AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Barsa, United, Milan, Galata
Ovo bi ja volio
Ovo bi ja volio
Feyenoord, BVB, Milan, Antwerp

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan ima dvije velike rupetine unutar ekipe. Centralni napadač i DM. Ako se ne riješi makar jedna od te dvije rupetine. Mi iz grupne faze nećemo maknuti dalje.
Pioli je tvrdoglava mazga i spaliti će Girouda i Krunica totalno do novembra, dalje od toga neće maknuti.
Dalje, Rade je dobar back up i može pomoći protiv Torina i Leccea, ali protiv onih najjačih neće moći. Što ćemo svi vidjeti ubrzo.
Uprava je zaista uradila enorman posao ali ostaviti takve dvije rupe u ekipi je golema greška.
Pioli je tvrdoglava mazga i spaliti će Girouda i Krunica totalno do novembra, dalje od toga neće maknuti.
Dalje, Rade je dobar back up i može pomoći protiv Torina i Leccea, ali protiv onih najjačih neće moći. Što ćemo svi vidjeti ubrzo.
Uprava je zaista uradila enorman posao ali ostaviti takve dvije rupe u ekipi je golema greška.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nije uprava kriva kad je ovaj zapeo za Krunica dana je izjavio da nije nikad pomislio da ga proda je on za njeg prvotimac , tako da prime Kantea ima mislim da bi ga na klupu stavio a svog vanbračnog sina gurnuo da igra.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dogovor sa Portom i Taremijem je propao! Kojekakvi agenti su se umiješali i Milan je odustao od dogovora.
Već se uveliko traži novi napadač. A vremena je malo. Nadam se da ta druga opcija nije Jović
Već se uveliko traži novi napadač. A vremena je malo. Nadam se da ta druga opcija nije Jović
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
e jbgRomagnoli13 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 12:25Dogovor sa Portom i Taremijem je propao! Kojekakvi agenti su se umiješali i Milan je odustao od dogovora.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sa portugalskim klubovima je teško poslovati. Uvijek postoji treća strana koja također želi da zaradi. Od takvih treba odustati. Jedina je šteta što je Milan izgubio vremena pregovarajući sa idiotima. I sad moraju ubrzati potragu za napadačem jer vremena je baš malo.zemuntrg je napisao/la: ↑31 avg 2023, 12:33e jbgRomagnoli13 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 12:25Dogovor sa Portom i Taremijem je propao! Kojekakvi agenti su se umiješali i Milan je odustao od dogovora.
premalo ne treba se ni nadat cemu, a steta Taremi bi nam bas legaoRomagnoli13 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 12:35Sa portugalskim klubovima je teško poslovati. Uvijek postoji treća strana koja također želi da zaradi. Od takvih treba odustati. Jedina je šteta što je Milan izgubio vremena pregovarajući sa idiotima. I sad moraju ubrzati potragu za napadačem jer vremena je baš malo.zemuntrg je napisao/la: ↑31 avg 2023, 12:33e jbgRomagnoli13 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 12:25Dogovor sa Portom i Taremijem je propao! Kojekakvi agenti su se umiješali i Milan je odustao od dogovora.
Armando Broja (ne bi za dzabe poslije povrede), Jonathan David (idealan scenarij ali papreno skup) , Ekitike ( mislim da ide u Frankfurt kao zamjena za Kolo Muanija), takodjer prije 2 dana je izasla info da je moguca trampa Origi- En Nesyri, samo mislim da iz Sevile nisu toliko ludi. Neki drugi napadac mi ne pada na pamet, tako da je vremena malo, i "mrtvac" Colombo ce ostati, isti tip igraca kao Petagna nekada
Bolje jaca grupa neg neka „lagana“ nit je barca nit manci sad nesto posebno, a to su utakmice koje privlace veliku paznju
Neće doci niko, jednostavno će koristiti Okafora na poziciji 9 i to je to. Vise volim njega vidjeti na poziciji 9 nego raspalog Jovica da dovedu ili negog sličnog njemu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Okafor nije devetka. Pa braćo mila valjda ste o tome čitali kad je dolazio u Milan. On je najviše lijevo krilo ili SS. I napadača će igrati samo u slučaju da nema drugih opcija. Sa vremenom možda i može da bude centralni napadač ali trenutno ne. Dakle treba mu vremena za to. A Milan baš vremena i nema. Pogotovo kad krenu sada mečevi svaka tri dana. Giroud taj tempo ne može izdržati. Colombo je Petagna broj 2, dobro je to neko napisao.
