Pa ima ga na klupi, sigurno je u 18, sad hoće li igrati od početka ne znam...polga je napisao/la:Po ovome Balea nema ni na klupi?
Zar nije najavljeno da ce igrati?
Kod Milana mi se jedino ne sviđa Robinho u prvih 11, mislim da je on puno bolji kad uđe u drugom pol. Ali možda me i iznenadi večeras, vrijeme mu je da odigra jednu dobru utakmicu..
Zola vjeruje u vaš prolazak:
pa vjerujem i ja..."Milan ima veliku šansu za plasman u četvrtfinale. Tottenham je sjajna momčad, ali istovremeno i mlada i neiskusna - kazao je 44-godišnji Zola za Gazzettu dello Sport i dao svoj prijedlog treneru vodeće momčadi Serije A Massimilianu Allegriju."
"Igrajte otvoreno jer se oni isto neće braniti, tako da bi moglo biti prostora u njihovoj obrani što treba iskoristiti. Paradoksalno, mislim da će Milanu u taktičkom smislu biti jednostavnije nego u prvoj utakmici na njegovom terenu. Treba se pouzdati u Pata, on može namučiti Engleze svojom brzinom" - objasnio je Zola koji je jedini trenerski angažman dosad imao u West Hamu, tako da je prilično dobar poznavatelj engleskog nogometa