porto je transfer odobrio davno.
Čisto sumnjam da su pustila Colomba a da niko neće doći umjesto njega.
Čisto sumnjam da su pustila Colomba a da niko neće doći umjesto njega.
PSG je u raspadu. Ne znam je li vi pratite stanje u klubu , ali cijela saga oko Mbappea je imala utjecaja na atmosferu. Dalje PSG ima najlosiji napad godinama unazad. Dembele i Mbappe su igraci manje kad je u pitanju odbrana. Ligue 1 u 3 utakmice su dosad uzeli 5 poena.
Newcastle je zelen jer vecina igraca pa i trener nema iskustva igranja u LP cak ni u Europi generalno.
BVB je svake godine sve losiji. Kao sto je Romagnoli napisao gomila staraca uz par talentovani klinaca, ali daleko je to od BVB-a pod Kloppom pa i Tuchelom. Uz to trener im je Edin Terzic. Prosle sezone su ispusili titulu u BL iako su sve imali u svojim rukama zbog toga su luzeri.
Newcastle je zelen jer vecina igraca pa i trener nema iskustva igranja u LP cak ni u Europi generalno.
BVB je svake godine sve losiji. Kao sto je Romagnoli napisao gomila staraca uz par talentovani klinaca, ali daleko je to od BVB-a pod Kloppom pa i Tuchelom. Uz to trener im je Edin Terzic. Prosle sezone su ispusili titulu u BL iako su sve imali u svojim rukama zbog toga su luzeri.
Tacno kad citas sta neki pisu onda imas dojam da cemo se prosetati grupom i da su sa nama sve neki 'raspali' i 'zeleni' timovi. A realnost je sasvim drugacija. Dobili smo najtezu grupu ove sezone u LP!
Ne mozes reci da je PSG u raspadu jer opet kad pogledas sa cime raspolazu onda je to odlicna momcad. Imati u ekipi Mbappe-a, Dembelea, Hernandeza, Hakimia, Assenisa, Skrinara, Donnarummu i ostale je dovoljno za ogroman respekt.
BVB, ne tako atraktivni kao parizani, ali njemacka krv je to. Trebali su biti sampion njemacke i ni sami ne znaju kako nisu, a sve to pored jednog Bayerna. Ne vjerujem da ce se iko naigrati na Siginal Iduna Parku.
Newcastle, ekipa koja nema iskustva igranja u LP, ali ni mi nismo imali donedavno
sama cinjenica da su uspjeli upasti u top 4 Premier lige dovoljno govori o kvaliteti momcadi. Ostaviti iza sebe jedan L'pool, Spurse ili Chelsea je za svaki respekt. Uz to taj engleski stil igre sa puno tracanja i agresivnosti je rak rana za sve ostale.
Sta kazu, PSG godinama ima najlosiji napad jer se kao eto napadaci ne znaju braniti, e svasta
ekvivalentno tome bi bilo da se kaze da je Maignan los golman jer ne postize golove
ali ajde, navikli smo na svasta ovdje.
Ne mozes reci da je PSG u raspadu jer opet kad pogledas sa cime raspolazu onda je to odlicna momcad. Imati u ekipi Mbappe-a, Dembelea, Hernandeza, Hakimia, Assenisa, Skrinara, Donnarummu i ostale je dovoljno za ogroman respekt.
BVB, ne tako atraktivni kao parizani, ali njemacka krv je to. Trebali su biti sampion njemacke i ni sami ne znaju kako nisu, a sve to pored jednog Bayerna. Ne vjerujem da ce se iko naigrati na Siginal Iduna Parku.
Newcastle, ekipa koja nema iskustva igranja u LP, ali ni mi nismo imali donedavno

Sta kazu, PSG godinama ima najlosiji napad jer se kao eto napadaci ne znaju braniti, e svasta

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- muha milanez
- Kontakt:
Yebo to, nek se malo slegne i da dobijemo raspored pa ćemo vidjeti šta i kako dalje 
Sutra utakmica, jedva čekam
Sutra utakmica, jedva čekam