Zato uprava svim silama želi još jednog napadača. Svjesni su situacije. Samo se nadam da nisu zakasnili sa tim.
Zato uprava svim silama želi još jednog napadača. Svjesni su situacije. Samo se nadam da nisu zakasnili sa tim.
Ako sam dobro upratio i Porto i Taremijev agent su, nakon što je sve dogovoreno i Milan poslao zvaničnu ponudu, u skladu s tim dogovorom, odlučili mijenjati određene stvari u ugovoru?
Ako je tako treba njih od*ebati po kratkom postupku.
Ako je tako treba njih od*ebati po kratkom postupku.
Il Club più titolato al mondo!
Nisi dobro upratio. Klubovi su se dogovorili, takodjer Taremi je prije mjesec dana sve bio dogovorio (plata 1,5 mil + bonusi) ,ali su sinoc agenti trazili promjenu ugovora tj vecu platu kao i provizije za njih, na sta uprava Milana nije pristala, tako da je do igraca/genta i ko ih j***. Neka ga tamo pa onda put Teherana.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ukratko, paraziti od agenata su dogovor upropastili. Pojedini mediji tvrde da i dalje obje strane traže riješenje. A dok neki tvrde da Milan već uveliko traži druge opcije.
30h je ostalo do kraja mercata, nešto sigurno mogu smisliti. Ne bi bilo prvi put da se dogovor postigne i sat prije kraja mercata.
30h je ostalo do kraja mercata, nešto sigurno mogu smisliti. Ne bi bilo prvi put da se dogovor postigne i sat prije kraja mercata.
Pa o tome i pričamo, čovjek je okomit napadač, sto znaci ne čeka loptu da mu se servira nego ide 1 na 1, a to je u odnosu na old school tanjuraše druga dimenzija fudbalera. Opet ponavljam bolje i on na mjestu centralnog napadač, pa možda pokusati nešto s ´lažnom 9´ nego bilo ko da dodje u klub.Romagnoli13 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 12:54Okafor nije devetka. Pa braćo mila valjda ste o tome čitali kad je dolazio u Milan. On je najviše lijevo krilo ili SS. I napadača će igrati samo u slučaju da nema drugih opcija. Sa vremenom možda i može da bude centralni napadač ali trenutno ne. Dakle treba mu vremena za to. A Milan baš vremena i nema. Pogotovo kad krenu sada mečevi svaka tri dana. Giroud taj tempo ne može izdržati. Colombo je Petagna broj 2, dobro je to neko napisao.
Negdje sam pročitao da je i Porto nesto htio mjenjati al nebitno. Postavit rok do kojeg ako žele mogu prihvatiti ranije dogovoreno ili ćao.
Nesto tu smrdi,prvo danima čitam kako Taremi silno želi u Milan i da je on forsirao transfer. Čak se pisalo da je spreman odreći se svojih 15% koje je navodno imao u slučaju transfera,a sad odjednom da on i njegov agent zatezu.
Nesto tu smrdi,prvo danima čitam kako Taremi silno želi u Milan i da je on forsirao transfer. Čak se pisalo da je spreman odreći se svojih 15% koje je navodno imao u slučaju transfera,a sad odjednom da on i njegov agent zatezu.
Il Club più titolato al mondo!
Ja mislim da su gotovi pregovori sa Portom, jer je njima prelazni rok danas do 18h, tako da ne vjerujem da ce oni moci naci zamjenu, sve i da prodaju Iranca,tako da...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja sam negdje pročitao da prelazni rok u Portugalu traje do polovine septembra, možda i griješim, ali je moguće da je istina.
Ja bih im dao rok do 17/18h da odgovore na zadnju ponudu ili kraj pregovora. Te da se klub okrene drugim imenima.
Ja bih im dao rok do 17/18h da odgovore na zadnju ponudu ili kraj pregovora. Te da se klub okrene drugim imenima.