AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Uhhhh sto ne dobismo E grupu, al jbg sad...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Teška grupa ali može se proći, kupujte toga napadača kako znate i umijete
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Bože sačuvaj grupe
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
PSG i Dortmund su ekipe sa kojima Milan itekako može igrati. PSG je već upitno
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
PSG je znatno slabiji, kao i BVB. Mi ovdje prolazimo kao prvi, mozete me citirati na kraju 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Tonali ponovo na San Siru 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Kazem ja iz 4-og Tonali , povratak na mjesto koje ga je vinulo u zvijezde
Moze se ovo proci, meni je drago da imamo ovako jaku grupu
Moze se ovo proci, meni je drago da imamo ovako jaku grupu
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Može se sa svima igrati, biće pakleno 

Ti sveca dragog, jel' mogla gora grupa 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Valjda sad ubrzaju za napadača. Ako treba potrošiti i 2-3M više. Milan ne može sa Giroudom napraviti neki iskorak
-
- Kontakt:
Daj se odluči u vezi PSGa.Romagnoli13 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 18:49PSG i Dortmund su ekipe sa kojima Milan itekako može igrati. PSG je već upitno
Ovo je već ozbiljno. Dajte nam pojačanja.
Ha jojj Donaruma na san siru, bice pakleno 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Mislio sam na Njujastl.celikmilan je napisao/la: ↑31 avg 2023, 18:57Daj se odluči u vezi PSGa.Romagnoli13 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 18:49PSG i Dortmund su ekipe sa kojima Milan itekako može igrati. PSG je već upitno
Ovo je već ozbiljno. Dajte nam pojačanja.

- Beduin
- Kontakt:
Prej3bena grupa, da makar Newcastle nije uletio ovdje, uceram mu i grupu. Preteska, ali kako nama, tako i njima.
PSG je ove sezone daleko slabiji, koliko god ovi sadasnji igraci bili zeljni dokazivanja i nadmetanja. Mbape - Ramos - Dembele je tek solidan napad (uz Asensia koji se nikad nije dokazal u Realu i tek sad ima priliku da se podigne). Bekovi su mi njihov jak adut, Hakimi-Hernandez.
Borusia mi je onako, uvijek opasan protivnik, uhodana ekipa, ali slabija za Bellinghama koji je vanserijski igrac i vec eno razvaljuje u Realu. Moze se sa njima itekako igrati i mozda i najslabija karika u ovoj grupi.
Newcastle mi je prava nagazna mina i najvise me njih strah jer nisu veliki tim kao ostali. Prava trkacka ekipa, ubise po krilima i sa doosta presinga na sredini terena i na protovnickoj polovici terena. Puno su para ulozili i imaju velike ambicije, novi projekat iz Engleske koji bi mogao zaziviti barem neko vrijeme.
I eto nas u grupi sa odbjeglim sinovima, Tonalijem i Dollarumom.
PSG je ove sezone daleko slabiji, koliko god ovi sadasnji igraci bili zeljni dokazivanja i nadmetanja. Mbape - Ramos - Dembele je tek solidan napad (uz Asensia koji se nikad nije dokazal u Realu i tek sad ima priliku da se podigne). Bekovi su mi njihov jak adut, Hakimi-Hernandez.
Borusia mi je onako, uvijek opasan protivnik, uhodana ekipa, ali slabija za Bellinghama koji je vanserijski igrac i vec eno razvaljuje u Realu. Moze se sa njima itekako igrati i mozda i najslabija karika u ovoj grupi.
Newcastle mi je prava nagazna mina i najvise me njih strah jer nisu veliki tim kao ostali. Prava trkacka ekipa, ubise po krilima i sa doosta presinga na sredini terena i na protovnickoj polovici terena. Puno su para ulozili i imaju velike ambicije, novi projekat iz Engleske koji bi mogao zaziviti barem neko vrijeme.
I eto nas u grupi sa odbjeglim sinovima, Tonalijem i Dollarumom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A to sam zaboravio. Fokus je bio na Sandru

- Beduin
- Kontakt:
Sa Goroudom si uzeo titulu i igrao polufinale LP covjece dragi. A i ove sezone najbolji strijelac na pocetku.Romagnoli13 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 18:55Valjda sad ubrzaju za napadača. Ako treba potrošiti i 2-3M više. Milan ne može sa Giroudom napraviti neki iskorak
Sa Giroudom se moze napraviti neki iskorak, sta god ti to znacilo, ali bez podrske mu tesko.
Rekao bi odlicna grupa iz razloga da vidimo od cega smo satkani i koliko mogu pojacanja na vecem nivou. Ako prodjemo dalje onda smo pravo jaki, a ako ispadnemo imamo vise prostora u prvenstvu da se nadigravamo i guramo do kraja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne sporim kvalitet velikog Francuza. Već čovjek nije robot i treba mu odmor pre velike mečeve. U tome je stvar.Beduin je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:04Sa Goroudom si uzeo titulu i igrao polufinale LP covjece dragi. A i ove sezone najbolji strijelac na pocetku.Romagnoli13 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 18:55Valjda sad ubrzaju za napadača. Ako treba potrošiti i 2-3M više. Milan ne može sa Giroudom napraviti neki iskorak
Sa Giroudom se moze napraviti neki iskorak, sta god ti to znacilo, ali bez podrske mu tesko.
Rekao bi odlicna grupa iz razloga da vidimo od cega smo satkani i koliko mogu pojacanja na vecem nivou. Ako prodjemo dalje onda smo pravo jaki, a ako ispadnemo imamo vise prostora u prvenstvu da se nadigravamo i guramo do kraja.
A bilo je tu izmedju E i F grupe
U svakom slucaju treba ocekivati Milan prvi ovdje.
Newcastle nema iskustva u LP i bit ce im tesko u ovoj grupi.
BvB vjeciti luzeri.
PSG raspad.

U svakom slucaju treba ocekivati Milan prvi ovdje.
Newcastle nema iskustva u LP i bit ce im tesko u ovoj grupi.
BvB vjeciti luzeri.
PSG raspad.
-
- Kontakt:
Donnarumma i Tonali protiv Milana, Pulišić protiv Dortmunda, braća Hernandez jedan protiv drugog. Škriniar i Hakimi će dobiti baš finu dobrodošlicu a Mbappe će igrati protiv "svog" Milana.
Ako sam šta propustio samo recite.
Ako sam šta propustio samo recite.