Editovan je kralju, ti si novi kapiten
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- __Liedson__
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
U postavama za kup ne stoji tako

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
evo ispravljamo, scudetto89 vam nije odigrao, isti Justin cc
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Zaključani su porovi 1 kola kupa i Sekretar superkupa za sezonu 30,dosta je igrača odigralo
Malo neozbiljno je ekipa Mislish usla u Sekretar kup, sa samo jednim igracem, ako nista zbog postovanja prema imenu koje nosi taj trofej, ali su im kartoni ubiljezeni jer bas zbog Super kupa ne igraju prvo kolo kupa, dok su poceli sezonu kao i svi ostali sto se tice kartona.
Sk Stolac mi je kritican, imaju 2 igraca a niko se ne pojavi, Delfin i Potkovice jos imaju po 2 igraca, tako da ima 3 slobodna mjesta.
Malo neozbiljno je ekipa Mislish usla u Sekretar kup, sa samo jednim igracem, ako nista zbog postovanja prema imenu koje nosi taj trofej, ali su im kartoni ubiljezeni jer bas zbog Super kupa ne igraju prvo kolo kupa, dok su poceli sezonu kao i svi ostali sto se tice kartona.
Sk Stolac mi je kritican, imaju 2 igraca a niko se ne pojavi, Delfin i Potkovice jos imaju po 2 igraca, tako da ima 3 slobodna mjesta.
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Postavljeni su rezultati od Subote za regularni dio utakmica kupa i Sekretar superkupa, pogledajte i vi da se nije koja greska potkrala.
Isto tako vas pozivam da pogledate pravila kupa pa da i na to obratite paznju jer 24h nakon posljednje utakmice ne mozete se pozivati na eventualne greske protivnika
Isto tako vas pozivam da pogledate pravila kupa pa da i na to obratite paznju jer 24h nakon posljednje utakmice ne mozete se pozivati na eventualne greske protivnika
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- CROtorious
- Kontakt:
Ovo je glupo pravilo. Ako netko prekrsi neko od pravila trebalo bi automatski kaznjavat. A ne da mi gledamo tude rezultate.deyo je napisao/la: ↑27 avg 2023, 13:03Postavljeni su rezultati od Subote za regularni dio utakmica kupa i Sekretar superkupa, pogledajte i vi da se nije koja greska potkrala.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Hvala Nunez, dobar ulazak u sezonu za sad 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Bravo Bilderi, hajmooo
A kako mislis automatski, to postoji neki automat koji to sve pregleda i primjeni, ili treba par ociju da odvoji vremena da pregleda, kao da mi primamo plate NSBiH za ovo pa se kao vi žalite na nerad drzavnih institucija.CROtorious je napisao/la: ↑27 avg 2023, 18:14Ovo je glupo pravilo. Ako netko prekrsi neko od pravila trebalo bi automatski kaznjavat. A ne da mi gledamo tude rezultate.deyo je napisao/la: ↑27 avg 2023, 13:03Postavljeni su rezultati od Subote za regularni dio utakmica kupa i Sekretar superkupa, pogledajte i vi da se nije koja greska potkrala.
Nista licno CRO, ti si samo s komentarom me podsjetio da evo pocetak sezone, i osnovni nivo organizacije je klub sa tri igraca, ne mogu ljudi pronaci i popuniti ekipu za koju igraju a onda bi da cijela organizacija takmicenja bude glat.
Da se nebi desavalo da neko primjeti gresku iz prvog kola u trecem kolu postoji pravilo 24h i ono je kao i vecina pravila ubaceno na osnovu iskustva koje je evo vec 15 godina, a pravila pisu i svima su dostupna i trebali bi pogledati pogotovo u kupu protivnika kako je odigrao jer se zna dobiti mec tako,

Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Čestitke ekipi Pivopija na osvojenom Sekretar kupu za Sezonu 29

Ubačeni su rezultati za prvo kolo SS kupa, čestitke pobjednicima

Ubačeni su rezultati za prvo kolo SS kupa, čestitke pobjednicima
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Prošli smo jedva. Hvala Juve što si i dalje loš

Mislim da par sezona niasm prošao prvo kolo kupa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma dobro je prvi macici se u vodu bacaju idemo dalje to je bitno

- __Liedson__
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Zanima me kako u izvlačenju bude po 6 parova? Da li jedan random odstranite ili šta?__Liedson__ je napisao/la: ↑30 avg 2023, 01:20Izvlacenje parova 1. kola u 06:00
https://www.randomresult.com/ticket.php ... EN2M33FHKR
- __Liedson__
- Kontakt:
Domacini imaju svakako 6 utakmica, a sesta utakmica kod gostiju bude bonus parPensioner26 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 17:01Zanima me kako u izvlačenju bude po 6 parova? Da li jedan random odstranite ili šta?__Liedson__ je napisao/la: ↑30 avg 2023, 01:20Izvlacenje parova 1. kola u 06:00
https://www.randomresult.com/ticket.php ... EN2M33FHKR
- kraljttbvb
- Kontakt:
Hvala vam što me stalno označavate, ali ja sam u penziji.
Još ću crveni dobiti jer nisam aktivan
Još ću crveni dobiti jer nisam aktivan

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Halali, i sad stojiš tamo na spisku. Ako je još neko primjetio grešku u ekipama molim vas da mi javite da promijenim u programu za unošenje rezultata.kraljttbvb je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:44Hvala vam što me stalno označavate, ali ja sam u penziji.
Još ću crveni dobiti jer nisam aktivan![]()
Support your local club !
- kraljttbvb
- Kontakt:
I Kulese odavno nema na forumu.KonjicBOY je napisao/la: ↑01 sep 2023, 10:26Halali, i sad stojiš tamo na spisku. Ako je još neko primjetio grešku u ekipama molim vas da mi javite da promijenim u programu za unošenje rezultata.kraljttbvb je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:44Hvala vam što me stalno označavate, ali ja sam u penziji.
Još ću crveni dobiti jer nisam aktivan![]()
Čak nije igrao ni kraj prošle sezone.
Lik ko da je u zemlju propao

Tako da ti ekipa Hercegovine nema ni jednog igrača...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.