FKBilder je napisao/la: ↑30 avg 2023, 01:17Dobro tamo se ne pjevaju fasisticke pjesme, ne skandira se da je drzava sugava, ne okrecu se ledja kada se intonira himna, ne postavlja se na tribinu kukasti krst, niti se formira slovo U....niti se negiraju same drzave gdje ti klubovi egzistiraju. Kontas, ono samo realno jbg,evo naveo sam ti pregrst primjera zasto ljudima smeta, ne Zrinjski kao klub nego fasizam i separatizam koji se krije iza paravana koji se zove Zrinjski.Antipolitika3 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 20:00Hsk Deportivo Croatia (Argentina)FKBilder je napisao/la: ↑28 avg 2023, 17:26
To sto je sahovnica dozvoljena,ili ova druga a recimo zastava sa ljiljanima(zastava medjunarodno priznate Republike svojevremeno)se kaznjava to nama nisu krivi hrvati a bogami ni srbende.
Kriv je korumpirani Bosnjo koji bi i mater prodao za kilu paradajza, a o stolici i mogucnosti da se on ko fol nesto pita da ne pricamo.
Eto vam brate ssveza pred nosom.
Bujrum vas 20 000(i ima vas pola miliona)pa udrite bagru trazite promjene. Ne ceksjte da uvjek neko nesto drugi bukvalno vam ljudi u dvoristu.
HNK Croatia Canbera (Australija)
Club Deportivo Sokol Croatia (Cile)
ASD Isola Croata del Molise (Italija)
NK Croatia Bietigheim (Njemacka)
Da skratim ,svugdje hrvati kao narod gdje ih ima dosta iz iseljenistva i po BiH gdje su starosjedioci imaju svoj nogometni klub sad ako to ne smeta ovim narodima ne znam zasto bi to obicnom gradjaninu BiH smetalo,mislim znam da nisu ovi nabrojani uspjesni kao Zrinjski ali svejedno imaju predznake i kockice.
Neka vom je sretno u evropi.
Jesi siguran u svoje tvrdnje?

Navijacki folklor,isto tako pojedini klubovi pjevaju nekakve nepostojece himne i kace po tribinama nepostojece zastave ,to je drzava BiH i nitko ju ne postuje ako cemo realno .