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Da pojednostavim za ovog milanistu.
U odnosu na prethodne sezone napad PSG-a je najlosiji. Neymar, Messi , Mbappe vs Dembele, Asensio i Mbappe. Pa cak Cavani , Di Maria su bolji od ova dva, ali hajde neki gledaju samo sto je na papiru. PSG je prosle godine bio razocarenje. Ova sezona ce biti jos gora za njih sto zbog previranja u svlacionici sto zbog cinjenice da su pravo lose otvorili prvenstvo. Prije Dembele i Mbappe ne igraju odbranu sam stavio tacku sto znaci da je to odvojena misao i nema veze sa ovim sto sam napisao prije.
Bayern je prosle sezone bio los i Borrusia je uspjela da izgubi titulu od takvog Bayerna.
Kako je prosao Milan u prvoj sezoni povratka u LP ? Kako je prosao inter ? LP je skroz drugi nivo a cinjenica je da igraci Newcastlea nemaju toliko iskustva u LP.
U odnosu na prethodne sezone napad PSG-a je najlosiji. Neymar, Messi , Mbappe vs Dembele, Asensio i Mbappe. Pa cak Cavani , Di Maria su bolji od ova dva, ali hajde neki gledaju samo sto je na papiru. PSG je prosle godine bio razocarenje. Ova sezona ce biti jos gora za njih sto zbog previranja u svlacionici sto zbog cinjenice da su pravo lose otvorili prvenstvo. Prije Dembele i Mbappe ne igraju odbranu sam stavio tacku sto znaci da je to odvojena misao i nema veze sa ovim sto sam napisao prije.
Bayern je prosle sezone bio los i Borrusia je uspjela da izgubi titulu od takvog Bayerna.
Kako je prosao Milan u prvoj sezoni povratka u LP ? Kako je prosao inter ? LP je skroz drugi nivo a cinjenica je da igraci Newcastlea nemaju toliko iskustva u LP.
Zadnja izmjena: meepo, dana/u 31 avg 2023, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
^^^Nego daj nam ti reci zasto goata Ziyecha nece niko
Ali eto, ne valja Rade. Nek su Vitinja i Fabi Ruiz igracine. Ili orgazmicna odbrana BVBa kojoj raspali Bohum daje 20 suteva u tekmi. Nek ce Trippier i Dan Burn dzepirati Rafu, Thea, Chucka/Pulia
Klasicni pesimizam fanova, tacno bi se i ekipe od prije 2 decenije podcjenjivale ovako.
Ali eto, ne valja Rade. Nek su Vitinja i Fabi Ruiz igracine. Ili orgazmicna odbrana BVBa kojoj raspali Bohum daje 20 suteva u tekmi. Nek ce Trippier i Dan Burn dzepirati Rafu, Thea, Chucka/Pulia
Klasicni pesimizam fanova, tacno bi se i ekipe od prije 2 decenije podcjenjivale ovako.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Bitno je sta je na papiru i da je BVB protiv jako loseg Bayerna bio u borbi za titulu prosle sezone koju je ispusio u zadnjem koluAjsKjub je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:44^^^Nego daj nam ti reci zasto goata Ziyecha nece niko

- Romagnoli13
- Kontakt:
Taremi i službeno ostaje u Portu. Milan ima 20 sati da nađe novog napadača ili ćemo Boga mi biti u golemom problemu. Ali baš golemom.
- Beduin
- Kontakt:
Tacno je postala navika kod ljudi, u velikom dijelu, da cim vide da su dovedeni igraci sa preko 40-50mil to odmah strasan tim, a dovode se mahom iz Portugala gdje mnogi flopnu i ne opravdaju ulozeno. Tako i PSG ove i prosle sezone, nakupovao masu mladjih igraca pa ako kliknu-kliknu.
Milanista, niko ne isporava jacinu Pariza, nego smo vecinom saglasni da to nije onaj ambiciozni i igracki super jaki PSG, sto u prevodu bi trebalo znaciti da se itekako moze igrati sa njima i sa daleko manjom dozom straha i respekta u odnosu na godine unazad. Sto zbog odlaska mnogih zvijezda iz kluba i daleko mladjeg i nedokazanog PSG-a, sto zbog daleko standardnijeg i iskusnijeg Milana.
Tako i BVB. Nekad pomislim da zaista ne pratiz fudbal, osim Italijanske lige, nego onako samo nek se kontrira i kad nema razloga za to.
Milanista, niko ne isporava jacinu Pariza, nego smo vecinom saglasni da to nije onaj ambiciozni i igracki super jaki PSG, sto u prevodu bi trebalo znaciti da se itekako moze igrati sa njima i sa daleko manjom dozom straha i respekta u odnosu na godine unazad. Sto zbog odlaska mnogih zvijezda iz kluba i daleko mladjeg i nedokazanog PSG-a, sto zbog daleko standardnijeg i iskusnijeg Milana.
Tako i BVB. Nekad pomislim da zaista ne pratiz fudbal, osim Italijanske lige, nego onako samo nek se kontrira i kad nema razloga za to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Moramo napadaca uzet, potrosice se ljudi ocekuje nas liga i svako dvije sedmice derbi u ligi prvaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.