FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nikad mladi igrač kod nas nije igrao u kontinuitetu a da ga nismo unovčili.
Kovačević
Đokanovic
Mujakic 2 puta
Pidro
Sabanovic
Dizdarevic (150k)
Varesanovic
Kurdic
Mustafic
Sadiku
Hadzic
Kapic
Mihojevic
Catakovic
Na svima smo hajrovali neke pare. I ligi gdje se prave 3 izlazna tranafera godišnje i cijeloj ligi. Jbg malo li je.
Imaš i sad 5 u rosteru za prodat. Jbga. Može bolje ali nije ni loše.
Kovačević
Đokanovic
Mujakic 2 puta
Pidro
Sabanovic
Dizdarevic (150k)
Varesanovic
Kurdic
Mustafic
Sadiku
Hadzic
Kapic
Mihojevic
Catakovic
Na svima smo hajrovali neke pare. I ligi gdje se prave 3 izlazna tranafera godišnje i cijeloj ligi. Jbg malo li je.
Imaš i sad 5 u rosteru za prodat. Jbga. Može bolje ali nije ni loše.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Golman je najbolja moguca investicija u fudbalu, pogotovo ovako mladog. Buffon je rekordno placen iz parme kad je prelazio i branio je 20 godina za juventus.
Ne vjerujem da ce ga nasi pustiti ispod nekih 800000 eur+procenat
Ne vjerujem da ce ga nasi pustiti ispod nekih 800000 eur+procenat
-
- Kontakt:
Slazem se, u ovoj ligi spremnija ekipa pobjeđuje u 80% utakmicaMortemHz je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:09Da ali mi želimo da budemo u vrhu, da konačno krenemo naprijed. Željezničar ima najveći budžet u ligi poslije Borca i klubova sa investitorima (Zrinjski, Sarajevo) i oni će biti u borbi za Europu, ne mogu više od toga. Igman ima jake ljude iza sebe ali 7-8 mjesto je njihov maximalni domet.Uinatsvima je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:02I onda kažu mi nismo spremni, gledam gurbete s igmanom, i jedni i drugi se hvataju za zrak u 25. Razlika između linija im po 60 metara, iole spremna ekipa bi zgazila i jedne i druge
NO FEAR
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nakon treće uzastopne pobjede našeg Sarajeva, predvođenog novim stručnim štabom u subotu, 02.09. sa početkom u 20:45h očekuje nas naredno gostovanje u sunčanoj Hercegovini. NK GOŠK Gabela će tim povodom po prvi put upaliti reflektore na svom stadionu i za očekivati je da isti bude popunjen, a naša je obaveza je da popunimo gostujući sektor. Za ovo gostovanje UNFKS je organizovao putovanje autobusima.
Cijena putovanja je 30 KM, a uplate će se primati u prostorijama UNFKS u Privrednom gradu Skenderija u četvrtak i petak u periodu od 14:00h do 19:30h.
Ovim putem obavještavamo sve koji planiraju putovati u Gabelu da je MUP HNK dostavio depešu u kojoj je navedeno da će prisustvo biti dozovoljeno samo navijačima koji budu putovali autobusom, a da će sva privatna vozila sa navijačima Sarajeva biti vraćena nazad.
Stoga, još jednom pozivamo sve navijače da putuju u organizaciji UNFKS.
SVI U GABELU! SVI PO ČETVRTU UZASTOPNU POBJEDU!

Cijena putovanja je 30 KM, a uplate će se primati u prostorijama UNFKS u Privrednom gradu Skenderija u četvrtak i petak u periodu od 14:00h do 19:30h.
Ovim putem obavještavamo sve koji planiraju putovati u Gabelu da je MUP HNK dostavio depešu u kojoj je navedeno da će prisustvo biti dozovoljeno samo navijačima koji budu putovali autobusom, a da će sva privatna vozila sa navijačima Sarajeva biti vraćena nazad.
Stoga, još jednom pozivamo sve navijače da putuju u organizaciji UNFKS.
SVI U GABELU! SVI PO ČETVRTU UZASTOPNU POBJEDU!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Abd nadamo se svi nastavku dobrih partija !!
Svi u napad jedan je Hase !!!

