FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 09 mar 2011, 15:38

jovanbl je napisao/la:Onako potpuno nepristrasno!

Vecina vas navijaca zeljeznicara uopste nije svjesna koliko vam je Popovic bitan igrac.

U koncepciji igre sa pojacanim veznim redom ( 5 igraca u vezi) gfdje osim nastoji da dobije na posjedu lopte i razgradnji protivnickih napada, igra sa jednim napdacem kao sto je popovic i treba da bude upravo takva kakva jeste.
Da recimo osim igra postavku 4-4-2 sa dva napadaca, tek tad bi se napdacka uloga popovica i vise osjetila a i davao bi vise golova.

Ovako bez njega u ekipi, vidjecete vec sad protiv travnika koliko ce da vam skripi, i to bas u fazi napada, koliko ce vezni igraci manje dolziti u sanse, i to jos na bunker travnika, nece vam uopste biti lako uzet tri boda tu
imamo 4 napadaca istog profila samo opusteno :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 09 mar 2011, 15:43

Široki je odličan protivnik.Tim koji u zadnjih 5-6 godina uvijek među 3 najbolja.Mislim da neće biti lahko ali treba pokušati da ne primimo go na Grbavici.Svaka pobjeda bez primljenog gola je mislim odličan rezultat za nas.Mislim da je dobro što neće igrati Lazo u subotu jer to je prilika da svi vidimo kako to izgleda bez njega.treba dati priliku Baljiću,spahiću.i Nikoliću da vidimo i njih na djelu,jer bi teško dobili priliku za igru dok je Lazo spreman.Uz ove dvije aBd pobjede na Grbavici mislim da bi se približili Borcu,koji će nadam se kiksati u Mostaru.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 09 mar 2011, 15:48

Meni najvise imponuje ovo kad vidim da ljudi koji navijaju za ostale klubove dodju ovdje i pricaju o nasim igracima, igrama, taktici, ofo ono...
Ja veze nemam iskreno ni ko igra manje vise u ostalim ekipama, a o taktikama i durgim stvarima da ne pricam.
Ovo je dokaz ucinjenog u zadnjih godinu i po. Prije su nam se smijali, sad nas se ocito boje ili barem respektuju.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 09 mar 2011, 16:20

Moze li mi netko objasniti sta se dogada sa Bajrom?? Na stranici pise da je van stoja??? :!: :!: :!: :?: :?: :?:
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/la ... ta-travnik
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 09 mar 2011, 16:24

Capt_Billy je napisao/la:Moze li mi netko objasniti sta se dogada sa Bajrom?? Na stranici pise da je van stoja??? :!: :!: :!: :?: :?: :?:
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/la ... ta-travnik
Valjda gripa neka, ima temperaturu 40 :?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 09 mar 2011, 17:24

Treba ih natrpat kolko god mozemo, sjetite samo sta kolko su oni tukkli u travniku

LIvada2
Kontakt:

Post Postao/la LIvada2 » 09 mar 2011, 17:25

slika

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 09 mar 2011, 17:29

Popovic? on je Varalica!

Protivnickih odbrana tako da drugi igraci imaju sansu da zabijaju golove:) 8-) 8-) :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 09 mar 2011, 18:32

Avanes je napisao/la: Ja veze nemam iskreno ni ko igra manje vise u ostalim ekipama, a o taktikama i durgim stvarima da ne pricam.
Ovo je dokaz ucinjenog u zadnjih godinu i po.
Ne prijatelju, to je dokaz da si ti zadojen, i da gledas svoj klub samo sa te neke navijacke strane, ili kako vec tj.ne pratis fudbal.....ili si previse mlad, pa se dicis svojim neznanjem, ili.......moje misljenje, mozda grijesim....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 09 mar 2011, 18:37

slika
8-)

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 09 mar 2011, 18:55

Eh tek sad ce se vidjeti uistinu koliko Lazar Popovic vrijedi za Zeljeznicar, samo me brine cinjenica da bez njega ne bude nekih vecih podbacaja pa da izgubimo i Kup i Titulu :S:S Niste svejesni koliko Lazar Popovic pridonosi igri Zeljeznicara, Amar to najbolje zna... Forza Zeljo, ima li tekma protiv Sirokog na TV-u ?

