English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ne mogu da vjerujem da pustiše Palmera 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Arvid je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:36Šta je ba ovorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:35Meanwhile United u svom elementu
Detail of the #MUFC loan offer for Amrabat: €2m payable in two €1m instalments. But a break clause, effective in January, would come prior to 2nd instalment. As such only a derisory €1m would be guaranteed. Fiorentina understandably rejected it![]()
![]()
![]()
We can do things in the transfer market that other clubs can only dream of

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovo je po uzoru na Salernitanu ili tamo nekog Talijana. Yebote kakva bijeda. Ja ne znam kako da to ispregovaraju, ali nam fakat treba Amrabat.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:47We can do things in the transfer market that other clubs can only dream of![]()
![]()
Drago mi je što nećemo ići po Donnya No.2. Eto Liverpoolu da se malo bori.
Ne znam sta mi je ludje sto je City pustio tog Palmera i jos vise skratio klupu nakon ovolikog hypea koji su ovdje stvorili emir i bodi ili to sto je Chelsea opet izvalio 40m bez ikakvih problema

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Marsal
- Kontakt:
Emir stvorio hype

Dragi Stevie...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- wadethegreat
- Kontakt:
Celzi trosi 40 milki ko ja 40 maraka u prodavnici 

Kako su skratili klupu? Dolazi Nunes i prije toga doveli sve ijednu zamjenu za odlaske. Doku je stigao na krilo gdje je škripalo i sad još jedan dodatak vezi nakon povrede Bruynea i odlaska Gundogana. City je ubjedljivo najjača ekipa na svijetu, rosterom i kvalitetom naravno. Teško da se može ko i ove sezone mjeriti s njima. Biće šok ako izgube ligu a i LP po svemu sudeći.
Cityju se mora priznati da uvijek izvuku najbolje iz igrača. Gledam nešto te transfere u poslednje vrijeme, tipa Doku, Akanji, Kovačić, Nunes.
Da je u pitanju neki drugi klub niko ne bi rekao da su to pojačanja koja će donijeti neki veliki uspjeh, ali kad su ukalupe u sistem Cityja ne sumnjam da će se svi isplatiti. Akanji već jeste.
Primjer, Doku da je otišao u neki drugi klub vjerovatno bi se pričalo o novom Pepeu, ovako svi vjeruju da je to dobra zamjena za Mahreza.
Da je u pitanju neki drugi klub niko ne bi rekao da su to pojačanja koja će donijeti neki veliki uspjeh, ali kad su ukalupe u sistem Cityja ne sumnjam da će se svi isplatiti. Akanji već jeste.
Primjer, Doku da je otišao u neki drugi klub vjerovatno bi se pričalo o novom Pepeu, ovako svi vjeruju da je to dobra zamjena za Mahreza.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Chelsea opet skupi 40 igraca
Gluplji je ovaj Palmer od Citya gdje ode.

To je radi knjiga nešto vjerovatno , da se očiste ,ulaz izlazwadethegreat je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:37Nisam ocekivao da nam City pusti ovog malog. Pep bas terorista
Cim Se neko pozali imalo na minute…
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://www.transfermarkt.com/fc-chelse ... verein/631tuzlak1987 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 20:40Chelsea opet skupi 40 igraca![]()
32 sa palmerom.
Minus
Chalobah > Bayern
Odoi > Forrest
Cucurella > United
Sarr > fener, fulham, Forrest
28 igraca. Od tih 28, 6 povrijedjeno.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koliko desnih krila ima Chelsea? 6-7?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Samo madueke je desno krilo al eto nabroj nam ti 6-7
Lavia nema mjesta ni protiv Wimbledona 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa šta je s tim Laviom nema ga nikako, imam osjećaj jbt da Čelzi pola ovih igrača što su doveli u nekom podrumu drži, niko nije terena vidio
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- baboedindzeko09
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:35Meanwhile United u svom elementu
Detail of the #MUFC loan offer for Amrabat: €2m payable in two €1m instalments. But a break clause, effective in January, would come prior to 2nd instalment. As such only a derisory €1m would be guaranteed. Fiorentina understandably rejected it![]()
![]()

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Sutra ce City skrhat 110 miliona € na Mitomu prije ponoći
50 mil od prodaje palmera , 20 od prodaje ostalih akademca ovo ljeto.
50 mil od prodaje palmera , 20 od prodaje ostalih akademca ovo ljeto.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Kakvo smeće od kluba.Harry Kane was barred from Tottenham's training ground in the hours before completing his move to Bayern. The club wrote, in an email, to formally tell Kane it would not be appropriate for him to return to their training ground ahead of formalising his transfer.
Kane did not get the chance to say any face-to-face goodbyes and did not pick up any of his personal possessions himself. Instead, he had to wait for them to be sent on to him and his family, who also could not access their suite at the stadium.
1974---1975---1976---2001---2013---2020