BH klubovi u Europi 23/24

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

FKBilder
Kontakt:

Re: BH klubovi u Europi 23/24

Post Postao/la FKBilder » 28 avg 2023, 17:26

ElCartel11 je napisao/la:
28 avg 2023, 17:13
FKBilder je napisao/la:
28 avg 2023, 16:18
28 avg 2023, 14:38
Boli nas qrac kakvu ce grupu dobiti negatori jedne nam jedine.
I oni takvi kakvi jesu, igraju ti pod BiH zastavom, i samo ove sezone povecati ti koeficijent kao nikada niko prije..
Dok se Sarajevo recimo igra Sitija, i ispadne od nekog kvazi kluba, patriote i muslimancine spickaju milione u ku rac, dok recimo negatori i "ustase "razmisljaju o Liverpulu, Aston Villi, i ostalim velikanima.
Tako je Bosnjo, boli nas ku rac.
Koeficient je i jedina korist od njih. Kad im pogledaš tribinu vise sahovnica nego kad igraju Dinamo/Hajduk/Rijeka/Osijek u Evropi.

Zato me zaboli tuki.
To sto je sahovnica dozvoljena,ili ova druga a recimo zastava sa ljiljanima(zastava medjunarodno priznate Republike svojevremeno)se kaznjava to nama nisu krivi hrvati a bogami ni srbende.
Kriv je korumpirani Bosnjo koji bi i mater prodao za kilu paradajza, a o stolici i mogucnosti da se on ko fol nesto pita da ne pricamo.
Eto vam brate ssveza pred nosom.
Bujrum vas 20 000(i ima vas pola miliona)pa udrite bagru trazite promjene. Ne ceksjte da uvjek neko nesto drugi bukvalno vam ljudi u dvoristu.

liskaluk
Kontakt:

Post Postao/la liskaluk » 28 avg 2023, 17:29

pijačari mi smo pijaca nam novi dom
Arsenal London Slovenian FAN GROUP

Arteta is new Arsene Wenger!

T.H 14

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 28 avg 2023, 19:54

Ogadiste mi temu svega mi

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 28 avg 2023, 20:00

FKBilder je napisao/la:
28 avg 2023, 17:26
FKBilder je napisao/la:

I oni takvi kakvi jesu, igraju ti pod BiH zastavom, i samo ove sezone povecati ti koeficijent kao nikada niko prije..
Dok se Sarajevo recimo igra Sitija, i ispadne od nekog kvazi kluba, patriote i muslimancine spickaju milione u ku rac, dok recimo negatori i "ustase "razmisljaju o Liverpulu, Aston Villi, i ostalim velikanima.
Koeficient je i jedina korist od njih. Kad im pogledaš tribinu vise sahovnica nego kad igraju Dinamo/Hajduk/Rijeka/Osijek u Evropi.

Zato me zaboli tuki.
To sto je sahovnica dozvoljena,ili ova druga a recimo zastava sa ljiljanima(zastava medjunarodno priznate Republike svojevremeno)se kaznjava to nama nisu krivi hrvati a bogami ni srbende.
Kriv je korumpirani Bosnjo koji bi i mater prodao za kilu paradajza, a o stolici i mogucnosti da se on ko fol nesto pita da ne pricamo.
Bujrum vas 20 000(i ima vas pola miliona)pa udrite bagru trazite promjene. Ne ceksjte da uvjek neko nesto drugi bukvalno vam ljudi u dvoristu.
Hsk Deportivo Croatia (Argentina)
HNK Croatia Canbera (Australija)
Club Deportivo Sokol Croatia (Cile)
ASD Isola Croata del Molise (Italija)
NK Croatia Bietigheim (Njemacka)

Da skratim ,svugdje hrvati kao narod gdje ih ima dosta iz iseljenistva i po BiH gdje su starosjedioci imaju svoj nogometni klub sad ako to ne smeta ovim narodima ne znam zasto bi to obicnom gradjaninu BiH smetalo,mislim znam da nisu ovi nabrojani uspjesni kao Zrinjski ali svejedno imaju predznake i kockice.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 28 avg 2023, 20:43

FKBilder je napisao/la:
28 avg 2023, 14:38
Boli nas qrac kakvu ce grupu dobiti negatori jedne nam jedine.

