Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Kakvi god trofeji bili,2 su bila u direktnom okršaju sa Slobodom.

ČELIK : Sloboda
Trofeji 7:0
Stadion 13909: 7200
Posjeta rekord 33500: 11000
Navijači 300:16
Direktni obračun u finalu kupa( Tusanj, Grbavica) 2:0

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kakvi oni i trofeji prije rata slavili titule Bg klubova, a danas slave titule Sarajeva i Zelje.Mal klub mal stadion mali navijaci. Ice tea daj neki dubokuman odgovor u svom seljackom fazonu
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ispravi to Avenija. Oni nemaju navijace. Pravi navijaci nisu placenici.
Celik!3,2,2.
Wagnerovci iz TuzleAllGunsBlazing je napisao/la: ↑30 avg 2023, 14:54Ispravi to Avenija. Oni nemaju navijace. Pravi navijaci nisu placenici.

Fudo ne daj milion kerovima ! Evo laju po forumu. 

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Ex YU drugoligasi, republicki treceligasi, BiH seoski ligasi, ja kluba i qurca.....
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Kakva je ovo kuknjava navijača Čelika? Al hajmo iskreno jest navijacka grupa Fukara broji mali broj članova zadnjih godina tako je nažalost ali to jest. Da nije neka euforija i nije, ali to je i logicno nakon godina borbe za opstanak i godina pogresnog vođenja kluba. Bez rezultata dosta je ljudi izgubilo interes doći na stadion kad neće otići sretan već nasikiran, ali nisu odustali od Slobode niti će ikad to pokazuju odlučujuće tekme. Popravit će se stanje opet imamo prosjek viši nego mnogi PLBiH klubovi. A Čelik nije veći klub od Slobode period od 5 dobrih godina nakon rata vam to ne znači. A Sloboda će ponovo punit 10 hiljada samo da se stane na noge da raja vidi da ima budućnosti a i da do djece ponovo dopre taj Slobodin adrenalin i iscekivanje svake utakmice u nadi u pobjedu.
A evo par pitanja za Čelikovce. Da li onu fb stranicu prva liga vodi neko vas pa piše one besmislenosti o Slobodi i Stupćanici il je u pitanju samo troler? A drugo zašto tolika ljubomora prema slobodi i našoj poziciji? Nama je i cilj ući i ući ćemo ove sezone a vas klub ni sam ne očekuje ulazak osim ako se baš baš ne otvori takva prilika. Dosta igrača nosite iz trećeg ranga u ovo je sezona za selekciju kada će se vidjeti ko može a ko ne igrati u ekipi i uz adekvatnu pojačanja iduće sezone vam želim da dođete u PLBiH.
A evo par pitanja za Čelikovce. Da li onu fb stranicu prva liga vodi neko vas pa piše one besmislenosti o Slobodi i Stupćanici il je u pitanju samo troler? A drugo zašto tolika ljubomora prema slobodi i našoj poziciji? Nama je i cilj ući i ući ćemo ove sezone a vas klub ni sam ne očekuje ulazak osim ako se baš baš ne otvori takva prilika. Dosta igrača nosite iz trećeg ranga u ovo je sezona za selekciju kada će se vidjeti ko može a ko ne igrati u ekipi i uz adekvatnu pojačanja iduće sezone vam želim da dođete u PLBiH.
Ako ništa makar ste temu oživjeli u odnosu na prošlu godinu
Crkni krezavi

Panonika, grmi od turizma :

Aerodrom :

6:56 brat najbolje opisao :
Nigdje smogovske raspale Zenice.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Konacno malo konkretne rasprave.Istina vama ce Sloboda bit veci klub nama Čelik i tu se razilazimo.Mislim da mi imamo jace argumente al eto svako svoje. Navijaci realno stanje da su svi u padu, al vi ste bas pali i toga si svjestan. Robija je u kantonu bila vodila ratove sa Bog zna koliko dusmana i ostali podignute glave i opet solidna brojka. Ta stranica je smijesna i nas je prosle sezone na zub uzimala sad vas i tako u krugtuzlanskinacin je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:12Kakva je ovo kuknjava navijača Čelika? Al hajmo iskreno jest navijacka grupa Fukara broji mali broj članova zadnjih godina tako je nažalost ali to jest. Da nije neka euforija i nije, ali to je i logicno nakon godina borbe za opstanak i godina pogresnog vođenja kluba. Bez rezultata dosta je ljudi izgubilo interes doći na stadion kad neće otići sretan već nasikiran, ali nisu odustali od Slobode niti će ikad to pokazuju odlučujuće tekme. Popravit će se stanje opet imamo prosjek viši nego mnogi PLBiH klubovi. A Čelik nije veći klub od Slobode period od 5 dobrih godina nakon rata vam to ne znači. A Sloboda će ponovo punit 10 hiljada samo da se stane na noge da raja vidi da ima budućnosti a i da do djece ponovo dopre taj Slobodin adrenalin i iscekivanje svake utakmice u nadi u pobjedu.
-
- Kontakt:
Vi pitate nesto normalno? Ma otkud to ccc.
A kad smo vec kod izvala, vama ravnih nema. I da, upravo su vam te iste izvale na nivou nekog balavca od 12 godina.
Sto je najtuznije od svega, vama je to jos zanimljivo i ide na repeat po 1000 puta
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Preuzimaju evo godinama, al nikako da preuzmu. Bitan faktor skoro ko i vi.
Volim tebe, više od sebe
Dodaj jos Tarik Filipovic a njima Ramiz Zmaj.
17:0 za nas. Carsija protiv seljadije

