Mass shooting

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidi dobra je ko hoce da radi i usavrsava se. Imati ce fino za zivot i nece nikada primirisati ovakvom kraju kao na snimku.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:12USA je lijepa samo na filmovima i u onim snimcima iz zraka u pauzama utakmica NBA i NFL-a
Pa vidis da je to klosarski mentalitet (ovih sa snimka), pucaju se po benzinskoj gdje mogu i nekog neduznog pogoditi, libo ga za zivotom a kamoli da uradi nesto s istim. Dobro je to 2pac rekao "n-s bustin' shots, like they lost their mind, like 25 to life never crossed their mind". A inace je prelijepa, po ghettu nemas uopste potrebe da ides, isto k'o sto @aki nema potrebe da ide u Tarcin ili Pazaric, moze citav zivot proci fa ne ode tamotuzlak1987 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:42Vidi dobra je ko hoce da radi i usavrsava se. Imati ce fino za zivot i nece nikada primirisati ovakvom kraju kao na snimku.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:12USA je lijepa samo na filmovima i u onim snimcima iz zraka u pauzama utakmica NBA i NFL-a
I ovi crnci da zele nesto stepenicu po stepenicu bi se izvukli iz geta ali ne zele.
Lijepa je turisticki za posjetiti, obici, stvarno ima sve, moglo bi se par mjeseci tako samo obilaziti od istocne do zapadne obale, neki road trip, sve one nacionalne parkove itd, al nisam fan zivota tamo, malo previse kapitalizma za moj ukusakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:12USA je lijepa samo na filmovima i u onim snimcima iz zraka u pauzama utakmica NBA i NFL-a
Nije to, nego si hvala Bogu u ozbiljnim godinama, a zivot u Usa je mnogo brzi nego u Bosni, pa si naviko na ovo drugo.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 23:25Lijepa je turisticki za posjetiti, obici, stvarno ima sve, moglo bi se par mjeseci tako samo obilaziti od istocne do zapadne obale, neki road trip, sve one nacionalne parkove itd, al nisam fan zivota tamo, malo previse kapitalizma za moj ukusakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:12USA je lijepa samo na filmovima i u onim snimcima iz zraka u pauzama utakmica NBA i NFL-a
Zato ce meni alem naci tamo kakav kamper i da idem okolo od grada do grada.![]()
Zavisi šta gledaš, meni je npr. Katar, Norveška, Island daleko bolje države. Svakako da je USA kvalitetna ali ima mnogo opasnosti od prirodnih (uragani, tornado itd.) do onih koje čovjek pravi (krađe, otimica, ubistva). Među najvećim manama po meni jeste njihova sloboda, od toga da ljude ne možeš nazivati kao muškaraca ili ženu do raznoraznih aktivista.
Ma gledam sve,znaci sve sto mozes zamisliti na kugli zemaljskoj kod njih imas.H8Z7 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 23:53Zavisi šta gledaš, meni je npr. Katar, Norveška, Island daleko bolje države. Svakako da je USA kvalitetna ali ima mnogo opasnosti od prirodnih (uragani, tornado itd.) do onih koje čovjek pravi (krađe, otimica, ubistva). Među najvećim manama po meni jeste njihova sloboda, od toga da ljude ne možeš nazivati kao muškaraca ili ženu do raznoraznih aktivista.
Hahaha tebi nick O zone i njihov najveci hit iz 2004 a to zna ci Ljubav pod lipomnumanumaye22 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:36Jaro jesi ostario![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.