Zato me zaboli tuki.
Prema količini postova koje ostavljaš ovdje nakon što je tvoj klub ekspresno ispao ipak se čini da te ne zaboli. Ti samo patiš, u tome je stvar.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 28 avg 2023, 21:13

MostarskiBijeli1 je napisao/la:
28 avg 2023, 04:00
NoDi80 je napisao/la:
27 avg 2023, 19:28
MostarskiBijeli1 je napisao/la:
27 avg 2023, 14:46

Naravno da je ova liga nastala 2000. godine. Ovo što si napisao nitko ne spori ali liga u ovom političkom uređenju i pod ovim nazivom je nastala 2000. godine. Zašto je onda BiH do sada na mapi bila označena kao država koja nije imala predstavnika u grupnoj fazi nekog europskog natjecanja?
Pa zato sto tad nisu bile grupe vec knockout faza samo
Al eto oznaceni smo kao drzava koja ima predstavnika
U grupama zahvaljuci Zrinjskom
Nadam se da nece neko fasovati ako dodje u dresu Bilbije reprezentacije BiH
Kakve sad veze dres Bilbije ima s tim, ne priliči ti to političko natezanje, zapamtio sam te otprije kao normalnog forumaša koji sva ta politička prepucavanja pošalje u pm
Samo pitam znas da mene politika ne interesuje
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 avg 2023, 21:19

Rigoletto je napisao/la:
28 avg 2023, 20:43
FKBilder je napisao/la:

Zato me zaboli tuki.
Prema količini postova koje ostavljaš ovdje nakon što je tvoj klub ekspresno ispao ipak se čini da te ne zaboli. Ti samo patiš, u tome je stvar.
Da bas. Ubi me to. Kako si znao?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 29 avg 2023, 18:33

slika

Gledaj kreme euro fudbala,a nas bosanski predstavnik medju njima,golemo majke mi moje elcartelske.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 29 avg 2023, 18:52

Da je krema baš i nije :D ali da vam zavidim, zavidim vam :D
Šalu na stranu, bez ikakve ljubomore, mislim da će vam bolje ležati grupe LK od LE, jer se nadam da ćete u LK dobiti neke lakše protivnike, pa možda i grupu proći samim tim produžiti evropsku avanturu, jer ako u LE dobijete neke teške protivnike, bojim se da bi moglo doći do "kantanja".
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 29 avg 2023, 19:30

Nekad su kreme baš bile kreme.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 29 avg 2023, 19:39

AvantiBL je napisao/la:
29 avg 2023, 18:52
Da je krema baš i nije :D ali da vam zavidim, zavidim vam :D
Šalu na stranu, bez ikakve ljubomore, mislim da će vam bolje ležati grupe LK od LE, jer se nadam da ćete u LK dobiti neke lakše protivnike, pa možda i grupu proći samim tim produžiti evropsku avanturu, jer ako u LE dobijete neke teške protivnike, bojim se da bi moglo doći do "kantanja".
Ma vecina klubova bi stala na 5 kao onda Macabi protiv Zelje :mrgreen:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 29 avg 2023, 20:33

Zašto imam osjećaj da će Zrinjski u četvrtak odigrati utakmicu generacije i proći kao pobjednik i dovući u Bosnu i Hercegovinu Liverpool :mrgreen:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 29 avg 2023, 20:46

samocelik je napisao/la:
29 avg 2023, 20:33
Zašto imam osjećaj da će Zrinjski u četvrtak odigrati utakmicu generacije i proći kao pobjednik i dovući u Bosnu i Hercegovinu Liverpool :mrgreen:
Nemas samo ti :kafa:
Zamisli onog nizozemca V.D Nemanja nadskoci i i zabije ga glavom za 1:0 :njanjanja: :njanjanja:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 29 avg 2023, 20:48

Antipolitika3 je napisao/la:
29 avg 2023, 20:46
samocelik je napisao/la:
Zamisli onog nizozemca V.D Nemanja nadskoci i i zabije ga glavom za 1:0 :njanjanja: :njanjanja:
Ili kakva bi ovdje ludnica bila da Salah zabije 3 gola za poluvrijeme :mrgreen: :rol:

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 29 avg 2023, 20:53

samocelik je napisao/la:
29 avg 2023, 20:48
29 avg 2023, 20:46
samocelik je napisao/la:
Ili kakva bi ovdje ludnica bila da Salah zabije 3 gola za poluvrijeme :mrgreen: :rol:
Tesko pored Jakova i Bareta :mrgreen:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 29 avg 2023, 20:55