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Ja sam davno rekao, ovi ljudi su bolesni i opasnu dijagnozu imaju.senjak075 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 14:37Prvo bih te zamolio da prestaneš zavijat kad pričaš.Viper je napisao/la: ↑30 avg 2023, 14:22Yebo majku ono poredi onih 30 fukara (od kojih je 15 maloljetnih) sa gostovanjem Robije u Kaknju.
Porede onaj raspali Tušanj sa stadionom gdje igra reprezentacija, koji ima 4 tribine (za vas je ovo uspjeh) i najjaču katerogiju u državi.
Porede seljački yugobalijski klub sa velikanom koji ime europske trofeje.
Da se krenu postavljat klipovi seljadije ne bi mogao citav dan zavrsiti - joge poceraj, psovanja igraca, azmira ispred stadiona seljadija krezuba sirotinjska se skupila kojima je vrhunac konobarit babama na onim seljackim jezerima.
I jeste za joge poceraj.
Drugo, kretenu vi postavljate slike i poredite se svakodnevno s nama.
Nije ti dovoljno što jutros postavljaš one gadosti.
**** ti jugobalije sve živo i mrtvo seljoberu zatucani.
Sve vrijeme jedini su koji potenciraju na poredjenju, cak i na fb udjes, na neku objavu vezanu za njih, oni se s nama porede.
Jednostavno i pored svih nasih nedostatka smo im kompleks koji se ne lijeci.
Zato ovoliko i forsiraju gluposti, da makar nekako budu u centru paznje.
Zadnji put zanimljivi bili prije nekih 30 godina.
Volim tebe, više od sebe
- BatistutA19
- Kontakt:
Daj jedan neki realan navijač napise plan Slobode u naredne 3 godine recimo ali realan a ne sta oni kazu ,oni ce obecat sve i na kraju qurčina kao uvjek.
Vama nije problem uci u PL to mi ne sporimo ali vama je problem dalje od 8 mijesta u PL e tu vi nemate rijesenje jer se Fukare prodaju za ulaznice a oni trebaju pokrenut sve promijene u klubu kao NGG I ROBIJA .Jer vasem gradu nije interes borba za vrh to vidite sami godinama i tu se prica zavrsava .Samo ce te se vrtit u krug dok god ne promijenite sistem bez lopova i politike a tim mentalitetom NIKAD....Vi da ste bili kao mi vas bi ugasili za 10 minuta i nikad ne znas plan sa Tuzla City ,sta smanji vam novac vi bi gotovi bili.
DA LI STE VI OVOGA SVIJESNI????Daj jedan razuman odgovor od razumnog navijača ..Vi nemate masu da se odbranite nedo bog da krene po zlu..
Mani te se to koji je grad ljepsi i slicne gluposti meni je Zenica ljepsa od Londona ,to je glupa rasprava.
Vama nije problem uci u PL to mi ne sporimo ali vama je problem dalje od 8 mijesta u PL e tu vi nemate rijesenje jer se Fukare prodaju za ulaznice a oni trebaju pokrenut sve promijene u klubu kao NGG I ROBIJA .Jer vasem gradu nije interes borba za vrh to vidite sami godinama i tu se prica zavrsava .Samo ce te se vrtit u krug dok god ne promijenite sistem bez lopova i politike a tim mentalitetom NIKAD....Vi da ste bili kao mi vas bi ugasili za 10 minuta i nikad ne znas plan sa Tuzla City ,sta smanji vam novac vi bi gotovi bili.
DA LI STE VI OVOGA SVIJESNI????Daj jedan razuman odgovor od razumnog navijača ..Vi nemate masu da se odbranite nedo bog da krene po zlu..
Mani te se to koji je grad ljepsi i slicne gluposti meni je Zenica ljepsa od Londona ,to je glupa rasprava.
-
- Kontakt:
Blago nama ako ste vi carsija.
Velika vecina vas je krezuba i nepismena, al nema veze, carsija ste.
Volim tebe, više od sebe
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.