FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nekako sam očekivao više
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kakav je ovaj mrco? Vala zvuci pravo crnogorski 
- f0rest1946
- Kontakt:
Extra DMF nam treba malo je reci, znaci odustali smo od Grahovca da bi doveli Miomira.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Krenuo je u omladinskom timu Podgorice, odakle je 2016. otišao u francuski Šole. Potom je bio u Rudaru, Iskri te Grblju, odakle se dobrim igrama i nametnuo kao novi član Budućnosti.
Takođe, igrač koji pokriva više pozicija na terenu, od desnog beka, preko štopera, do zadnjeg veznog prošao je mlađe selekcije Crne Gore, ali do danas nikad nije debitovao za A nacionalni tim.
U Premijer ligi Bosne i Hercegovine do sada je odigrano četiri kola. Sarajevo je ostvarilo tri pobjede, uz jedan remi te trenutno dijeli drugo mjesto s bodom manje od vodećeg Širokog Brijega.
Posljednju petu titulu šampiona klub sa Koševa osvojio je 2020. godine.
Takođe, igrač koji pokriva više pozicija na terenu, od desnog beka, preko štopera, do zadnjeg veznog prošao je mlađe selekcije Crne Gore, ali do danas nikad nije debitovao za A nacionalni tim.
U Premijer ligi Bosne i Hercegovine do sada je odigrano četiri kola. Sarajevo je ostvarilo tri pobjede, uz jedan remi te trenutno dijeli drugo mjesto s bodom manje od vodećeg Širokog Brijega.
Posljednju petu titulu šampiona klub sa Koševa osvojio je 2020. godine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Totalna nepoznanica, ne znam ni sta da ocekujem...
-
- Kontakt:
Nema sanse da je ovaj blizu Martinovica,nemoguce prosto.
Jbg nemamo puno vremena jos 2 dana ostala ovo je vjerujem bio panic buy
Nesto ne vjerujem u stopera koji dolazi iz najgore lige Evrope,koji iz te lige nije pomako do 26.godine,kojem Breidablik onaj zabije 5 komada.
Ali hajde,sretno momku.Mozda iznenadi
Jbg nemamo puno vremena jos 2 dana ostala ovo je vjerujem bio panic buy
Nesto ne vjerujem u stopera koji dolazi iz najgore lige Evrope,koji iz te lige nije pomako do 26.godine,kojem Breidablik onaj zabije 5 komada.
Ali hajde,sretno momku.Mozda iznenadi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- f0rest1946
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja sam očekivao više, crnogorska liga je najgora u Europi poslije Gibraltara i San Marina.
Ima tamo dosta utakmica i stalno je igrao, znači da je baš standardan i dolazi spreman tako da bi nam mogao pomoći.
Ako se transfer ostvari njemu svakako želim sreću i što bolje partije!
Ima tamo dosta utakmica i stalno je igrao, znači da je baš standardan i dolazi spreman tako da bi nam mogao pomoći.
Ako se transfer ostvari njemu svakako želim sreću i što bolje partije!
Ma zaboravljamo mi da je i Martinović maltene dovedan isto ovako kao nepoznat, a da su Šerbečić, Drobarov, Aničić, pa i Mujakić dočekani kao da su tandem Maldini-Nesta, pa je Ilija bio najbolji od svih njih.
Suditi momku kad odigra 3 4 utakmice
Suditi momku kad odigra 3 4 utakmice
Ne mislim da ima istine. Jos moraš platiti za igrača koji dolazi iz lige koja je ispod naše. Da on makar im neki 19 godina pa hajde.
-
- Kontakt:
Naravno da je istina
A ta odsteta je vjerovatno nesto simbolicno,do 50k
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
U prvi 11 sigurno neće igrati. Bolje dati to mjesto nekom mladom igraču.
-
- Kontakt:
Sta je ovo i beka igro? Nikakva liga,ta Buducnost isto nikakva. Pojma nemam sto se Martinovic hvali,osim borbenosti los kao i svi nasi stoperi. Gledaj mu karijere ispod svakog prosjeka za 26 godina,kao i Martinovicu isto kad je iz Decica kod nas doso,gdje to moze biti pojacanje.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 31 avg 2023, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zavisi, on bi vjerovatno bio najspremniji igrač u odbrani a znamo da nam je to najveći problem pored prekida. Sa te strane to mogu razumjeti samo me strah radi kvaliteta samog igrača jer je ovo stvarno slaba liga. Nismo ni mi puno bolji ali opet su 10+ pozicija ispod naše.
Rogic, Mulalic, Trako, Zeljkovic, Radovic, Vrancic, Đuričković, Mustafic, Hasic, Pena, Čatakovic.
Naš maltene rezervni tim bi bio kandidat za titulu
Naš maltene rezervni tim bi bio kandidat za titulu

-
- Kontakt:
Ko je ovog preporucio i izvadio iz naftalina. Nikakav igrac skoro pa sigurno,karijera nikad nigdje osim u CG nije igro,tamo su igraci manje spremni nego nasi poslije zalizanog
Rijesis se Serbecica i dovedes ovog parmaka. Vala je Serbecic i najlosiji, bolji od ovog... totalno bespotrebno
Nadam se da je seljacki tip stopera, koscat i zilav ala jakovljevic. Takav nam treba, dosta ovih mekih
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, johntravolta123, Majestic-12 [Bot], nedimmmm1337, riki46 i 40 gostiju.