RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Ne trebaju se komentari zabranjivat, samo brisati ove levate sto svasta pisu. Sto bi neko ispastao i da ne moze napisat neki prijedlog, rijeci podrske i slicno zbog seljacina
Kare SĐ odakle ih više vadite, pa tom liku Murinja da dovedeš lajao bi...ra1981 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 16:36Šta zna Saša Ibrulj, bolje znaju kmečavci sa fb...VictoriasFikret je napisao/la: ↑30 avg 2023, 16:17https://telesport.telegram.hr/kolumne/n ... UWhTMIIcsk

Dobro iko dođe kakva smo sredina...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- IsmirMirvic
Na negativne komentare se ne treba obazirati. Puno sportske srece Velezu u nastavku sampionata 
-
- Kontakt:
Ismire zivota ti halali li Seji Brajlovicu sto te naguzi da cete uzet kup kad ste lizali fildzane zajednoIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 16:44Na negativne komentare se ne treba obazirati. Puno sportske srece Velezu u nastavku sampionata![]()

-
- Kontakt:
I prebaci nam jedno 2 miliona KMCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 avg 2023, 16:47Ismire zivota ti halali li Seji Brajlovicu sto te naguzi da cete uzet kup kad ste lizali fildzane zajednoIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 16:44Na negativne komentare se ne treba obazirati. Puno sportske srece Velezu u nastavku sampionata![]()
![]()

Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 16:49CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 avg 2023, 16:47Ismire zivota ti halali li Seji Brajlovicu sto te naguzi da cete uzet kup kad ste lizali fildzane zajednoIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 16:44Na negativne komentare se ne treba obazirati. Puno sportske srece Velezu u nastavku sampionata![]()
![]()
I prebaci nam jedno 2 miliona KM![]()
I posalji one svoje kockoglave da uvedu red na komentarima na FB

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
ra1981 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:10Kolektivna šizofrenija.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 14:57Jao ovih komentara i objava, kao da je Avdo Arsene Wenger. Možemo ispasti ali Avdo mora ostati
![]()
Zato i jesmo gdje jesmo…..covjek je velezu puno dao i hvala mu za sve ali je odradio svoje.svi imamo svoj vijek trajanja tako i on.
Hvala ti na svemu al je tvoje vrijeme davno proslo.
Podrska novom treneru idemo dobiti zelju
-
- Kontakt:
Ne trebas racunati Belmu, nmz Velez nju placati trenutno, nadji nekog boljeg a jeftinijeg.

