prijavio se i stavio Jalemajestic24 je napisao/la:http://www.charazay.com
Dakle, poziv za sve koji imaju volje i malo vremena da naprave uslugu reprezentaciji BiH na ovom online menadžeru. Vazno je dakle da se registrujete i da se barem jednom logujete. Ako zelite igrati menadzer,mnogi useri ce vam se javiti i ponuditi pomoc samo se obratite preko foruma na ovom menadzeru.
Takodjer ,za one koji zele pomoci i registrovati se,jos jedna molba. Kod prijave ima jedna stavka gdje pita ko vas je pozvao na charazay. Samo ukucajte "Jale". Tako da mogu vidjeti koga sam ja doveo. Za registraciju je potrebno 2 minuta.
MOLIM VAS!!!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- Megamon
- Kontakt:
Zna li neko lijek za stucanje?
Ide mi ovo na qrac nije humano
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
ima ona djecija fora. reci ime svoje simpatije na glasMegamon je napisao/la:Zna li neko lijek za stucanje?
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Donnie Darko
- Kontakt:
probaj ne disat jendo 5 minuta, proci ce te garantMegamon je napisao/la:Zna li neko lijek za stucanje?
Zaustavljanje daha, prije toga se napij vode da mozes vise.Megamon je napisao/la:Zna li neko lijek za stucanje?
Zgrcila ti se diafragma i potrebno je da uspostavis normalnu cirkulaciju vazduha
Mora da si se najeo necega ljutog, ili se se prejeo. Mozda te je pak neko prepao
Za sve vas(nas) iz Zenice koji zante ovog pe+dercica, Bokija, koji je inace meni komsija i nervira me straaaasno , i imam zelju da ga dobro izgruham evo slikao se odnosno napravio "golisavi" kalendar kao podrsku Premijerki RH Jadranki Kosor evo ovdje imaju i slike ma lik pravi deras http://www.****/index.php/zab ... mijerku-rh
Joooj kako bi ga utukooooo

Joooj kako bi ga utukooooo
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Ako te je neko prepao nek to opet uradi vidit ces proci ceasylum je napisao/la:Zaustavljanje daha, prije toga se napij vode da mozes vise.Megamon je napisao/la:Zna li neko lijek za stucanje?
Zgrcila ti se diafragma i potrebno je da uspostavis normalnu cirkulaciju vazduha
Mora da si se najeo necega ljutog, ili se se prejeo. Mozda te je pak neko prepao
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Megamon
- Kontakt:
Ma nije me niko prep'o nego sam ja malo pretjerao sa Bajrinom

A jest dobra,malo ljutne
.Sta cu kad volim 
A jest dobra,malo ljutne
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Nail for Real
- Kontakt:
Nista ti je to

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
zna li ko kako se zove onaj njemacki kanibal koji je osudjen prija par godiona,a pojeo je covjeka koji se sam prijavio da ga pojede,cini mi se da se preziva mewes?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Pocni strajk ne disanja.....
A jesam se lijepo naspavao...
A vidi suhovine tito je hebo ...
P.S robovi@
Ako treba ikakva pomoc,zovi
A jesam se lijepo naspavao...
P.S robovi@
A C A B !
Armin Meiwes.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:zna li ko kako se zove onaj njemacki kanibal koji je osudjen prija par godiona,a pojeo je covjeka koji se sam prijavio da ga pojede,cini mi se da se preziva mewes?
...što je više lome to je volim jače...
- Megamon
- Kontakt:
Gdje si papak ima li sta na kladari ?Emir_ZENICA je napisao/la:Pocni strajk ne disanja.....
A jesam se lijepo naspavao...![]()
P.S robovi@
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ljudi postoji li jos onaj Bruce Lee u Mostaru 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta je ovo, usao na Facebook sve dobivam neke poruke od grupe " svi mi koji volimo *barcalonu*", ja se uopste nisam uclanio u tu grupu, a ne mogu izaci iz nje LOL, sta je ovo
- neutralan__
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
Pitaju Berluskonija iz uprave Milana: - "Hoćemo li kupovati Džeku?" A Berluskoni počne pjevati: - "Neću neću dijamante..." 
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
dobro jutroneutralan__ je napisao/la:Pitaju Berluskonija iz uprave Milana: - "Hoćemo li kupovati Džeku?" A Berluskoni počne pjevati: - "Neću neću dijamante..."
Rođen s tobom da budem
Faraon iz Visokog je napisao/la:![]()
dobro jutroneutralan__ je napisao/la:Pitaju Berluskonija iz uprave Milana: - "Hoćemo li kupovati Džeku?" A Berluskoni počne pjevati: - "Neću neću dijamante..."
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 49 gostiju.