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 09 mar 2011, 19:22

AmanijakzO je napisao/la:slika
8-)
e ovako možemo najlakše doći do para uplatimo na pobjedu travnika 1 milion i eto dobili smo 9 miliona joj AMARE ko te ne zna, pustio Borcu da nam malo pobjegne pa kad pustimo Travniku onda ce Amar zajedno sa NIJAZOM sve sudije kupiti hahah :D :mrgreen: šalu na stranu mislim da cemo ovo rutinski dobiti samo me zanima kako ce to ici bez Laze hoce li iskoristiti priliku ostali napadači
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 09 mar 2011, 19:27

juveboy je napisao/la:Eh tek sad ce se vidjeti uistinu koliko Lazar Popovic vrijedi za Zeljeznicar, samo me brine cinjenica da bez njega ne bude nekih vecih podbacaja pa da izgubimo i Kup i Titulu :S:S Niste svejesni koliko Lazar Popovic pridonosi igri Zeljeznicara, Amar to najbolje zna... Forza Zeljo, ima li tekma protiv Sirokog na TV-u ?
Vjerujem da hoće biti prijenos na BHT1 utakmica između Željezničar-a i Š. Brijeg-a, Jer su prenosili ove sezone osminu finala, četvrt finale KUP-a BiH pa zato vjerujem da će prenositi i ovu utakmicu. Al šta će nam prijenos preko TV-a treba da idemo da bodrimo našeg Želju sa JUGA il barem sa sjevera.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 09 mar 2011, 19:28

the maniacs 87 je napisao/la:
juveboy je napisao/la:Eh tek sad ce se vidjeti uistinu koliko Lazar Popovic vrijedi za Zeljeznicar, samo me brine cinjenica da bez njega ne bude nekih vecih podbacaja pa da izgubimo i Kup i Titulu :S:S Niste svejesni koliko Lazar Popovic pridonosi igri Zeljeznicara, Amar to najbolje zna... Forza Zeljo, ima li tekma protiv Sirokog na TV-u ?
Vjerujem da hoće biti prijenos na BHT1 utakmica između Željezničar-a i Š. Brijeg-a, Jer su prenosili ove sezone osminu finala, četvrt finale KUP-a BiH pa zato vjerujem da će prenositi i ovu utakmicu. Al šta će nam prijenos preko TV-a treba da idemo da bodrimo našeg Želju sa JUGA il barem sa sjevera.
Ima navijaca i izvan Sarajeva!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 09 mar 2011, 19:30

samo ću te pitati jednu stvar,bez namjere da ulazimo u raspravu.........DALI JE POSAO CENTARFORA DA DAJE GOLOVE,i dali se na kraju sezone gleda učinak centarfora kroz golove i asistencije :!: lazar je centarfor pa pogledaj njegov učinak i prema tome napiši jel pridonosi igri ŽELJE

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 09 mar 2011, 19:48

VAM je napisao/la:

hm...zanimljiva posljednja fotka 8-)
Zanimljiva ova tema. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 09 mar 2011, 19:54

Ne mislim da je Lazo klasa za Želju, ali ne mislim da ce ijedan napadac (Baljić,Nikolić,Spahić) nesto bolje odigrati...Uz dužno poštovanje prema njima četvorici, mislim da njihovo mjesto nije Željo !
Nisam ja da sudim, ali statistika može itekako ! ;)
TM87

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 09 mar 2011, 20:12

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 09 mar 2011, 20:33

Doktor marketinga na BHT1 :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 09 mar 2011, 20:38

Važe li godišnje karte za tekmu protiv Širokog ?
G R B A V I C A 2

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Kajkutenjoyer, lakilone, Levin, Stanceski i 57 gostiju.