Kako se kod mene u sred Bosne kaže: “čut će se” :D

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 29 avg 2023, 21:42

Deen je napisao/la:
25 avg 2023, 01:49
IceTea je napisao/la:
25 avg 2023, 01:37
Deen je napisao/la:
25 avg 2023, 01:34
onaj brann bergen, ljudi prije godinu dana
bili u 2. norveskoj ligi i sad su u play-off odigrali 1-1 protiv alkmaar, a alkmaar ove godine u polu finalu igrao protiv west ham, u fudbalu je sve moguce, uz dobar rad i kontinuitet dolazu rezultati i sportski uspijeh.
Što si bolan dopustio da te onaj crnjo čundara? 🍆
Nisam nista dopustio, neka on pise sta hoce, ja cu njemu fino odgovorit uz podatke sto znam, ako misli on da je upravu nek misli tako, svak ima svoje misljene, ja neutralno pisem, ako nekome to nepase okey je, svako ima svoje :)
Ma dobro to, kontam. Al' crnac da te ubija od qrca. Ružno jbg. :thumbdown:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 29 avg 2023, 23:19

IceTea je napisao/la:
29 avg 2023, 21:42
Deen je napisao/la:
IceTea je napisao/la:
25 avg 2023, 01:37

Što si bolan dopustio da te onaj crnjo čundara? 🍆
Nisam nista dopustio, neka on pise sta hoce, ja cu njemu fino odgovorit uz podatke sto znam, ako misli on da je upravu nek misli tako, svak ima svoje misljene, ja neutralno pisem, ako nekome to nepase okey je, svako ima svoje :)
Jeste kao i tvoja sloboda (ako si navijac) sto je u 2 ligi to je isto jako jako ruzno jbg..., ali to se desi kad forumska brigada kao ti sjedi u upravi i neznaju da vodi klub. Samo znaju lajati...
Te tvoji crnci bi puno bolje vodili klub i nebi dopustili raspad i brukanje kluba, samo jako nastavite na pravom putu ste, sramota ste kao klub za grad tuzla ali zato je tuzla city tu, oni su za vas plafon, pozdrav ;)
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 29 avg 2023, 23:22

Deen je napisao/la:
29 avg 2023, 23:19
IceTea je napisao/la:
29 avg 2023, 21:42
Deen je napisao/la:

Jeste kao i tvoja sloboda (ako si navijac) sto je u 2 ligi to je isto jako jako ruzno jbg..., ali to se desi kad forumska brigada kao ti sjedi u upravi i neznaju da vodi klub. Samo znaju lajati...
Te tvoji crnci bi puno bolje vodili klub i nebi dopustili raspad i brukanje kluba, samo jako nastavite na pravom putu ste, sramota ste kao klub za grad tuzla ali zato je tuzla city tu, oni su za vas plafon, pozdrav ;)
Ma ne razumiješ me brate. Priča se da te crnac čundara. :mrgreen:

slika
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 30 avg 2023, 01:17

28 avg 2023, 20:00
FKBilder je napisao/la:
28 avg 2023, 17:26

Zato me zaboli tuki.
Hsk Deportivo Croatia (Argentina)
HNK Croatia Canbera (Australija)
Club Deportivo Sokol Croatia (Cile)
ASD Isola Croata del Molise (Italija)
NK Croatia Bietigheim (Njemacka)

Da skratim ,svugdje hrvati kao narod gdje ih ima dosta iz iseljenistva i po BiH gdje su starosjedioci imaju svoj nogometni klub sad ako to ne smeta ovim narodima ne znam zasto bi to obicnom gradjaninu BiH smetalo,mislim znam da nisu ovi nabrojani uspjesni kao Zrinjski ali svejedno imaju predznake i kockice.
Dobro tamo se ne pjevaju fasisticke pjesme, ne skandira se da je drzava sugava, ne okrecu se ledja kada se intonira himna, ne postavlja se na tribinu kukasti krst, niti se formira slovo U....niti se negiraju same drzave gdje ti klubovi egzistiraju. Kontas, ono samo realno jbg,evo naveo sam ti pregrst primjera zasto ljudima smeta, ne Zrinjski kao klub nego fasizam i separatizam koji se krije iza paravana koji se zove Zrinjski.
Neka vom je sretno u evropi.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.