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Legende što dalje od Veleža, a ovi komentatori po facebooku mahom polusvijet, fudbalski nepismen, isfrustriran, očajan, jednostavno polusvijet poserem im se u legende posebno ove poslijeratne
Raja, da ne odgovaram svima...hvala puno na lijepim komentarima. Šta mislite hoće li me Arena zezat ako koristim neke scene sa utakmice na svom YouTube videu?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:10Svaka cast druze. Znam da je ovo vjerovatno trajalo puno vremena. Bilo je jako interesantno gledati i sto je najbitnije nije bilo dosadno. Samo nastavi ovako i vjerujem da ce ovo biti sve bolje i bolje
Novom treneru sretno, da se zadrži duže od Dudića!
-
- Kontakt:
Pa dobro mozda mozes pregledati ostale analiticare pa ih kontaktirati kako su rijesili ta "autorska prava", prije ces od njih dobit odgovor nego od Arene sigurno. Usput,danas je ovo tvoje super djelo ostalo u sjeni imenovanja novog trenera, ali sam pogledao. Svaka cast,nastavi samo,nadam se da ce biti bogatiji repertoar, odnosno nije nikakva zamjerka nego da ces sebe unaprijediti, na to sam mislioPasharoni je napisao/la: ↑30 avg 2023, 17:34Raja, da ne odgovaram svima...hvala puno na lijepim komentarima. Šta mislite hoće li me Arena zezat ako koristim neke scene sa utakmice na svom YouTube videu?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:10Svaka cast druze. Znam da je ovo vjerovatno trajalo puno vremena. Bilo je jako interesantno gledati i sto je najbitnije nije bilo dosadno. Samo nastavi ovako i vjerujem da ce ovo biti sve bolje i bolje
Hvala ti puno, da budem iskren očekivao sam puno više zamjerki, jer prvi mi je video tek. Tako da i ako ih ima, a da su konstruktivne, dobro su došle.
-
- Kontakt:
Otvoriš stranicu Miss BiH 2023. i tamo nađeš da od tri odabrane cure ima jedna iz Mostara. Anisa Obad (kćerka Adisa Obada). Kontaktiraš curu i ponudiš joj Belmin posao u Veležu. Riješeno.nekoIzMostara je napisao/la: ↑30 avg 2023, 17:32Ne trebas racunati Belmu, nmz Velez nju placati trenutno, nadji nekog boljeg a jeftinijeg.![]()
-
- Kontakt:
KALAJDŽIĆ ĆE BITI DIO NOVOG STRUČNOG ŠTABA FK VELEŽ MOSTAR
Na današnjoj press konferenciji za medije na kojoj je prvo oblation predsjednik kluba gospodin Senad Kevelj i koji je saopštio novi stručni štab nije se nalazilo ime legende FK Velež Mostar , gospodina Kalajdžiča.
Došlo je do promjene i Kalajdžić će biti dio novog stručnog štaba.
"Nisam imao nikakve informacije da li ću biti dio novog stručnog štaba, na press konferenciji se nisam spominjao, ali danas u posljepodnevnim satima sa Upravom kluba sam dogovorio i mogu vam potvrditi da sam dio novog stručnog štaba što će mi biti čast i zadovoljstvo" istakao je Kalajdžić za ****
Na današnjoj press konferenciji za medije na kojoj je prvo oblation predsjednik kluba gospodin Senad Kevelj i koji je saopštio novi stručni štab nije se nalazilo ime legende FK Velež Mostar , gospodina Kalajdžiča.
"Nisam imao nikakve informacije da li ću biti dio novog stručnog štaba, na press konferenciji se nisam spominjao, ali danas u posljepodnevnim satima sa Upravom kluba sam dogovorio i mogu vam potvrditi da sam dio novog stručnog štaba što će mi biti čast i zadovoljstvo" istakao je Kalajdžić za ****
Pa ne kritikuje niko Eminu da je ruzna vec da ovo sto radi nije dovoljno profesionalno za renome kluba kakav mi imamo. Izguglao sam tu djevojku sad jer sam mislio da studira nesto oko PR ili komunikologiju pa je imalo smisla , ali djevojka je na ekonomiji tako da vjerovatno nema dodirnih tacaka s tim poslom.VictoriasFikret je napisao/la: ↑30 avg 2023, 18:01Otvoriš stranicu Miss BiH 2023. i tamo nađeš da od tri odabrane cure ima jedna iz Mostara. Anisa Obad (kćerka Adisa Obada). Kontaktiraš curu i ponudiš joj Belmin posao u Veležu. Riješeno.nekoIzMostara je napisao/la: ↑30 avg 2023, 17:32Ne trebas racunati Belmu, nmz Velez nju placati trenutno, nadji nekog boljeg a jeftinijeg.![]()
19V22
-
- Kontakt:
Nisam mislio na Eminu, nego na dodatnu uposlenicu koja bi preuzela dio posla i time rasteretila Eminu (kako bi ona mogla raditi na drugim obavezama).Cernica22 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 18:21Pa ne kritikuje niko Eminu da je ruzna vec da ovo sto radi nije dovoljno profesionalno za renome kluba kakav mi imamo. Izguglao sam tu djevojku sad jer sam mislio da studira nesto oko PR ili komunikologiju pa je imalo smisla , ali djevojka je na ekonomiji tako da vjerovatno nema dodirnih tacaka s tim poslom.VictoriasFikret je napisao/la: ↑30 avg 2023, 18:01Otvoriš stranicu Miss BiH 2023. i tamo nađeš da od tri odabrane cure ima jedna iz Mostara. Anisa Obad (kćerka Adisa Obada). Kontaktiraš curu i ponudiš joj Belmin posao u Veležu. Riješeno.nekoIzMostara je napisao/la: ↑30 avg 2023, 17:32
Ne trebas racunati Belmu, nmz Velez nju placati trenutno, nadji nekog boljeg a jeftinijeg.![]()
Odlicno uradieno... Znam da je zahmetli, ali kako bi bilo napraviti analizu sljedeceg i sljedecih protivnika? Mozda ne Zelje, ali sljedecih utakmica?Pasharoni je napisao/la: ↑30 avg 2023, 17:34Raja, da ne odgovaram svima...hvala puno na lijepim komentarima. Šta mislite hoće li me Arena zezat ako koristim neke scene sa utakmice na svom YouTube videu?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:10Svaka cast druze. Znam da je ovo vjerovatno trajalo puno vremena. Bilo je jako interesantno gledati i sto je najbitnije nije bilo dosadno. Samo nastavi ovako i vjerujem da ce ovo biti sve bolje i bolje
Opet kažem, ima tu posla... Ali eto, prijedlog
Jel to mostarska ulica iznudila Avdin angazman ?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 18:04KALAJDŽIĆ ĆE BITI DIO NOVOG STRUČNOG ŠTABA FK VELEŽ MOSTAR
Jadni mi s nasom pameti.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Što se tiče te cure, djevojka koja se prijavljuje za Miss BiH sigurno zna šta je PR i bez da ga studira. Zna voditi i društvene mreže. Takav trend je sada popularan u regionu. Pogledaj Vojvodinu, Hajduk, Crvenu zvezdu... svi misice dovode.Cernica22 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 18:21Pa ne kritikuje niko Eminu da je ruzna vec da ovo sto radi nije dovoljno profesionalno za renome kluba kakav mi imamo. Izguglao sam tu djevojku sad jer sam mislio da studira nesto oko PR ili komunikologiju pa je imalo smisla , ali djevojka je na ekonomiji tako da vjerovatno nema dodirnih tacaka s tim poslom.VictoriasFikret je napisao/la: ↑30 avg 2023, 18:01Otvoriš stranicu Miss BiH 2023. i tamo nađeš da od tri odabrane cure ima jedna iz Mostara. Anisa Obad (kćerka Adisa Obada). Kontaktiraš curu i ponudiš joj Belmin posao u Veležu. Riješeno.nekoIzMostara je napisao/la: ↑30 avg 2023, 17:32
Ne trebas racunati Belmu, nmz Velez nju placati trenutno, nadji nekog boljeg a jeftinijeg.![]()
Jest da je diplomirao negdje po onim znj fakultetima po Rs ali neka ga, neka proba, mislim da nije alkoholicar, i da ima te neke obrise postenog i sportskog covjeka.Rodjenimostar je napisao/la: ↑30 avg 2023, 14:28Novom treneru i stručnom štabu sretno, sve najbolje u radu i da nas povedu naprijed.
Za ove što negativno pišu o trenerima u omladinskom pogonu, da li znaju ko su ljudi koje prozivaju i koje su njihove reference? Konkretno, koliko sam upoznat, Alen Alendar doktorirao je na DIF-u, što ga čini i više nego dovoljno kvalifikovanim za poziciju koju obavlja. Nisam čuo nikada za neku aferu vezano za njegovo ime. Također, Dado obavlja svoj posao na korektan način i nisam imao prilike čuti neke zamjerke na njegov rad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.