Teško će ovo.@_pauljoyce: Negotiations between Bayern Munich and Liverpool have been back and forth over the fee for Ryan Gravenberch. Bayern want over £35 million.
Jorg Schmadtke will continue to try find an agreement before Friday’s transfer deadline.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Cuj preko 35m a oni ga platili 15, jos nije igrao nikako cijelu godinu

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da hoće još teže. Samo da Bayern ne popusti.

Nije Carla, ali ima se zbog čega pratiti ženski tim opet.
Inače, Leicester u trećoj rundi Liga kupa. Kući igramo, trebalo bi se proći.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zavrsit ce transfer rok s japanskim traktorom i holandskim svenom susic
Znaci manje vise je jasno da je Jorg doveden kao kloppova pudlica i da su odlasci edwardsa i warda direktno povezani s kloppom

Znaci manje vise je jasno da je Jorg doveden kao kloppova pudlica i da su odlasci edwardsa i warda direktno povezani s kloppom

Ne bi me iznenadilo da su fkt cijelo ljeto cekali da Bayern pusti Gravenbercha
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sigurno imaju neki plan, i vjerujem da će napraviti WC igrača od njega.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
U svakom slucaju bolji je transfer od arthura prosle sezone.
60 miliona eura, da ga je Liverpool tražio koštao bi jedno 90 sigurno.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Nakon Thiaga ide još jedna midfield podvala, nek je sa srećom, nema od njeg hljeba, ali treba mu dati šansu možda je late bloomer
Joyce reposted.

Toeto, valjda mlatnu i Hinkapie za kraj prelaznog.
Agent mu je isti smecar koji vodi Caiceda
daj Guehija, nije da nemaju para
Hoćeš neke trofeje, imaš ambicije i dovodiš nizozemsku prevaru. Ko će ga trpiti svaki meč u prvoj...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Melo vol2. samo mu fali da fasuje triper
lik se pored onog steroidnog bika goretzke nije uspio izborit za mjesto kod dva trenera

lik se pored onog steroidnog bika goretzke nije uspio izborit za mjesto kod dva trenera

Nudili za Caiceda 130 mil eura a natežu se oko 35 mil za Gravenbercha. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.