Sta drzi Dizdarevica u Velezu? Predavao u srednjoj, lik max odvratn licnost. Merzic ima znanja.
Neka dok novi trener osjeti Premijer ligu i suđenje

Sretno!
Nije bitno sto je odvratna licnost ako ima znanja a sudeci po komentarima igraca izgleda da ima. Ostavit njega i Merzu, Avdu poslati u penzinu i Mrkvu nazad u Juzni.
Eh, evo nešto. Prvi mi je put, budite blagifanaticRA je napisao/la: ↑28 avg 2023, 20:01Pasharoni je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:08Ja sam taman završio analizu utakmice protiv Širokog (za svoju dušu radio, vjerovatno ću objaviti na YouTube) Valjalo bi ako neko zna dobar app za 'text to speech', jer mi je trenutno skoro pa neizvodivo snimati svoj glas bez mikrofona.VictoriasFikret je napisao/la: ↑28 avg 2023, 13:28Velež bi mogao razmisliti o angažovanju video analitičara (Match Analyst). Mislim da imamo jednog našeg navijača koji se time bavi.
Obavezno link ostavi ovdje (ili pp)
Idemoooo Rođeni samo hrabro !!
Neutral je napisao/la: ↑26 avg 2023, 04:45Kad smo kod neke mlađe historije, sjećate li se Adina Džafića, tada velikog talenta, pa Amera Osmanagića koji je zaista na terenu i činio određenu razliku.
Pa kad je došao onaj iz Amerike Brković, mašina momak bio na lijevom krilu iako je kao napadač bio, mlađahni Okić isto bio zvijer. Nikolić je bio Hasanović prije Hasanovića, Haurdić![]()
Na klupi Dušan Hodžić, pa kasnije Mladost te Radnik, pa u 90 min naniza tri Veležova igrača tada, a vamo kao nije valjao. Bilo je to velikih kikseva oko igrača.
I neprevaziđeni Kerim, dignut ću ruku kad izvodim korner Tatar. Po Jablanici se priča, tj. svako zna za njegovu "obdarenost" van terena![]()
Nikad zaboravljeni, ujedno i najspremniji igrač Premijer lige svih vremena, Panesso. Gledam neke igrače i vidim Hamzu Mešanovića, sada je u Krki, igrao sa mnom na terminima lopteNiko nije igrao futsal kao Seid Behram, dominacija. Moram se pohvaliti da sam imao sreće pa sam igrao na terminima s Vladavićem, Jugom, Elvisom Ćorićem, lijepa mlađa vremena.
Sorry na digresiji, malo historije nekih starijih Veležovih igrača.
Najneposjećenija utakmica Veleža je bila u toku ispadanje iz lige, kada je Bobić imao najviše dodira na utakmicama. Tada je na utakmic vs Slavije 0:3 bilo max 100-150 ljudi na tribini. Nezapamćena bura, kiša, katastrofalni uvjeri i majstorski Spalević koji je zabio s makazicama gol.Baš me zanima ima li neko s foruma da je bio na toj utakmici. Imao sam sliku s Sjeverne tribine, nigdje nikoga
Pronašao sam podatke:
Stadion Rođeni | Attendance: 100
Referee: Haris Kaljanac
Ovo nisu istineMostarskiSin je napisao/la: ↑30 avg 2023, 00:27
Meni je golemije sto su Dado Pintul i Alen Alendar treneri u omladinskom pogonu,
Jbg standard je to postao smijesno je kako ljudi prizivaju nekoga, ok svaki klub ima svoju legendu ali da ovi komentari pokazuju samo jedno : zapeli u vremenu i prostoru.
Katastrofa. Ukinuti komentare je jedino rješenje. Čuj ako nema ko drugi može i on. Kao da nas je preuzeo Braco iz Vrbanjuše. Ove bljuvotine za Kevelja ne bih komentarisao. Čovjek je sa trenutnim UO preuzeo klub kada NIKO NIJE HTIO. Jeli perfektan - nije. Jeli bivši UO perfektan - nije. Ali mi smo očigledno zarobljenici nostalgije pa je sve što je bilo prije puno bolje od ovog trenutnog. Tako imamo da isti likovi koji su pljuvali Šošu, Hasića, Dudića sada iste prizivaju da bi mogli pljuvati po ovima koji su trenutno tu.
Bravo!
Trenutno korisnika/ca: MostarskiSin i 10 gostiju.