Svi u napad jedan je Hase !!!

04.10.2009 !
I jednim i drugim druga tekma u 3-4 dana, ne bi ni mi nista bolji biliUinatsvima je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:02I onda kažu mi nismo spremni, gledam gurbete s igmanom, i jedni i drugi se hvataju za zrak u 25. Razlika između linija im po 60 metara, iole spremna ekipa bi zgazila i jedne i druge
-
- Kontakt:
Bordo dresovi u shopu krajem septembra tako danas rece ona iz shopa kod Ekonomije.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Bilo bi lijepo kad bi Muhamed ostvario ovaj transfer. Ima velikog potencijala, ali mora još raditi u nekim osnovnim segmentima. Zato sam više bio za Rogića, čisto zbog sigurnosti cijelog tima.
Muhamedu svaka čast, jer je malo sebe posložio u glavi nakon prošle sezone i par grešaka. Nikad momku nisam ništa ružno rekao, jer poznajem i njega i roditelje, znam koliki je profesionalac, koliko je požrtvovan i koliko je svega prošao. Skoro svi njegovi vršnjaci su završili svoje karijere davnih dana, jedini je on ostao ustrajan.
19 godina ima momak, pred njim je velika karijera.
Muhamedu svaka čast, jer je malo sebe posložio u glavi nakon prošle sezone i par grešaka. Nikad momku nisam ništa ružno rekao, jer poznajem i njega i roditelje, znam koliki je profesionalac, koliko je požrtvovan i koliko je svega prošao. Skoro svi njegovi vršnjaci su završili svoje karijere davnih dana, jedini je on ostao ustrajan.
19 godina ima momak, pred njim je velika karijera.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U rekordnom roku su se rasprodali, pohvale i za navijače.johntravolta123 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:31Bordo dresovi u shopu krajem septembra tako danas rece ona iz shopa kod Ekonomije.

-
- Kontakt:
To mi stvarno nije jasno kako je moguce, ljudi u europi najnormalnije tako igraju bez nekih većih problema. Evo ne ocekujem ni svih 90 ali poluvrijeme vala da ne mogu to je sramotaDadox je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:26I jednim i drugim druga tekma u 3-4 dana, ne bi ni mi nista bolji biliUinatsvima je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:02I onda kažu mi nismo spremni, gledam gurbete s igmanom, i jedni i drugi se hvataju za zrak u 25. Razlika između linija im po 60 metara, iole spremna ekipa bi zgazila i jedne i druge
NO FEAR
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja sam ovu lajkao, svaka čast dječici ali ovaj brat je pobijedio.

- napoleon72
- Kontakt:
Čini mi se da je puno jači tempo bio u prvom poluvremenu na našoj utakmici s Velezom u odnosu na ovo večeras.Dadox je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:26I jednim i drugim druga tekma u 3-4 dana, ne bi ni mi nista bolji biliUinatsvima je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:02I onda kažu mi nismo spremni, gledam gurbete s igmanom, i jedni i drugi se hvataju za zrak u 25. Razlika između linija im po 60 metara, iole spremna ekipa bi zgazila i jedne i druge
Samo naprijed Saraj'vo!
- napoleon72
- Kontakt:
Fun fact: nocas je na Grbavici igralo/igra ukupno 7 nasih bivsih/trenutnih igraca (Krpic i Rustemovic u Zelji, Dupovac, Bodul, Hebib, Jovasevic i Oremus u Igmanu), plus Merso na klupi Igmana i Cosic kao Husrefov pomocnik iz vremena kad je on bio trener. 
Jos Mekic nas navijac.

Jos Mekic nas navijac.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
SVI U GOSK
Usro se realno,ko da je izasao na punu Marakanu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad se sjetim da su ovdje neki prizivali Jovasevica
em sto ne probi ni jednom, em izgubi svaki duel, em igman nestade na lijevoj strani 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, broj6, ErosViverosViv, Ferroviere1987, riki46 i 62 gosta.