U zadnjih 5 godina 90% slemova ima najlakše protivnike. Ovi do finala nisu ni za lošijeg Mastersa. Nikad ne može biti najveći.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
U zadnjih 5 godina 90% slemova ima najlakše protivnike. Ovi do finala nisu ni za lošijeg Mastersa. Nikad ne može biti najveći.
Ma smijesno je da su svi u gornjem dijelu, Alcaraz, Medo, Zverev, Sinner, pa onda i Bereettini pa Dimitrov pa i Hurkacz pa i Rublev, pa na kraju i Murray i Wawrinka, svi ovi nabrojani su u kontra dijelu zrijeba u odnosu na donji, nevjerovatno
Kakav superstar crni moj brateforgempp je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:33Cicipas
Imao lik servis za mec i popusio, ali odigrao je i Stricker odlicno.
Sjajan servis i forhend, napada iz svih zivih i nezivih pozicija. Treba lik da servira mec i pjeva na pauzi.![]()
Malo mu je bh kritican, gura onu loptu ko Norie/Manarino, sumnjam koliko ce to moci ispraviti, ali zato je ostalo vrh.
Vidjet cemo da li ce Svica imati novog superstara, samo mu je 21 godina.
Uporedo s GS igra se i atp 250ronaldo99 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:35Ma smijesno je da su svi u gornjem dijelu, Alcaraz, Medo, Zverev, Sinner, pa onda i Bereettini pa Dimitrov pa i Hurkacz pa i Rublev, pa na kraju i Murray i Wawrinka, svi ovi nabrojani su u kontra dijelu zrijeba u odnosu na donji, nevjerovatno
Ma kontam neki TOP20 da ima u sebi, sta znam...bodi123 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:27Kakav superstar crni moj brateforgempp je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:33Cicipas
Sjajan servis i forhend, napada iz svih zivih i nezivih pozicija. Treba lik da servira mec i pjeva na pauzi.![]()
Malo mu je bh kritican, gura onu loptu ko Norie/Manarino, sumnjam koliko ce to moci ispraviti, ali zato je ostalo vrh.
Vidjet cemo da li ce Svica imati novog superstara, samo mu je 21 godina.![]()
Limitiran je dosta i tehnički i fizički, ništa osim solidnog igrača neće biti.
Cicipasu treba zabraniti bavljenje tenisom, lik je postao toliko antipatičan i negledljiv da je to nevjerovatno, oči me bole od njegovih mečeva. Ne zna ni on šta bi igrao, i bil igrao uopšte il bi ga Badosi mećao.
badosa je završila sezonu prije us opena. ili misliš na cicibana?forgempp je napisao/la: ↑30 avg 2023, 23:00Ma kontam neki TOP20 da ima u sebi, sta znam...bodi123 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:27Kakav superstar crni moj brateforgempp je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:33Cicipas
Vidjet cemo da li ce Svica imati novog superstara, samo mu je 21 godina.![]()
Limitiran je dosta i tehnički i fizički, ništa osim solidnog igrača neće biti.
Cicipasu treba zabraniti bavljenje tenisom, lik je postao toliko antipatičan i negledljiv da je to nevjerovatno, oči me bole od njegovih mečeva. Ne zna ni on šta bi igrao, i bil igrao uopšte il bi ga Badosi mećao.![]()
Ova Badosa ima dana izgleda brutalno, a ima dana kao i danasnji mec, cojk bi pomislio da prodaje palome po semaforima.
L-Train je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:51Uporedo s GS igra se i atp 250![]()
Jel ovo najlaksi ikad put do finala nekome od big 3, pa cak ni u 1/2 nema nekog ozbiljnog protivnika?LlullSergio je napisao/la: ↑31 avg 2023, 08:36Fritz u kvoteru i Tiafoe/Paul u polufinalu, to u najtezem slucaju, mada mislim da Amerikanci ne bi smjeli ovo zajebati, otvoren im je put, pogotovo Fritzu.
Gojo,Stricker,Bonzi,Zhang,Hijikata,Menšik,ovo kao neka random imena na hattricku
Imao je Nadal onaj US Open 2017 isto lagan. Do Delpa nije imao susret sa nositeljem, finale protiv Andersona.ronaldo99 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 08:48Jel ovo najlaksi ikad put do finala nekome od big 3, pa cak ni u 1/2 nema nekog ozbiljnog protivnika?LlullSergio je napisao/la: ↑31 avg 2023, 08:36Fritz u kvoteru i Tiafoe/Paul u polufinalu, to u najtezem slucaju, mada mislim da Amerikanci ne bi smjeli ovo zajebati, otvoren im je put, pogotovo Fritzu.
Fokina je najkvalitetniji teniser iz te četvrtine koja će dati Novaku protivnika u polufinalu, nadam se da će on doći jer je već i pokazao da može s njim igrati vrhunske mečeve.LlullSergio je napisao/la: ↑31 avg 2023, 08:36Fritz u kvoteru i Tiafoe/Paul u polufinalu, to u najtezem slucaju, mada mislim da Amerikanci ne bi smjeli ovo zajebati, otvoren im je put, pogotovo Fritzu.
Nisam upratio da se vraca, mislio sam da sanjam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.