FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A sta si ocekivao od momka, da pravi razliku ko Marcelo? Cijeli Igman se ugasio od 45. minute, nisu postojali na terenu. Mihajlo je strasan talenat i skolovaniji igrac od naseg Durakovica.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Znam da se pisalo da je Jakirivic imao 100 k€ klauzulu u rijeci i placu oko 16 k€ mjesecno, STA MISLITE DALI SMO MI MOGLI (recimo da je Jakir zelio to) da platimo tu klauzulu i da mu damo 20-25 k€ mjesecno.. Ovo pitam vise ono dali vrijedi on tih para, il je bolje recimo ovo sto smo uradili sa Rizmanom free agent i plata 10-15 k€ pred postavljam..
Dame nebi ko pogresno razumio 100% sam uz ROZMANA, i po meni licno najbolji trener koji je bio u nasem klubu od 1995
Dame nebi ko pogresno razumio 100% sam uz ROZMANA, i po meni licno najbolji trener koji je bio u nasem klubu od 1995
Drugar ili si igrac ili nisi igrac. Buljubasic ti je ocit primjer, a Durakovic je John Arne Rise za Jovasevicanapoleon72 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 20:41A sta si ocekivao od momka, da pravi razliku ko Marcelo? Cijeli Igman se ugasio od 45. minute, nisu postojali na terenu. Mihajlo je strasan talenat i skolovaniji igrac od naseg Durakovica.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- IsmirMirvic
Jakirovic je veoma ambiciozan trener. Nece se on ni tamo dugo zadrzati, htjeti ce da ide dalje. Mi sada razmisljamo na duze staze.Pitar6785 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:13Znam da se pisalo da je Jakirivic imao 100 k€ klauzulu u rijeci i placu oko 16 k€ mjesecno, STA MISLITE DALI SMO MI MOGLI (recimo da je Jakir zelio to) da platimo tu klauzulu i da mu damo 20-25 k€ mjesecno.. Ovo pitam vise ono dali vrijedi on tih para, il je bolje recimo ovo sto smo uradili sa Rizmanom free agent i plata 10-15 k€ pred postavljam..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel nam dolazi stoper, IsmireIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:18Jakirovic je veoma ambiciozan trener. Nece se on ni tamo dugo zadrzati, htjeti ce da ide dalje. Mi sada razmisljamo na duze staze.Pitar6785 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:13Znam da se pisalo da je Jakirivic imao 100 k€ klauzulu u rijeci i placu oko 16 k€ mjesecno, STA MISLITE DALI SMO MI MOGLI (recimo da je Jakir zelio to) da platimo tu klauzulu i da mu damo 20-25 k€ mjesecno.. Ovo pitam vise ono dali vrijedi on tih para, il je bolje recimo ovo sto smo uradili sa Rizmanom free agent i plata 10-15 k€ pred postavljam..

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sergej je ok trener, ne izmislja toplu vodu i forsira jednu formaciju ali zato forsira trcanje i disciplinu na terenu.
Zasad prolazi, vidjecemo dokle. Dinamo ne prasta neuspijeh, nema veze kako se zoves.
Zasad prolazi, vidjecemo dokle. Dinamo ne prasta neuspijeh, nema veze kako se zoves.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kerim Palic ko Messi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pogledaj malo igrače koje sam psotavljao, reaguj prije nego IgmanIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:18Jakirovic je veoma ambiciozan trener. Nece se on ni tamo dugo zadrzati, htjeti ce da ide dalje. Mi sada razmisljamo na duze staze.Pitar6785 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:13Znam da se pisalo da je Jakirivic imao 100 k€ klauzulu u rijeci i placu oko 16 k€ mjesecno, STA MISLITE DALI SMO MI MOGLI (recimo da je Jakir zelio to) da platimo tu klauzulu i da mu damo 20-25 k€ mjesecno.. Ovo pitam vise ono dali vrijedi on tih para, il je bolje recimo ovo sto smo uradili sa Rizmanom free agent i plata 10-15 k€ pred postavljam..

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
E moj kova 

-
- Kontakt:
Gledam ovaj Rakow zbog Kove,ova dva tima su 100 svjetlosnih godina ispred nas. Brzina i protok lopte strasan,tempo ubitacan,nema peglanja lopte,krilo napravi dva ili 3 koraka odma ide pas ili centarsut. Kod nas Ziljkic uzme loptu,krene naprijed pa se vrati nazad,vise se potrosi u peglanju nego u trcanju. Stoperi na svakoj lopti i na zemlji i u zraku.
Definitivno su ispred nas, nema tu dileme nikakve. Kljucna stvar kod nasih timova je da moraju popravljati fizicku spremu, kad nema kondicije ne mozes trcati i onda pada sva prica o tempu, taktikama i slmosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:38Gledam ovaj Rakow zbog Kove,ova dva tima su 100 svjetlosnih godina ispred nas. Brzina i protok lopte strasan,tempo ubitacan,nema peglanja lopte,krilo napravi dva ili 3 koraka odma ide pas ili centarsut. Kod nas Ziljkic uzme loptu,krene naprijed pa se vrati nazad,vise se potrosi u peglanju nego u trcanju. Stoperi na svakoj lopti i na zemlji i u zraku.
+1H8Z7 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:28Pogledaj malo igrače koje sam psotavljao, reaguj prije nego IgmanIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:18Jakirovic je veoma ambiciozan trener. Nece se on ni tamo dugo zadrzati, htjeti ce da ide dalje. Mi sada razmisljamo na duze staze.Pitar6785 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:13Znam da se pisalo da je Jakirivic imao 100 k€ klauzulu u rijeci i placu oko 16 k€ mjesecno, STA MISLITE DALI SMO MI MOGLI (recimo da je Jakir zelio to) da platimo tu klauzulu i da mu damo 20-25 k€ mjesecno.. Ovo pitam vise ono dali vrijedi on tih para, il je bolje recimo ovo sto smo uradili sa Rizmanom free agent i plata 10-15 k€ pred postavljam..
Dame nebi ko pogresno razumio 100% sam uz ROZMANA, i po meni licno najbolji trener koji je bio u nasem klubu od 1995![]()
![]()
Mirva zapošljavaj momka za skauta, već su ga tražili Partizan, Zvezda i čuveni španski klub Roma.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Sta kaze ovo **** sljivak..primio go i cijena mu drasticno spala hahahahaha je bali majku kretena na sportsportu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne vjerujem majke mi sta pisu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sljivka bolje da je babo od sljivu otreso 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- IsmirMirvic
Kad vec neki tvrde da sam troll 
Zadnja izmjena: IsmirMirvic, dana/u 01 sep 2023, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Slušaj momka Mirviću, dodao bih i tamo neki Ajax ali nema vezeSurreal je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:53+1H8Z7 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:28Pogledaj malo igrače koje sam psotavljao, reaguj prije nego IgmanIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:18
Jakirovic je veoma ambiciozan trener. Nece se on ni tamo dugo zadrzati, htjeti ce da ide dalje. Mi sada razmisljamo na duze staze.![]()
![]()
Mirva zapošljavaj momka za skauta, već su ga tražili Partizan, Zvezda i čuveni španski klub Roma.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Vanja8, ventilateur i 44 gosta.